2011. szeptember 8., csütörtök

A kapcsolat kezdődik Mielőtt Meet Her


Holnap fogsz felébredni egy csodálatos ötlet.

Lesz verseny az ágyból, kapcsolja be a számítógépet, és kezdje authoring fontos dokumentum. Ez lesz a részletes leírása Mrs. Don Juan, a nő előbb-utóbb férjhez, de még nem eleget.

Használja a fantáziáját, akkor profil életkorát, fizikai jellemzők, az oktatás és karrier célok. Akkor le a személyisége, viselkedése, érdekek, szeret és nem szeret. Lesz profil élete tapasztalatait és hogy ő foglalkozott csapások.

Ennél is fontosabb, akkor írja le személyes hibákat. (Ne feledje, ez nem egy fantasy lány, ez a későbbi feleségével.) Ön részletesen hibák külseje, személyisége és a karakter. Azt is leírja, hogyan valamikor az életében, ő felismerte azon hibáit, és hogy ő tett pozitív erőfeszítések minimalizálására őket.

Ami a legfontosabb, akkor tegye a saját ego és a vágyak félre és leírni azt, Mrs. Don Juan igényel és vágyak tőled. Ez lesz a legnehezebb része a dokumentum írni, de nem lesz teljes, ha nem csinálni. Akkor reálisan leírja mindazt, amit akar tőled a legrészletesebben, ha le mindent, amit akart tőle.

Elvégzése után a dokumentumot, akkor ki kell nyomtatni egy kis másolatot, és tartsa magával a tárcájában. Így Mrs. Don Juan mindig veled, és egy részét meg.

Ekkor jött a felismerés, hogy a két soha nem felel meg, kivéve, ha javítják magát, hogy találkozom vele követelményeknek és vágyak amint az utolsó része a dokumentum. Lesz kidolgozása önfejlesztés séma alapján két bevált valóság tényező:

1) Nők szükséges férfiak bizalom, szabályozó-és Challenge.
2) A nők szeretnék férfiak néz ki, pénz és hatalom.

Az első helyen fogja fejét, hogy az edzőteremben. Míg kidolgozása, megtapasztalhatja azonnali javulást a testtartás, elősegítve ezzel a bizalom. A szebb testet fog jönni időben.

Az első edzés, akkor menj a férfi részben a helyi boltban. Majd raktárból néhány haj és a bőr termékeket. Talán vásároljon néhány cologne. Ha jössz haza meglátja, hogy az emelkedő verem a számlák az asztalon, így húzza ki a régi csekkfüzet és elhatározzák, hogy jobban vigyázzon a pénzügyek és szervezi az idejét. Phase One az Ön kapcsolata Mrs. Don Juan is megkezdődött.

Hónap el fog múlni, és akkor elkezd látni néhány eredménye a kemény munkát. A tested lesz alkalmas, akkor elfogadta a több tiszta és elegáns megjelenés és a pénzügyi fejlesztések létrehoz egy jókora összeget a rendelkezésre álló jövedelem.

Akkor oldja meg, hogy tovább könyveket és ezáltal javítja az általános ismeretek és a szókincs. Majd megoldja, hogy több időt töltenek az emberek körül, így a tanulás szociális készségek és hogyan izzad karizmája. Akkor már nem habozik a kért egy nő az ő otthoni telefonszámát.

A növekedés a szinten az önbizalom is megszüntették a félelem, a kockázatvállalás. Élvezni fogja a folyamat folyamatosan növekvő és javítása. Már nem leszel csinálja Mrs. Don Juan. Nem lesz javítása magad, magad.

Több hónap telik, és akkor megszűnik a személyi hibákat a saját karaktert, és helyettük jobb, termelékenyebb szokásait. Nem fogsz időpontot olyan gyakran, mint a bimbózó, de az a néhány dátumok te menni mindig érdekelt a nők, hiszen akkor már rég megtanultam, hogy mutatnak Ellenőrzés és Challenge a szűrés a vesztesek ki.

Lesz békében önmagaddal, és csak egy általános boldogabb ember, így a népszerűbb. Akkor rendelkeznek teljesítmény nem csak a személyes teljesítmények, hanem a minőségi kapcsolatok akkor alakult ki a közeli barátok és a család.

Lesz egy teljes ember. Lesz teljesítették az összes Mrs. Don Juan igényeit és vágyait. Csak akkor azt úgy tűnik, hogy ha a testben.

Majd húzza ki a dokumentumot ki a pénztárcáját, és teljesen lenyűgözött. Ő lesz szinte minden, amit leírt a profil az ő régen. Fázis az Ön kapcsolata vele ezután kezdődik.

Amikor a két vagytok házasok, és a nászút, Mrs. Don Juan gyakran hivatkoznak a pillanatban látta meg először, mint a pillanat, amikor a kapcsolat kezdett neki. Azt fogja mondani, hogy volt "szerelem első látásra". Ő nem hazudik, amikor azt mondja, hogy. Ez majd csak a saját szemszögéből a dolgokat.

Azt azonban tudni fogja, hogy egyszerűen át neki fizikai vonzalom tesztet, amikor találkoztunk először. De ha a kapcsolat vele addigra már éppen elkezdődött hosszú addig. Ez kezdett, amikor úgy döntöttek, hogy legyen minden Mrs. Don Juan kívánságait és igényeit ki a férj, és nem tiszteli a saját ego.

Mi, mint fiúk hajlamosak gyakran azt gondolják, hogy a kapcsolatok kezdődik, miután már becsaptam őt. Nem igaz.

A kapcsolat kezdődik, mielőtt találkozni vele.

Citas Consejos Perfil