2010. május 29., szombat

Nem fordulatszám társkereső dolgozik?


Elméletileg, sebesség randi van értelme. Egyetlen ember részt sebesség társkereső esemény - amely egy formalizált társkereső rendszer általában történik egy bárban - ahol a résztvevők véletlenszerűen párosított fel néhány percig úgy, van-e kémia. Speed társkereső feleslegessé vak dátumok, amelyek nagy idő kötelezettségvállalásokat.

Azonban a sebesség társkereső nem mindenki számára. Néhányan úgy érzik, hogy nehéz, hogy egy jó olvas valaki után csak néhány perc beszélgetni.

Mit gondolsz? A sebesség társkereső ér egy ember energiáit, vagy ez egy hulladék az idő? Hang-off, Milwaukee, az Ön gondolatait a sebességre randi.

Speed dating működik. Azt hiszem, sebesség randi egy nagyszerű módja annak, hogy új embereket, és kitalálni, hogy rögtön, ha vonzza a személy vagy sem. Nem tud előrelépni a napon nem a fizikai vonzalom, így a sebesség társkereső segít meghatározni, hogy az első fontos szempont a randi. Tudom, akik megfelelnek a partnerek során sebessége randi, amely azt bizonyítja számomra, hogy tényleg működik.

Speed dating egy vicc. Mindig vannak fiúk, mint a lányok több, ezeken a rendezvényeken, és nem dolgozik egyébként. Én még soha nem hallottam senkit ülés barátja vagy barátnője sebességgel dating esemény. Lehet, hogy szórakoztató, hogy nem csak egy pár nevet, de ez nem egy esemény, hogy nagyon komolyan.


2010. május 25., kedd

10 Ismerkedés Deal Breakers a valóban nem


Van már egy csomó beszélnek mostanában arról ülepítés Mr. elég jó, köszönhetően Lori Gottlieb legújabb könyve, házasodjanak össze: a helyzet rendezése a Mr. elég jó. Annak ellenére, hogy a könyv provokatív alcím, azonban Gottlieb legújabb opusz valójában nem a rendezi. Inkább ez a helyzet fenntartása továbbra is nyitott, ha figyelembe vesszük az új emberek, ahelyett, hogy nitpicking mint lényegtelen felszíni részleteit. Ezért is össze egy listát a 10 foglalkozik megszakítók, hogy ... hát ... nem igazán tekinthető foglalkozik megszakító. Hogyan Fall In Love-val Mr. Good Enough

1. Ő jóval fiatalabb vagy idősebb. Sokan a bírói ha meglátják a május és december pár, motyogva dolgot arany-ásás és a Pumák és piszkos öregek. Egyes esetekben, igazuk van. Nehéz lehet, hogy egyenjogú partnerek, ha mindkét felét egy pár különböző helyen az életükben, de van jó sok párok, akik működik (Ashton és Demi, például). Csak győződjön meg arról, amit gondolt előnyeiről és hátrányairól a szakadék.

2. Ő kopaszodó. Szégyelld magad! Miközben fontos, hogy vonzza az egyetlen te-val (nem a fizikai kémia, a jó szex elég nehéz), akkor nincs értelme, hogy önkényesen kizárják egy teljes szegmense a lakosság csak azért, mert a sport a lélek patch, vagy van egy kis felesleg, vagy kopasz. Láttad, hogyan néz ki, szexi Taye Diggs szőr nélkül?

3. Ő él távol van. Hosszú távú kapcsolatok (LDRs) is durva. Ezek lehetnek magányos. Ezek a költséges lehet. Lehetnek frusztráló mind érzelmi és szexuális szinten. De nem is érdemes. Több YourTango staffers is megrázta a ldr, bizonyítva, hogy-egy jó adag türelemmel, meg lehet csinálni. Hogyan kell kezelni egy távolsági kapcsolat

4. Nem rendelkezik egy főiskolai diploma. A nem hivatalos oktatás nem feltétlenül jelenti azt, nincs ambíció, ész, vagy a karrier esélye sikerre. Szerintem ingatlanügynökség. Vízvezeték-szerelő. Ultrahang technológus. Homár halász. Mindezek a munkák megkövetelik kemény munka, jó agy, és a nettó nagy dolcsi, de egyikük sem igényel a felsőoktatás. Ha azzal tölti napjait, a kanapén, rajta semmi de tightie-whities, és elvárja, hogy a ragadós száj minden számlát, de azt megbocsátom a célba, hogy az elhullott súlya.

5. Ő elvált. Meg az OK gombot. Stop hyperventilating. Míg a korábbi házasságból is hagy egy súlyos érzelmi poggyászt, a válás nem azt jelenti, valami baj van azzal a személlyel, aki ment át rajta. Valójában a tapasztalat hagytak neki egy jobb perspektíva, amit akar (vagy nem akar), a partner, és mi működik, amikor a tárgyalások a durva foltok. Idővel, ő is nyit a specifikumok a válás. Időközben, összpontosítani, ki ő, mint az a személy, aki nem ő, mint az elvált személy.

6. Már a gyerekek. Komolyan, hölgyeim. Stop. Hyperventilating. És aztán, miután lecsillapodott egy kicsit, betartják. Azt, hogy egy ember cselekszik (vagy beszél) az ő gyermekei is nagy jelzi, hogy video is lesz a végén bánnak veled, vagy akár milyen apa is lesz, hogy a gyerekeknek.

7. Jön egy vadul különböző háttérrel. Ideges vagy, hogy mi az emberek azt fogják mondani, ha valaki időpontját kívül a verseny? Félt a szülei is megvadul, ha a végén valaki egy másik hit? Ha még nem elég magabiztos, hogy vállat vont ki a határozatok megtalálhatóak az ilyen kapcsolatok kívüli kifizetődő; munka során a különbségeket eredményez jobb megértését egymást, és egy másik kultúra.

8. Te egy demokrata, ő egy republikánus. Mindaddig, amíg sem az egyik van egy szélsőséges, akkor képesnek kell lennie a civil tartani a dolgokat. Ha mást nem, a különbségek, hogy néhány lelkesítő politikai vitákat, és ha extra nyitott, lehet, hogy szórakoztató, amelynek ablaka a legbelső gondolatait, akinek politikai értékek annyira különbözik a saját.

9. Ön különböző érdekek. A diéta áll, a tészta és veggies, ő nagy húsevő. Imádja krach-'em-ig kaland Rántsd, te egy rajongó a Artsy fartsy. Ön még Debbie Gibson az iTunes zenei könyvtár, aki ... nos, azt inkább nem kommentálta a zenei ízlésük, mert lehet megbántani. Miközben szép megosztani érdekek Ön más jelentős, ha nem szeretné, hogy partnere legyen egy másolatot az Ön számára. Ha nem ad valaki kicsit eltér egy esélyt, akkor sem észre, hogy teljesen félelmetes horror Rántsd van, vagy milyen üdítő sziklamászás lehet, vagy milyen tökéletes Pulp a "köznép" hang, amikor megjelenik az a lista közvetlenül után Debbie Gibson "Electric ifjúság."

10. Az utolsó név Hymen, Wertzberger, vagy Hogge. Ne izgulj. Te is mindig a leánykori nevét.

Speed Dating senioreille