2011. november 8., kedd

Öt Fotók Ez tulajdonképpen Get válaszok


Társkereső OkCupid végzett egy jókora tanulmány felfedez milyen típusú képek megszerzése a legtöbb válasz. És mindent, azt hittem egy kikapcsolás tulajdonképpen egy bekapcsolás, legalábbis ha mérési be kiegészítői mennyiségű üzenetek és nem a minőség, ami a tanulmány volt.

A nézte profilok 18-32 évesek mindössze egy fotó - és eltávolítása a legrosszabb és a legjobb kinézetű ember - a tanulmány kimutatta, ezek a szörnyű igazságot, hogy mi vonzza a férfiakat és a nőket.

Egy halvány remény, hogy miközben pózol a kedvencével, avagy valami érdekeset kapta a legkevesebb választ, ők is kapott a legjobb minőségű válaszok, amelyek mértük-e vagy sem egy beszélgetés kezdődött.

Ön sokkolta? Felháborodott? Soha társkereső újra?

Hvordan Facebook og Google Killed Blind Dating


2011. november 7., hétfő

Ismerje meg a nő, akinek Cyber ​​Sex, 60 Online "szerelmesek"


A soros "cyber dater", aki tölti a legtöbb este online társkereső férfiak ő még soha nem találkozott, azt mondja, a gondolat, hogy vonzotta őt erre "kevésbé elkötelezettség és szórakoztatóbb részt".

Marketing ügyvezető Siana Nelson használ e-mailt, társkereső honlapok, fórumok, webkamerák, Skype azonnali üzenetküldő és a mai napig a férfiak a világ - egyik akivel valaha is szándékában áll, hogy megfeleljen a valós életben.

Ő is azon a kapcsolatot, hogy a következő lépésről, amelyek cyber szex vele "szerelmesei".

"Cyber ​​dating az út - minden modern nő kell csinálni. Én is élvezheti a meghitt pillanatokat szeretnék minden embert, de kevesebb elkötelezettséggel és szórakoztatóbb szó, "a Nap idézi Nelson szavait.

"Ahelyett, hogy menjen át a mozgások a vacsora, vagy egy film egy első randin, a cyber dátum és tudom tervezni a Skype videó ülésén. Ez azt jelenti, meg tudjuk mutatni egymásnak körül lakás egy webkamera, majd részesedése "egy üveg bort. Ha a dátumot jól megy, és mi is hajlandóak, mi lesz cyber sex keresztül webkamera végén a dátumot. "

Nelson a Reading, Berkshire, jelenleg ből három férfi különböző országok - Amerika, Ausztrália és Kanada.

Miután a szíve megszakadt 18 hónappal ezelőtt úgy döntött, Nelson akart biztonságát társkereső férfiak kizárólag az interneten.

Nelson csatlakozott több fórumon és a társkereső oldalak, és elkezdett beszélgetni a férfiak hasonló érdeklődésű Ausztráliában, Amerikában és Ázsiában.

Nelson cyber-i több mint 100 ember, mint a jogászok, vitorlázók, építészek, építők, színészek és a gazdák.

"Elegem van a számítógépes szex körülbelül 60 a férfiak, amit én. Néhány világossá tenni, hogy csak szeretne beszélgetni, flörtölni, és van néhány nem vagyok vonz ily módon. Néhány már visszautasította a számítógépes szex, mert úgy találtam őket is előre. Nem akarták, hogy ismer engem, akkor csak azt akartam, egy gyors internet izgalmas, "Nelson hozzá.

Siana vezet naplót a srácok szeret, és ad nekik pontokat a számítógépes dátumok technika. (ANI)

Seduction s Dance


Az interjú


Chicks lesz mindig "interjút", ha hagyod őket.

A dolog, amit szeretnék megjegyezni, hogy ha kell az egyik csinál a kérdezés (minősítő).

A hagyományos régi "kedves srácok", akik választ a kérdező által feltett kérdésekre mindig, hogy nem kap egy második időpontot, vagy lefekszenek.

Étterem, bármi ...

Her: Hol dolgozik?

Őt: A város szennyvízcsatorna. Hol dolgozik?

Ez az, ahol a hatalom jön vissza hozzád, mert világossá teszik, akkor "értékeli a válasz." Ön világossá tenni, át a viselkedése, hogy te vagy az ennek az értékelő itt.

Ön a díjat. Ő adott. Azt kell kérni a jóváhagyását, mert te vagy a felelős.

Ahogy választ adjon neki sok "Aha", "látom", "Mondd meg nekem még, ez érdekes", "varázslatos".

Az egész idő alatt ez a "beszélgetés" folyik, az igazi beszélgettek kell tenni a szeme, a testbeszéd, a touch. Mint két zenei téma van, amely fölé egymást, uh-huh, látom, mondd tovább ... csak tartja az ütemet.

Respektování sebe


2011. november 6., vasárnap

Ismerkedés tippek férfiaknak


Milyen egy átlagos fickó, mint te és én is vonzza a nők bárhol, bármikor? Hogyan lehet javítani a néz? Hogyan juthat el egy lány figyelmét? Hogyan juthat el egy nő telefonszámát?

Igen kedves barátaim ember mindig próbálja megtalálni ezeket a válaszokat, mielőtt egy társkereső. Ismerkedés is nehéz és veszélyes, ha nem néhány tipp, hogyan nő. Minden ember szeretne egy gyönyörű barátnője, mint egy jó partner. Hát nagyon nehéz kideríteni, hogy amit a nő akar? de a tippeket kapsz jó javaslatokat, mint amit a medve, hogyan reagál és mit kell mondani? Mindig tartsa figyelmét nő, aki az Önt érdeklő. Mi az első dolog, amit egy nő észreveszi, ha a lány vonzódik hozzád? Soha fel egy nő, hogy magas, gazdag, vagy jóképű. Ha úgy gondolod, hogy hazudni, soha nem lesz sehol a nők. Tudja meg, mi működik és mi csak azért egy srác néz ki, mint egy hülye. Mindig választani olcsó, de szórakoztató helyek a dátumot. Próbáld keres csinos, intelligens, a ruházati időpont előtt. Így kell készítenie az egész úton, mielőtt a tökéletes randi.

Soha ne mondd hazugság az Ön társkereső partner, mozgassa meg a valóságra az élet. Soha ne kérdezd meg életkor vagy születési dátum. Mindig próbáld meg appriciate az ő szépségét és jóságát. További társkereső tippek a férfiak ...