2009. december 23., szerda

Legújabb Craze - Home Sex Toy fél

Az ügyfelek érdekében LATTES mint Stephanie Vaernet, divatosan öltözött, fekete és rózsaszín, leül egy kis asztal a hátsó szoba. A fény lágy és sárga, mint amennyire lennie kellene egy kávéházban. A hely tömve férfiak és nők patrónusa, és egyikük sem tudja kitalálni, mire van itt beszélni.

Szexuális játékszerek.

"Újdonságok," mint Vaernet sex és más eladók neveznék őket. Vaernet eladja újdonságokat nők sex felek személyes tanácsadója a Pure Romance, egyike azoknak a vállalatoknak, hogy a piacok "romantika és a kapcsolat javítására termékek szerinti" saját webhelyére. Vele nyitott és barátságos módon ő birtokol egy könnyű alkalommal elmagyarázza neki ipar.

Ez azonban nem jelenti a világ többi részén is kényelmes vele.

Bár a lány tulajdonképpen kód róla munka, azok az emberek körülötte, tudja, mi az igazi téma? Vajon az asszony a szomszédos asztalnál lépés, mert fejezte be inni, vagy azért, mert megsértődött? A zsúfolt Seattle's Best Kávézó teszi a személyt értékelik a vonzerőt a sex feleknek.

Hasonló a Mary Kay, vagy Tupperware felek, sex fél rendezvényen, ahol a nyertes jön valaki haza és mutat termékek. Általában a nők, csak ezek a felek bevonása az alkoholtartalmú italok és a játékok megtartani a hangulatot szívvel és szórakoztató. A legfontosabb, a magánélet és az általuk nyújtott információkat.

"Természetesen gondolom, hogy a sex párt arra kéri a nőket, akik zavarban lenne belemenni egy üzlet", mondja Nancy Daley, a UT oktatási pszichológia professzora, aki megtanítja a tanfolyamon az emberi szexualitás. "Ez az óriási nők számára vonzó -, hogy képes legyen nézni ezeket a dolgokat, és megérinteni őket, és kérdéseket feltenni nem egy idegen, de egy teli szobában a pajtások és néhány Margaritas"

Vaernet rámutat arra, hogy az ügyfelek lehetőséget kapnak, hogy "minta" egyes termékek helyett csak nézd meg a csomagoláson.

"You get kóstolhatják a edibles, akkor eljut a szag, és úgy érzi, a fürdő és a test termékek kapsz átadni körül a hálószobában kiegészítők. Kapsz nézni a dolgokat, és nyugodtan" Vaernet mondta.

Az átlagos ember, "sex party", nem képes varázsolni a meleg érzés a nők biztonságos, megosztása bajtársiasság és titkaikat. Sok téves és mítoszok a szexről a játékok, hogy az emberek óvatos, tétova vagy akár mérlegelő róluk. Stacey Keith, a biológia és a magas rangú UT szexuális egészség szakértői pedagógus, mondta az egyik tévhit, hogy csak egy ember vagy szexuális deviants használata és vásárolni.

"Sokan úgy gondoljuk, hogy szexuális játékokat csak a maszturbáció. Néhányan úgy gondolják, hogy az emberek azért vásárolják nemi játékokat úgy kell szexuálisan agresszív vagy magányos," mondta Keith. "Számos olyan játékok, amelyek lehet építeni intim kapcsolatok".

Eredetileg Szexuális játékszerek voltak kezelésére használják hisztéria nők, Daley mondja. Nem volt egészen a 20. század elején, hogy a székhely vibrátor találták, amit értékesítettek a magánélet, a székhely.

"Ez nem jött volna a sex párt, hanem egy utazó ügynök volna jönni, hogy ennek az izomlazító, vibráló dolog," mondta Daley.

Szex játékok még mindig hasznos a szexuális egészséget, amikor a nehéz ébredés és a szexuális működésére, de lehet esetleg az egészségtelen, amikor az emberek válnak támaszkodnak rájuk, mondta Daley.

Mítoszok címke tanácsadók a lehallgató, így az emberek esetleg meglepve hallja, hogy Vaernet korábban házasságban élt kilenc évig a férje, egy UT elektrotechnikai senior. Azt mondta, még nem futott be nagy negativitás, de belátja, az emberek bizonytalanság.

