2010. március 27., szombat

How to Be a Sensation nőket


Sajnos nem mindig arról, hogy a srác a nők inkább vágy, hogy valami ön kényelmes-val. A régi hagyományos társkereső tippek és trükkök ma már idejétmúlt és több innovatív és kreatív módszereket kell kidolgozni. Olvassa el egyes új lépésről lépésre az innovatív és kreatív technikákkal lehet abszolút érzés a nők körében.

Megközelítés lenyűgözni - Első benyomások az utolsó benyomások, mint rendesen, és a rossz megközelítés csatorna álmaid a szerzés időpontját megelőzően is tudod. Ezért a megközelítést, hogy valami szokatlan és eltér a többitől. Ne közelíts nők a szokásos pick up line, hogy inkább a hosszú távú benyomást azzal, hogy kreatív.

Kezdők-beszélgetés után a közeledő nem akarod, hogy esnek az unalmas, csendes üzemmód, amely történetesen sok embert, akik csak üresen gondolkodtam, milyen témákról beszélni. A legjobb kezdő beszélgetés van bejutni egy hideg érvelés vele nem tartanak túl komoly. Be kell, hogy legyen óvatos, és nem teszi túl komoly meglehetősen hideg és furcsa, de ne nyomja le túl sokat. Akkor egyszerűen kezdjen el egy érv, hogy felkéri őt, miféle ember ő szereti, és miért így.

Take ólom - Ne csak kap szívja be a helyzetet, hanem tanulni, hogy vezető szerepet. Soha ne hagyja, hogy egy domináns nő meg első látásra. Soha ne adja neki a benyomása, hogy akkor kell vezetni, hanem vágj el a dominancia és mutassa meg a valódi oroszlán ösztönök benned. Legyen Ön az első indításkor vagy hogy bármiféle kezdeményezés, ha körülötte.

Ellenőrizze érzelmek - Vannak emberek, akik egyszerűen nem képes ellenőrizni az érzelmeiket, és ha látnak egy női tartozó saját csapdájába hajlamosak felizgul és nagyon érzelmes ami azt mutatja, hogy a testbeszéd és a végén egyre elutasították. Miután elkészítette vezetni a következő fontos lépés az, hogy azt állítják, hogy az ólom és nem kap szívja be a helyzetet. A legtöbb férfi alig több, mint bók a nő együtt vannak, és hajlamosak, mint minden apró dolgot róla. Ez pedig jobb, ha nem bókol neki túl sok, de takarékosan.

Exit, mint egy hős - a legnagyobb titka, hogy sikeres és olyan érzés közötti nő elérni nála beszéd és gondolkodás többet melyik csak akkor megvalósítható, ha egy időben, hogy exit. Egyszerűen nem akarja, hogy a túlzottan maradt. A nők körében nagyobb kísértés a férfiakra, akik nem egyszerű feladat, mint az az ember, aki csak ragaszkodnak körül, mint a rossz szag.

by Pushpa Pal Singh


2010. március 26., péntek

Ismerkedés svéd férfiak: hogy a saját sörök


Ismerkedés Svédországban: Amikor Isabel március megérkezett a svédországi Amerikából, azt tűzte ki, hogy megtalálja a saját szőke Bombshell. De a kormeghatározás amerikai stílusú otthagyta rosszul előkészített kezelésére az erős, csendes típus talált Skandináviában.

Sokan, akik költöznek, svédország â € "különösen azok települnek át a kis falvak Lappland â €" a beguiled erős, csendes skandináv típusú vagy egyik tagja a svéd Bikini Team. De annak ellenére, hogy a szerelem hordák bevándorlók, akik fogták a hálóba egy szőke Bombshell, úgy tűnik, könnyebb teljesíteni egy svéd a Mallorca vagy Londonban, mint azt Stockholmban.

Azok számára, akik itt a mi nélkül Sven Svensson vagy Inga kész házat létrehozni, hogyan megy találna Viking felhívni a nagyon egyedül?

