2011. augusztus 24., szerda

Halloween jelmez Ismerkedés Stílus


Itt lehet szeretni, vagy utálni, de úgy tűnik, mintha nem szerzés körül Halloween. A Candy kukorica az irodában, hogy kosztümös tök a szupermarketben, ez egy ünnep, hogy szellemek, vagy szikra velünk nem számít, hány éves vagyunk.

Ellentétben valaha, a lehetőséget, hogy ruhát fel vagy le teszi a tiszta felnőtt szórakoztató, mint a kiskereskedők előre növekedése kiadások jelmezeket felnőtteké. Sőt, egy felmérés szerint az Országos Kereskedelmi Szövetség úgy véli, hogy az amerikaiak azt tervezi, hogy kiad egy csomó erről többet Halloween, mint az előző, és a becslések szerint egymilliárd dollárt költenek majd a trick or treat öltözetben felnőttek, és több mint egyharmada a válaszadók tervezi, hogy dobja el, vagy részt vegyen egy fél All Hallow Szilveszter.

Ez a hipermodern lelkesedés a nyaralás, hogy ha körül forgott mogyoró nagyságú karakter lehet jóváírni a nehéz időkben, hogy továbbra is a pestis valóságot. Játék öltöztetős egy jól időzített lehetőséget, hogy függessze fel a hitetlenség és érezd jól magad éjszakára.

Ön választhat az egyik idei trend felszerelést, vagy húzza a klasszikus go-to jelmezt ki az ágy alól, csak figyelmeztetni kell, hogy mit viselnek a Halloween küld egy finom üzenetet, amely elriasztja, vagy rávegyék a rossz típusú karakterek.

Férfiak

A Cowboy: A down-to-earth, de ravasz, erős és a nap-csókolta Maverick majd kötelet kétféle hölgyek: az illedelmes, finom belle, vagy a vad úttörő. Játék közben cowboy biztos, hogy szórakoztató és vad kalandot egy éjszakára, tudják ezt: a legtöbb nő nem veszi figyelembe ezeket a rossz fiúk a feleségül típusát.

Superhero: Power éhes villainesses majd próbálja ásni a karmait beléd ezért hajlandó ugrani magas épületek (vagy legalábbis használja a lifttel feljutni a lakásban). Könnyen átverjék kisasszonyok álruhában, akik állítják, hogy a szuper bűnüldözési képességek, csak nem harap a Kryptonite vagy elveszíti az összes hatáskörét.

Vampire: A nők évszázadok már vonzotta ezeket a baljós vérszívó lények, de ne feledje, hogy a paranormális világ hideg, titokzatos világegyetem és azokat, akik szálljon le az lehet játszani egy halálos játékot. Ez a fajta párás első ránézésre vonzó, hogy valószínűleg menni halálos!

A király: felbukkan egy Viva Las Vegas felállás van kötve, hogy groupie, de bölcs ember tudja, hogy hűséges rajongók gyakran alakulnak kétségbeesett követői. Ha nem keres kapcsolatot, ruha, mint egy laza rocker, és kihagyja a csillogó arany, árnyalatok és oldalszakáll.

Nők

A Nővér: Lehet nézni az összes szép öltözve, fehér, de akkor hajlamos a szív beteg és érzelmileg beteg ebben az egészséges felállás. Egy éjszaka a Florence Nightingale érezheti képessé, de egy srác, hogy szükség folyamatos kezelés gyorsan fárasztó.

Francia Maid: A fekete-fehér csipkés ruhát biztosan képét varázsolja Önt hajlító le a port az elkövetkezendő hónapokban. Trick or treater vigyázz: A forró srácok, akik nyáj felé is szeretnek játszani, és a piszkos éjszaka tiszta szórakoztató válhatnak egy forró káosz.

School Girl: Az ártatlan lány a szomszédból mindig kapja meg a legjobb pontszámot között udvarlóit. De a zöld és a sötétkék egyenruha, térd-zokni és a magas patch kábel lehet csalogatni a srácok, akik még mindig elakadsz a harmadik fokozat. A legjobb elkerül szuper geeks, akció szám wannabes vagy bárki, hogy megjelenik a Pee Wee Herman.