"Amikor az ember meghívja a barátait, ha találsz valakit, hogy egy kicsit konzervatív, megosztja velük a tapasztalat" Vaernet mondta. "[Mondd el nekik], hogy az információs mutatta be, hogy vásárolnak egy olyan időpontban, és van lehetőség kérdéseket feltenni a magántulajdonban."

Azok, akik még nem állnak készen a sex párt sem jöhet a Pure Romance hátsó ajtó alatt UT-Baylor játék. Austin az első olyan Texas megáll a buszon utazás. A rendezvény nyitva áll a nagyközönség számára, hogy mindenki jöjjön ki, chat-el, és többet.

"Az emberek tudják találni, és ragadd meg a [ingyenes] csodaszer. Ez lesz tele szakértők. Ott leszünk, ha az embereket érdekli, és kérdése van a foglalás, illetve a felek üzleti lehetőséget, Vaernet mondta.

Toygasms! The Insider's Guide to Szexuális játékszerek és technikák

2009. december 21., hétfő

Legmelegebb új időpontot honlapok elvenni a vallás, a technológia

Chicago Tribune szerint | augusztus 6, 2006

CHICAGO - Teena Verbit nem hiszem lánya társkereső bárki "látványos".

Így írt egy személyiség profil lánya és a kiküldött azt Jdate.com, hogy egy honlap zsidó kislemezt.

"Én nem hiszem, megtenném," Linda Verbit, 23, mondta az anyja, de meg is tett. Letette nekem Jdate. "

Teena Verbit most egyetért a fiatalember lánya randi. "Anyám soha nem volt szégyenlős kapcsolatban elmondta a véleményét," mondta Linda Verbit lakó kívül Philadelphia.

Társ találni az interneten aligha új. De most a szülők beugrott az online társkereső és a partnerkereső játék Penning profilja a gyermekek és a kifizető tegye megjelenő vendéglátó-ipari helyek bizonyos vallási vagy etnikai háttérrel.

"A szüleim aláírták me up" a Shaadi.com, mondta 30 éves Sejal Patel. Az apja is beállt a Web-hozzáértés barátját, hogy segítsen neki, tegye a profilját az indiai oldalon.

"Úgy tűnt, mint mindenki a világon ismerték my profile Shaadi előtt tettem, mondta Patel, aki kezdett egyre akár 30 e-maileket egy nap. Szülei írta profil - azt mondta, szereti a családi piknikezés, főző-, és segíteni otthon - és fizetett a szolgáltatásért. A honlap a költségek 110 $ egy évben egy platina-tagságot, amely tartalmaz egy merész arcú partnerkereső tőzsdei és személyre szabott szolgáltatások.

Nem mindenki vásárol, a vallási online társkereső oldalakon.

"Én inkább velük találkozni, mint egy személy, nem egy profilt, mondta 29 éves Ahmed Rehab, ügyvezető igazgatója a Chicagói Tanács az amerikai-iszlám kapcsolatok.

Miközben ő járt Naseeb. Com, egyre népszerűbb oldalon a muszlimok, Rehab nem tagja. Nem úgy tudja, a szülők nyomja ilyen területek azok a gyermekek, de ez nem lepte meg. "Ez egy járható út a muzulmánoknak, hogy találkoznak egymással," mondta.

Online társkereső egyike a legrégebbi Web vállalkozások körében, a legismertebb helyek lakás tapasztalható szerény mértékű növekedés. De sites összpontosító vallási, faji, vagy etnikai magasba. A Shaadi. Com, például a forgalom 73 százalékkal nőtt 2005 júniusa és 2006 júniusa szerint ComScore Media Metrix, amely méri internetes tevékenységét. Egyedi látogatók Jdate.com 43 százalékkal nőtt ebben az időszakban, és az oldal ilyen célú felhasználása a munka az ilyen embereket Teena Verbit, hogy még egy nevet nekik: "Jmoms."

Összességében, a társkereső oldalak száma ugrott 1.122-tól 850, 2005 júliusában adatai szerint a cég website tracking Hitwise

Billig Dating Id�er