2012. augusztus 7., kedd

Ne kérdezd Trick Kérdések


Az Ilana Angel

Tudomásul veszem, hogy az emberek hazudnak. Ez történik millió alkalommal, minden egyes nap, több millió ember. Hazugságok árthat, de nem bántottak több vagy kevesebb, mint az igazság? Van egy nagyon világos vonal között hazudik és csal valakit, így tudom, ha én valaha is választani a hazugság felett az igazság.

Én már fel a fiamat, hogy nem szabad hazudni, kivéve néhány újabb kérdés a szerzés házi feladatot végzett, ő nem hazudik. Ő majd egy ponton azt hiszem, mert ez az út a világ, de remélem, amikor szembesül az igazat mondja egy hazugság, ő úgy dönt, hogy mindig igazat mondanak.

Vannak különböző szabályokat a tantárgyak persze, de mégis, ha az igazság nem ütőkártya hazugság? Különösen egy kapcsolat? Ha egy kapcsolatban, hogy annak csak most kezdődik valami, vagy valami régóta, ez nem az az érdeke, halad előre megmondani az igazat?

Ashley Madison vált egy több millió dolláros vállalat azáltal, hogy ösztönzi az embereket, hogy hazudnak. Úgy vélik, hogy fekszik egy kapcsolatban nem csak jó, de ténylegesen, hogy a kapcsolat jobb. Azt prédikálják, hogy ha szexuális kapcsolatok kívül a kapcsolat, ez teszi erősebbé.

Ha egy nő azt kérdezi az ember, ha úgy néz ki, zsír egy bizonyos ruhát, a válasz mindig gyönyörû. Ha ő néz ki zsír a ruha, ez egy hazugság, hogy elmondja neki hogy mennyire gyönyörű, vagy ez csak ad neki a válasz, hogy ő volt a halászat? Ha a válasz helyes választ vele, ez egy hazugság?

Tudsz aludni két embert egyszerre szeretni csak egy van? Lehetséges, hogy olyan elkötelezett és szeretetteljes kapcsolatot egy emberrel, és értelmetlen, de kielégítő szexuális valaki mással? Lehet a szexet igazán nem volt érzelmi vagy szellemi kapcsolatot valamelyik neked?

Ellentétes-e változás, ha nem beszélünk a szexről? A fiam hazudott a házi feladatát, és ez megsértette az érzéseimet, de fog ez károsíthatja a kapcsolatunkat? Ha valaki felsorolja a magassága, mint a JDate 5'11 ", de ő 5'5", ez egy hazugság, de ez is egy üzlet megszakító? Mikor lesz megbocsáthatatlan hazugság?

Nem bocsátom meg könnyen. Az persze könnyen értem csak nagyon ritkán. Csak nem megbocsátani. Én egy tisztességes ember, és így elvárom ugyanezt a népet, hogy tisztességes vagyok. Ettõl szép, de buta is, mert állítja fel nekem csalódást, mert vannak elvárások.

Én társkereső valaki új, és teszünk a tánc, hogy az emberek, ha kapnak, hogy megismerjék egymást, és fejleszteni érzéseit. Ő egy csodálatos ember. Én igazán imádom őt, és azon túl, hogy szeretem a gyerekeit és flutter, hogyan ő az én fiam. Mindez nagyon különleges és izgalmas.

Megkérdeztem az új úriember barátom egy kérdést, hogy a hétvégén nem volt üzleti kérdezem. Kíváncsi voltam kapcsolatok múltjáról, ezért megkérdeztem. Ez egy hülye kérdés, ugyanabban a kategóriában, mint nézek zsír ez a ruha? Egy nevetséges kérdés, hogy én azt a választ választotta, hogy idő előtt.

Azt hittem, csak egy módon lehet válaszolni, de ő adott nekem valami mást. Nem volt rossz, csak az igazságot. Megkérdeztem egy trükkös kérdés volt, és ő adta nekem az igazságot. Kábult voltam egy percre, mert nem volt a válasz amire számítottam, de megdöbbentő volt, hogy ő valójában őszintén válaszolt.

Ez az ember inkább az az igazság, mint a hazugság, hogy adjon nekem választ akartam. Vajon ez teszi őt aljas és bántó? Ha tudta volna az igazságot bánts, és határozott egy szempillantás alatt, hogy egy hazugság ártana még többet, hogy nem teszik neki egy tisztességes emberi lény?

Nem akarom, hogy a kérdés egy nagy dolog, mert nem. Megkérdeztem egy sánta kérdést, és ő válaszolt. Ez nem arról szól a kérdés, mint volt a válasz. Én is fáj az igazság, mert voltam, hogy lány. Ha hazudott volna valószínűleg nem hitt neki egyébként.

Én emelése a fiam, hogy egy tisztességes ember és jó ember. Ez nehéz kihívás, hogy ne tette a lány kérdéseket neki. Soha nem javasoljuk neki, hogy egy nő úgy néz ki, zsírt egy ruhát, de mi van a több száz egyéb trükköt kérdések nő fel, ha a halászatot a válaszokat?

Sokat tanultam magamról ezen a hétvégén, és még többet az ember vagyok társkereső. Rájöttem, én inkább árt, mint az igazság hazugság. Tiszteletben tartom az igazságot, és így ez az, amit akarok. Megtudtam, hogy ez az ember, aki csinálok a kapcsolatot tánc a tisztességes és kedves.

Amikor lehetőséget kap arra, hogy hazudni, ő választotta az igazságot, és nem vásárolnak az én manipulatív kérdések. Ő volt a Mensch. Azt felelte a jövőnket olyan tényezőnek, és bátor volt. A hazugság jöhet vissza kísérteni meg, és ő akarta, hogy nem történt meg.

Én emelése egy fiút, hogy egy ember, egy férfi és társkereső, aki nem hajlandó úgy viselkedni, mint egy fiú. A kapcsolatok nehéz, de boldog vagyok az az ember vagyok növelése segít nekem magáévá az ember vagyok társkereső. Én vagyok az út, hogy szeressék. Ez az igazság, és az igazság számít, így én vagyok tartva a hitet.

Novo Site de encontros Jogos Você base na sua pontuação Klout