A Gonosz Boszorkány: Ez egy egyszerű utolsó pillanatban kap-up, de nincs semmi édes és szexi nő, zöld arcát festék-és orr szemölcsök. Naughty nem mindig egy szexi nyilatkozatot, így hagyja a seprűt a szekrénybe, és megragad, hogy a Disney hercegnő ruha.

Dating Online? Beware Of Spelling And Grammar Errors!


Egyszerűség A Club


Találtam a múltam szórakozóhelyekre tapasztalat, hogy amíg te ruhát hűvös, illata jó, a tánc nagyon jól, és mutatnak némi bátorság a közeledő nő, akkor még több lány, mint egy szép arcú fickó aki ott áll a sarokban nézi az embereket tánc.

A legtöbb lány a klub nem keres "Mr. Tökéletes." Ők csak keres szórakoztató és talán a "megvalósítható" srác. Ne feledd, a nők azért vannak, hogy jó szórakozást, és ez túl stresszes, és nem sok szórakoztató, hogy menjen körül keres Mr. Tökéletes.

Hogyan ábrázolják magát, mint egy "megvalósítható" srác?

A cél az, hogy nem a legjobban kinéző fickó vagy a legjobb macker vagy a legjobb táncos. Egyszerűen nézni rendben van, rendben beszélni, és a tánc rendben, mert a legtöbb lány nem, hogy sznob a táncparketten. Amíg van az egyszerű dolgokat, akkor a "megvalósítható" srác.

Ne próbáljon túl nehéz - akkor hogy nézel ki, mint egy gondolkodó, kétségbeesett szex őrült. Mindig hűvös, nyugodt és magabiztos.

Alapvetően, a játék alapja, hogy semleges és egyszerű. Mindaddig, amíg nem túl szörnyű keres, nem táncolni nagyon furcsa, vagy beszélni, mint egy ogre, akkor valószínűleg elfogadják 75%-kal a csibék meg megközelítés. Az is, hogy elutasítják akkor valószínűleg túl sznob amúgy ... azért, mert egy nagyon jó fogás.

Ha egy egyszerű játék, terv, nem túl nagy nyomás nehezedik magad, és elsősorban a FUN, akkor sikeresebb lesz, mint ha ideges, mindig próbál gondolni valami okos mondani, vagy úgy tesz, mintha valami vagy valaki, hogy te nem.

Igen ez egy szám játék a klubban, ezért nem kap belehabarodik csak egy lány. És biztosan tartós a megközelítések.

Itt van a játék terv azon, hogy szükség van néhány példa:

1. Szemmel való érintkezés.

2. Smile.

3. Ha mosolyog vissza, azt mondom: "Szia, mi a neved?"

4. Nem adom neki a nevemet először, szeretném látni, ha ő valóban érdeklődik irántam.

5. Miután kapok a nevét, csak mosolygok és azt mondja: "Menjünk táncolni." Ha ő elutasítja nekem lépni.

6. Miután bumping és csiszolás vele (pedig megható neki finoman) megkérdezem, ha akar menni valahová, így tudunk beszélni. Ha nem költözöm a másik lány.

7. Ha már neki, hogy egy félreeső helyen, meg elcsábítani őt mosolyog, fény és vicces convo, és a Kino (érintés). Ő elcsábítja vissza, mert ő is érdekli Önt. Ne feledje, csábítás egy két játék. Nem kell, hogy minden a munkát. Válasz az ő finom Seductions, ahelyett, hogy tegyen meg mindent.

8. Akkor mozog a csók. Ez lesz a végső érdek vizsgálata. Kisses általában szünet megmaradt akadályokat, hogy ő volna fel.

9. Amit szeretnék csinálni az legyen finom és ugratás az ajkaim. Igyekszem nem használja a nyelv az elején. Ez teszi őt szeretné, hogy a nyelv még, és végül ő majd hoz ki az övé.

10. Miután megcsókolja, akkor csak ezt a szoros, hogy úgy érzi, van megfelelő. Lehet, szeretne tenni egy Egyéjszakás kaland közeli, vagy csak egy telefonszámot szoros, így lehet menni dolgozni más csajok.

Egyszerű!


Ne feledje, hogy az egyszerűség is nagyon hatásos, ha keres, hosszú távú kapcsolatot. Ha nyíltan és őszintén a motiváció, akkor valószínűleg talál egy lányt, aki úgy érzi, ugyanúgy.