Itâ € ™ s nem olyan, mint thereâ € ™ sa hiány kislemez â € "Statistics Sweden jelentések szerint volt egy több mint két millió háztartás 2005-ben egy olyan országban, ahol a lakosság száma kilencmillió. Az igazi probléma az a megállapítás, hogy egy millió.

Az első évben itt voltam, én trawled a campus a Stockholmi Egyetem keresni megvilágosodás. Között társam cserediákok voltak elég franciák, az ausztrálok és a skót az ékezetes meghalni, de a svéd férfi maradt, majdnem olyan ritka, mint az első kézből származó bérleti szerződést.

A bár jelenet hasonló eredményt hozott, de talán IA € ™ m csak túl válogatós. Vedd Magnus és Jonas: bár kezdetben érdekes, a fellebbezés gyorsan alábbhagyott, amikor úgy döntött, a svéd volt a titkos nyelv alkalmas megvitatására barátom Annaâ € ™ s 'attributes' jobbra előttünk. (Hogy igazságosak legyünk, én didnâ € ™ t pontosan az önkéntes információ, hogy én folyékonyan beszélek svédül, de itâ € ™ s saját hibájából készítéséhez feltételezett nyelvi bátorság, vagy annak hiánya, az amerikaiak).

A probléma az erős, csendes skandináv típusú nem az, hogy heâ € ™ s erős, vagy még azt heâ € ™ s északi â € "itâ € ™ s az egész csendes dolog. Csak így lehet lazítani szája van egy pár â € œstora stark.â € Más szóval, ez eltart néhány â € œbig erős beersâ €-hoz kap a â € œstrong csendes onesâ € beszélgető. (Thatâ € ™ s legalábbis, ha olyan helyen prémium beszélgetés â € "ha ön akar-hoz kap azonnal a lényegre, a jobb stratégia lehet, hogy kihagyja az ajak-és kap lazítás teljesen egyenesen az ajak-zár).

De az erős-és csendes-kivéve-ha-részeg doesnâ € ™ t igazán nem is értem. Én, mint aki tudja tartani a saját körben is, amely a szellemes társalgást segítsége nélkül a sör-cum-security-takaró. Vegyük például Calle. Az éjszaka találkoztam vele, ő volt a ragyogó társalgó. Az ügylet megszakító volt, hogy a következő reggel couldnâ € ™ t emlékszik, mit mondott volna az előző este.

Részeg bohóckodás félre, a gyökere az én problémám volt, hogy Svédország nincs kultúrája társkereső, legalábbis, ahogy én értem. Például a svédek donâ € ™ t is megvan a saját szó dátumot. Ön œdejtaâ € â € vagy â € œgà pà ¥ ¥ € dejt.â De a mögöttes fogalom mit kéne tennünk, ha gà ¥ pà ¥ időpont kissé elveszett a fordításban.

Az amerikai fogalma randi származik középiskolában â € "teljes a Korzó és teszi ki a hátulról egy autó. Svédországban, az összehasonlítás, a gyerekek canâ € ™ t kap a vezetői engedélyt 18 éves korig a szülők, hanem szankció co-ed sleepovers.

Az amerikai szabályok a randi játék igen egyszerű: Guy lány megkérdezi, dátum, leány, ha ő igent mond doesnâ € ™ t talál guyâ € ™ s cipő kifogásolható srác lányt vesz el vacsorázni, lány interjúk srác arról a szakma és a jövőbeli hozamok kilátások, pasi fizet vacsora, séta srác lányt, bejárati ajtó, lány felhívja srác, ha sikeresen teljesítette a tesztet.

A fentiekben említett összes kimegy az ablakon, ha itâ € ™ s ideje elkezdeni randi Svédországban. Itâ € ™ s nem teljesen világos, hogy ki kellene venni a kezdeményezést, akinek fizetnie kellene, és mi volna történnie a végén. Általában, ha feladja próbálta kitalálni a választ ezekre a kérdésekre, és tudassa, hogy az alkohol mind a döntéseket.

