2010. február 1., hétfő

Igazság-in-randi webhely elválasztja a tényeket a megjátssza magát


Mandy Moreno hitte találta a fickót, aki nézte online dating profilt. Különösen a részt, ahol azt mondta volna, hogy "megtalálja az igazit."

Így elrendezve, hogy találkoznak.

"Láttam, hogy jön az utca túloldalán," Moreno mondta. "És mentem," Hé! " Nem tudom, vajon az elutasítás, vagy ha nem volt éppen nőies. De nem volt, amit kerestem. Â € | Azt hittem, talán el kellene menni pasi-vadászatra együtt.

Moreno, és mások, akik már megcsípte a megtévesztő webes profilok, már szeretnének egy weboldal, amelynek segítségével különböző online tényeket a fikció.

Az emberek véleménye után azok időpontjait TrueDater.com (www.truedater.com), valamint csatlakoztassa a leendő időpontot, hátha valaki más is kiküldött egy megjegyzést arról a személyről.

Ez is szól igazság társkereső hirdetés, nem rosszindulatú ember, mondta Jamie Diamond szóvivője a Los Angeles-i székhelyű társaság.

"You nézze át vagy nincs felülvizsgálati véleménye az Ön időpontban. Ez nem a Biblia vagy a Korán, de valamit segíthetek, mondta.

Között, hogy a társkereső oldalakon keresztül lehet elérni TrueDater a következők: amerikai kislemez, BlackSingles.com, eHarmony, HotorNot, JDate, Match.com, MySpace, Nerve.com, Planet Out.com és a Yahoo Personals.

Minden, ami szükséges az a személy profilját azonosító vagy név, hogy ha már felül egy webes társkereső oldalon.

Több mint fél millió ember élt TrueDater óta a webhely a tavaly. "A kritikusok" arra ösztönzik, hogy ragaszkodjon a tényeket, a dater tényleges magasság, súly, életkor és a nem. Van hely a magyarázat, de a helyén indít, ellenőrzi a megjegyzések.

"Mi vagyunk szigorúak hogy mi kerül a felülvizsgálat" Diamond mondta. "Ez nem egy nyitott fórum, hogy támadás vagy rágalmaz valakit. Tettük sok kutatást annak meghatározására, hogyan tudjuk mindenki tiszteletben a személyes adatok és a személyes tér."

Hívás NEED

Mark Brooks, független elemző és tanácsadó az online personals ipar, azt mondta, nem lát mást, mint TrueDater.

"Azt hiszem, választ határozott igényt az online társkereső piacon," mondta Brooks, aki szintén szerkesztője a Personalswatch.com (egy ágazati oldalon az online personals), és együtt dolgozott a társkereső weboldalak Cupid.com, Friendster és Friendfinder.

Brooks mondta Friendster lehetővé teszi az emberek számára ajánlások írása körülbelül egy ideje, de a személy jelenleg felülvizsgálja azt jóvá kell hagynia, így semmi negatív jelentkeznek be!

Elmondta, hogy a tervezett weboldalon a "honestyonline," megpróbált valami ilyesmi TrueDater de úgy tűnik, túl messzire ment unearthing az igazságot. "Küldtek valaki otthoni lefényképezni, ellenőrizze a testsúly és a szó szoros értelmében vért (az orvosi profil). Meg hasra."

Brooks mondta TrueDater az a fajta oldal, ami az emberek azt hiszik többet a hírnevük, ami egy új kérdés az online dating. Azt mondja, a probléma az ágazatban, hogy az emberek hajlamosak túlozni, ha nem egyenesen hazudnak.

"Ezek az emberek egy pár kiló nehezebb (a való életben), vagy nekik van egy kép a hajukat teltebb," mondta.

Marcus Frind alapítója plentyoffish.com, ingyenes társkereső webhelyet, mondta a nők és férfiak egyformán vétkesek, amikor a fudging profilokat. "A nők, a 'súly, a férfiak, a magassága. Egy harmadik fél (ad-értékelés) a legegyszerűbb módja annak, hogy megy."

LOOKING FOR Őszinteség

Kubai születésű Celcilia Alegria a Avenutra, Fla került a több tucat internetes dátumát, mivel meghalt a férje három évvel ezelőtt â € "mind a mai napig találni valakit, és hogy kutatások egy könyvet az online randi. A 47 éves is tanácsot ad a párok a spanyol nyelvű televíziós hálózat Telemundo.

Alegria érezte, kénytelen csinálni TrueDater felülvizsgálatát egy fickó a Tampa. Azt hitte megütötte a főnyereményt, amikor meglátta a képét online.

De aztán azt látják egymást keresztül webkamera előtt ülést. Eleinte volt mentség után a kifogás, miért nem megegyezés. Alegria végül azt mondta neki, hogy menjen a webkamerát, vagy felejtsd el a találkozástól.