Van, persze, a hírhedt â € œfika, â € ami kávézunk valakivel, de ez is egy időpontot álruhában. A kettős jellegét az ügy azt jelenti, hogy még ha ismeri itâ € ™ sa mai napig youâ € ™ re nem olyan biztos, hogy tudja, itâ € ™ sa dátumot. Három ilyen fika alkalommal, megálltam láttam egy fickót, ahogy didnâ € ™ t sem áll érdekében (és még kifogyott a dolgokról beszélni megvitatása után a Stockholmi ingatlanpiac a halál).

Maradtunk barátok, és én találtam ki hónappal később, hogy ő szeretett engem â € "de csak hadnâ € ™ t tenni semmit. Bár vannak előnyei eltávolítása hagyományos nemi szerepek társkereső, úgymint a társadalmi szempontból is elfogadható, hogy a lányok, hogy kezdeményezze válik problematikussá, ha egyik fél sem biztos abban, hogy kinek kell tenni az első lépést.

IA € ™ félek IA € ™ ve festett meglehetősen sivár képet randi Svédországban. De ne félj, IA € ™ ve hallottam pletykákat, hogy a romantika sör szemüveg nélkül valóban megtörténtek-e valamikor a közepén a 20. században.

Az egyik stratégia szerelem Svédországban felkarolása érdekében minden rendelkezésre álló technológiákat. Teljes kapcsolatok által lefolytatott SMS. Akárcsak akkor nyújtsa be a jövedelemadók és kap kölcsön a mobiltelefonnal, akkor most gyakorlatilag férjhez, és SMS-ben elvált.

Az internet egy másik hatékony módja annak, hogy a kapcsolatot a svéd álmai. Online társkereső tökéletesen társadalmilag elfogadható, de jobb ha óvakodik, hogy valaki, aki úgy nevezi magát â € € œSwedishCowboy4Uâ és felajánlja, hogy mutassa meg a fiúk. És ne feledd, hogy a részletes keresést lehetővé teszi, hogy kiszűrje az, aki olyan hülye, hogy le magát, mint egy kopaszodó, középkorú férfi két ex-feleség, hat gyerek és 11 ujjakkal.

És az első alkalommal â € œgà pà ¥ ¥ Dejta €-val, aki doesnâ € ™ t képzelet magáról, hogy egy skandináv John Wayne, menjen felfegyverkezve hat doboz nagy erős is â € "minden abban a reményben, hogy találnak egy nagy erős egy másikat.

És ahogy nekem? Nos, én nem a legjobb ember kér tanácsot, hogyan vitatkozik, és a megfoghatatlan hogtie svéd férfi. Után három évvel prowling a stockholmi € â € œdejtingâ jelenet, találkoztam egy amerikai, 3000 mérföldre az otthontól távol.

Isabel március

Varf�r kvinnor som Ugly M�n


2010. március 23., kedd

Speed Dating for Dummies


Sophia Guida

Négy perc. Négy perc alatt teljesen megvitatására és jelen vagyok, és, igen, lehet beszélni a másik személy életét is. Szóval nagy a nyomás.

"Amikor ezt a sípot fúj, nem számít, milyen aranyos a dátum, vége, és nektek kell lépni, a" fogadó fél mondja.

Elmentem egy speed-randi esemény Philly egy csapat Bryn Mawr barátok. Nekünk volt különböző mértékű beruházás esetén, néhány keresték a szerelmet, az egyes keres új barátokat. Me? Én csak végig a fuvart. A barátom találta az esetben, ha online, egy telek hívott HurryDate, teljesen fordított Speed Dating a Philadelphia területen.

Kellett trekked át Field House Bár a piac közel-keleti állomás szemközt Reading Terminal. A háziasszony köszöntötte minket a bejáratnál és vezetett minket a VIP terem mögötti bár, félhomályos létrehozni egy kissé romantikus hangulatát. Azt írták alá, és kapott egy nametag egy sor rá. Fából készült asztalok két gyűrűzött a szobában. Úgy döntöttem, az egyik a fal mellett telepedett le, az én külön-speed-dater árú Margarita (plusz só), várva a többi sebesség-daters megérkezik.

Ha egyszer elkezdtük, a férfi résztvevők szétküldött körbe a teremben négy perces időpontok a különböző táblázatokat, míg a nőstények maradtak fel. Minden időpont után, mi történik a jelölés után minden résztvevő nevét, vagy az "Igen, én vagyok érdekelt," vagy "Nem lehet a pokolban."

"Igen, én vagyok érdekelt" nem pontosan azt jelenti, házasság, csak hogy volt egy jó napja. Később azt mondták, elmehetnénk online és küldjön további információk kérésével keresztül HurryDate adatbázisában - valószínűleg elleni védekezés lehetőségét cserkészni vagy egyéb kellemetlen események.

És micsoda megkönnyebbülés! Bár néhány időpontot kellett tökéletesen bájos és kellemes, mások viszont egyenesen ijesztő.

Megjegyzés a leendő speed-daters: ez nem igazán jó ötlet, mikor hallotta, hogy a dátum-tól Bryn Mawr, feltenni neki, ha ő biszexuális.

Is, hogy lehet, hogy nem a legjobb ötlet, javaslat a dátum a végén este. Mi valójában nem ilyen.

Lehet, hogy jobb lenne találni egy közös érdek. Lássuk csak ... Szeretek utazni, és szeretem martial arts. , Hogy úgy tűnt, működik elég jól. Beszélgettem érdemeit Barcelona helyi borok egy dátumot, megtanulta, hogy számoljon 10-ban egy másik kínai, és a kar-birkózott egy fickó Litvániából.

Természetesen az utazási dolog nem sül el. Egy ponton találtam magam, az asztal egy fickó, aki megpróbálta folytatni velem egy agresszív vitát az izraeli-palesztin konfliktusban. Négy perc. Határozottan a "nem" jel számára.

A barátaim voltak jó történetek is. Az izraeli-palesztin rajongó barátom azt mondta õ is együtt éreznek a nehéz helyzetét az orosz zsidóknak.

Egy karakter, mikor hallotta, hogy a barátom akar lenni egy terapeuta, mondta egy vastag ukrán akcentussal, "Tudod én bármikor tanácsot akarsz."

Ugyanebben az a fickó adtam másik barátom egy rögtönzött Kvíz kelet-európai földrajzi és megpróbálta rávenni, hogy menjek haza vele.

Mellett a kilátás, csökkentett árú italokat, mi lenne rendelkezik valaki feltette a maga útján, vagy a speed-dating megpróbáltatás?

"Ez egy hatékony módja annak, hogy tudják az emberek, mondta egy női résztvevő, aki azt hirdette, hogy ez volt a harmincadik alkalommal sebesség randi.

Mások hivatkozás esetén, mint a meglévő eszközök bővítésének baráti körökben. Egy pár meghívott minket a mérnökök egy italra, utána, mondván, hogy csak akkor jött meg minden új embereket. Úgy látszott, hogy tökéletesen tartalom felkapott egy csoportja Bryn Mawr lányok, ha csak a mi kedves társaságát. Mi rendelt újabb fordulója italok és nevetett magunkat buta.

El kell ismernem, ez egy szórakoztató este.

Húsz dátumát. Négy perces. Szóval nagy a nyomás, de nagyon sok szórakozás. Nem rossz.

Speed Dating pour un ensemble plus �g�s


2010. március 21., vasárnap

További szenioroknak play dating game


JESSICA YADEGARAN Contra Costa Times

Beth kation lánya felhívja őt egy "ember mágnes," és ez könnyen belátható, hogy miért.

Beth volt 76, amikor elvesztette a férjét fél évszázada. Kilenc hónappal később, elkezdett társkereső Ted, egy kedves fickó, aki a közös szerelme a tánc. Letette a gyűrűt az ujján, és csodálatos töltött 10 éve együtt, mielőtt Ted meghalt vastagbél rák.

Nem sokkal ezután találkozott Erik. Mint Beth, Erik szerette vonal tánc és az utazás. Ezeket kelt hat hónappal Erik is bukkant a kérdést. A pár nemrég tért vissza Hawaii, ahol ünnepelte ötödik születésnapját.