"Azt mondta:" OK, de megyek, mert máshogy néznek ki a fogam, és az arcomat is nagyobb. " , Amikor bekapcsolta a webkamerát, annyira túlsúlyos â € "talán 50 £-nál nehezebb a képét," Alegria mondta. "Megkérdeztem, mi történt." Bocsánatot kért és azt mondta, a fénykép született 10 évvel ezelőtt, és azt mondta neki, hogy frissítenie kell azt.

"Azt mondta nekem:" Te átverésébe méltóság és minden Ön által keresett jó néz ki ", és azt mondtam neki:" Nem, én keresem az őszinteség. " : "

Egy másik alkalommal, Alegria talált három különböző ember használ egy fényképet a magazin ugyanazt a modellt, mint az övék. "Még több szájt kell kérnie a felülvizsgálatra szánt, mondta.

A legtöbb daters elfogadja a konstruktív kritika, Diamond mondta. "Ha azt mondod, hogy a képek 100 £ ezelőtt 10 évvel ezelőtt, a legtöbb ember vesz egy" kutyafáját, vacak "hozzáállást és észre kellett volna pontosabb a saját profilját.

Eric Straus, elnöke Cupid.com mondja TrueDater egy "jó kis rést, de nem volt biztos benne, hogy mennyi felülvizsgálat oldalak megváltoztathatná az online társkereső ipar.

"Én nem gondolom, hogy minden hozzáteszi, hogy sok a folyamatot, mondta. "Az emberek hajlamosak eltúlozni, és azt hiszem, hogy ez a jellege a vadállat."

http://www.twincities.com

Speed Dating 101: Drop Pickup Lines


2010. január 31., vasárnap

Fontos Things To Do Mielőtt Big Date


Van egy előzetes lista a dátum?

Ez egy egyszerű lista dolgot kell tennie, mielőtt egy fontos dátum.

Ez magában foglalja a dolgokat saját magáról - mint a fogmosás, miközben egy zuhanyzó, talán kezd a hajad nyírt, vágás körmei, stb

Ugyancsak ide tartozik a dolog otthonában - mint például a fürdőszoba takarítás, mosás az edények, porszívózás a szőnyegen, hogy ellenőrizze, hogy a hűtőszekrény tele van olyan dolgokkal, inni és Munch-on, stb

És a listának tartalmaznia kell a különféle egyéb tételek - mint például a mosás az autó, egyre pénzt a bank, helyfoglalás, stb

Különösen fontos, hogy tartalmaz elemeket a dátum előtti ellenőrző lista, amely fontos, de te hajlamosak elfelejteni - hogy van egy teli tank benzin, helyezzen el egy teljes tekercs WC-papír a mosdóban, helyezze el a kedvenc Köln, stb Bármit. A lista folyamatosan változik egyénenként.

Akkor is, ha úgy gondolja, nagyon kevés esélye bármi szokatlan történik, én ebben a konkrét időpontot, akkor utána mindig terv, hogy lesz. Mindig kell készíteni.

Akkor is, ha volna találkozni vele valahol, meg kell tervezni, hogy te és ő lesz a szél fel az autóban egy bizonyos ponton, és ennek megfelelően felkészülni.

Akkor is, ha úgy gondolja, nagyon kevés esélye, hogy a két jössz vissza a helyére, akkor kellett volna az a hely, tökéletesen tiszta, és mindent a helyére csak abban az esetben.

Akkor is, ha úgy gondolja, nagyon kevés az esélye, hogy nincs semmi "szexuális" történik, akkor úgy tervezi, hogy lesz, és a megfelelő védelem, lube, ostorok, csirke, vagy bármilyen más fura dolgok véletlenül érdekelne elérhető.

Miután ezt az egyszerű ellenőrző lista, amely a nő és a nő, ahogy egyre több és több időpontban fogja tenni az életed sokkal egyszerűbb, és a dátum sokkal kevesebb stresszel.

Nem fog az utat az ajtón, késésben hogy vegye fel őt - mint mindig -, ha például kiderül, hogy vannak piszkos edények mindenhol, a szemetet is túláradó, nincs bor, szükség van a gáz, és meg kell megállni, hogy a bank kap pénzt. (Ja, és egyébként, hogy az ATM nem adott, természetesen működik.) Ezután megérkezik 45 perc késéssel, a dátum már bosszús, és már hangsúlyozta, izzadás és illata, mint a benzin.

Ez a forgatókönyv ismerősen hangzanak neked?

Kidolgozásának megkezdése előtt a lista a jelenleg hatályos, és a dátumok a vidám, a stressz-mentes, és vicces tapasztalat, hogy kéne lennie.