"Ha ön nyugdíjas, akkor nem vesztegeti az idejét" mondta Beth, most 92 és élő Rossmoor. "Ez jó társaság."

Akár egy hirtelen követő válás területén játszik évek óta, vagy csak keresi társaságát, a 14,5 millió időseknek a 65 évesnél idősebb outnumbering twentysomethings a kislemez-csoport és az online társkereső oldalakon.

Négy évre, Connie Acton, aki "mintegy 70", már járni egy férfi találkozott a számítógépes osztályban tanít. Még ez előtt azonban úgy találta, sokan időpontját Yahoo Personals.

A lány online tapasztalatokat, mind a látogatottság, és lemarad.

"Az egyik (férfi) volt, és megmutatta pompás teljesen fel armloads a virágok," emlékeztet arra, Acton, a Walnut Creek, Calif

Ők kelt néhány hónapra, és mikor Acton nem hallottunk róla, ő ment. Találkozott egy másik férfi a kávé aki azt mondta volna, hogy feleségül veszi azonnal.

"Ő volt özvegy, és alapvetően keresi a gazdasszony," mondja Acton, aki megtanítja Internet Dating osztályok a Pleasant Hill (kaliforniai) Senior Center.

Amellett, hogy a következő szabványos online utak - használ egy becenév, post egy friss képet, és őszintén szólva az Ön kor - időseknek kell eleget tegyen intézkedéseket, hogy az első néhány hetében az e-mailezés valaki, Acton mondja.

"Ha nem, akkor dolgozzon ki egy bizonyos fantasy ötlet, hogy mi a személy, és ha találkozol, ez nem az amire azt hitte," mondja.

Is, nyitott gondolkodású - még többet lehet, hogy offline.

"Ne szabály magad ha fogyatékos, vagy ilyesmi. Randiztam egy ember, aki egy tolószékben. És ő csodálatos volt. Csak meg hogy őszinte legyek."

Barátság és a társaság, időseknek összejön a Shipmates, a 60-és idősebb kislemez csoport a Lafayette-Orinda Presbiteriánus Egyház Lamorinda kaliforniai Több, mint 200 tagja van, Shipmates nagyobb, mint a templom kislemez-csoport harminc-, negyven - , és fiftysomethings.

"Mindenkinek, aki felbukkan keres a barátok, ha nem több", mondja Kirsten Jensen-Horne, LOPC igazgatója egyes Minisztérium. "Shipmates csinál egy jó munkát gondozását egymást."

Amikor Tom Pinder felesége elhunyt 2000-ben, a fia és leánya-in-law biztatta, hogy csatlakozzon Shipmates.

"You emberekkel találkozhat az azonos körülmények között", mondja Pinder, 80, a Pleasant Hill, Calif "Ez kemény egyedül lenni. Úgyhogy ellenőriz egymással, hogy győződjön meg arról, mi még mindig életben van. Sokkal nehezebb lépést és kap vonni az emberek újra. feleségem volt a 46 évet. "

A Shipmates könnyen kínálva tevékenység szinte minden nap, a séta a Lafayette víztározó és film éjjel foglalni megbeszélések és szimfonikus előadások.

Ráadásul, egyedülállók csoportokat lehet a legjobb hely, hogy barátok, vagy nő a társaságodat.

Ellie I'nnocente a New Kids on a Blokk, egy csoport a kislemez született, a 1930-as és 1940-es években, azt mondja, a női barátságok megfizethetetlen, főleg, ha töltöttem az életed egy kapcsolatban, és nem volt idejük arra, hogy új barátságok.

Ami a randi? Túl sok poggyászt, mondja.

"There's család, egészség, gyerekek, unoka, tapasztalatok az előző házasságot", mondja I'nnocente, 71.

Idősek nem akar terhelni, mondja Tom Blake, egy társkereső rovatvezetője és a szerző a "szerelem után 50" és a közelgő "szerelem után 60", amelyet várhatóan jövőre. Egy hullám boom esztergálás 60 év, Blake szakértelmét a kereslet: Az október, szendvics között Bill Clinton és Dan Rather, Blake fog beszélni a témáról több ezer magas rangú randi a Nemzeti AARP Egyezmény Anaheim.

"Ahogy öregszünk, a tulajdonságok jelennek meg, hogy (egy kívánatos partner) a kedvesség, a gondoskodás és a meleg," mondta Blake, aki írja az Orange County Register. "Szintén a stabilitást. Az utolsó dolog, amit egy korábbi egységes akar, az, hogy horog fel valaki, aki eladósodott, kell mozogni és bérleti díj egy szobában első napján. Azt akarjuk, hogy legyen olyan egyszerű, amennyire csak lehetséges."

Az egészség is egy hot-button issue. "Tegyük fel, hogy kezdenek el egészséges," mondja. "Ha megbetegszik, akkor remélhetőleg akkor betartjuk őket."

Blake, aki megkapja 100 e-maileket egy hétig az ő oszlop és a nemzeti hírlevél mondja sok visszajelzés az idős nők, akik úgy érzik kiábrándult körülbelül randi azok arany év.

"Nagyon nehéz a nők számára, csak a számok önmagukban" Blake mondja. Szerint az Egyesült Államok Népszámlálási Hivatala, van egy 33 férfi 65 éves és idősebb minden 100 egyedülálló nők az azonos korú. Miért? Mert a nők magasabb várható élettartam, Blake mondja.

"És ezek az emberek nem minden a csoportosulásban részt viszony anyag," mondja. "A dátum fiatalabb nők, nincsenek a forma és azt hiszik, hogy lehet rándulások csak azért, mert a régi codgers annyira, hogy meghatározott módon."

A jó hír, Blake azt mondja, hogy az idős nők használják, hogy egyedül időt gazdagítják az életüket, legyen az utazás, felfedez új hobbi, vagy megy vissza az iskolába.

És ez az, mondja, a legjobb módja annak, hogy találkozik valakivel. Bármely életkorban.

"Menj ki, hogy gazdagítsa életedet," Blake mondja. "És ha találkozik valakivel az út mentén, még jobb."

Dating tips

Az interneten: Míg Eharmony.com, Match.com és a Yahoo Personals több ezer magas rangú tagja, vannak niche dating sites szenioroknak, beleértve Seniorfriendfinder.com és Seniormatch.com. True.com nem háttérellenőrzéseket tagjai számára, hogy elkerüljék romantika csalók, amely gyakorta zsákmányul időseknek egyaránt.

Szerző és kormeghatározás rovatvezető Tom Blake nyújt tanácsadást kezd odakint:

â € ¢ Mindig legyen egy név kártyát, így a lehetséges időpontokat egyszerűen Önnel a kapcsolatot. Lista csak a keresztnevét, vagy egy mobil telefon vagy üzenetrögzítő szolgáltatás számát, vagy e-mail címet, amely nem tartalmazza a vezetékneve.

â € ¢ ragadni minden lehetőséget arra, hogy találkozik valakivel.

â € ¢ Legyen magabiztos, nem agresszív.

â € ¢ Légy boldog, pozitív és barátságos. Mosoly.

â € ¢ Kifelé a kanapéról, ki a házból, és szórakozni.

â € ¢ Vegyen részt olyan tevékenységekben, élvezni.

â € ¢ Csatlakozás a klub.

â € ¢ Socialize barátokkal mindkét nemben.

â € ¢ Ne menj el, vagy abban a reményben, várja, hogy kielégítse a társ. Menj ki, hogy gazdagítsa életedet.

â € ¢ Jó megjelenésű, határozott, és meg tudjunk.

â € ¢ Ne elutasítás személyesen.

â € ¢ Bízzon az ösztöneiben.

â € ¢ Ne vesztesek, csalók és megjátssza magát.

â € ¢ Network barátokkal, rokonok és üzleti partnereiket. Ismételten emlékeztetni őket, hogy mutassam be az egységes ismerőseinek.

â € ¢ Védje eszközeit.

További információ a randi szenioroknak:

A vezető Ismerkedés Scene: A Guide for a Senior özvegy vagy elvált személy új Ismerkedés a Scene

?? ?? ?? ?? ??? ??? ???? ?????