2010. május 10., hétfő

Love Bugs fenyeget Florida Traffic


Autós utazás a belső részei, Florida az ünnepi hétvégén is figyelmeztette a rajzása lovebugs károsíthatja láthatóság rosszabb, mint a szmog vagy a futótűz füst szerint a Florida Highway Patrol.

A lovebugs, amelyeket takaróanyag bizonyos floridai utak, amelyek spattering a jármű szélvédő, és megnehezíti a vezetők látni.

"Rajzás szeretet hibák fröcskölte a jármű szélvédő okozhatja ugyanazt a gyengítés láthatósági szmog vagy a füst erdőtüzek, mondta Sgt. Jorge Delahoz, nyilvános információs tiszt Florida Highway Patrol Csapat K.

FHP tisztek jelentést sorokat szélvédő alátét a Florida Turnpike is "kivételesen" hosszú ezen a héten Ft. Pierce, Ft. Dob és a kajak-kenu Creek.

Delahoz mondta a Turnpike kínál ingyenes szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek, de figyelmeztet, hogy ha a sorok túl sokáig, és kezdjük befolyásolja közlekedés biztonságát a szárazföld útszakaszon, akkor leállásra kényszerülhet a alátétek időszakosan át a legsúlyosabb az utazási idő.

FHP arra ösztönzi az autósok győződjön meg róla, ablakmosó folyadék tartály azok a járművek tetején ki utazás előtt. Autósok is magánál nylon gáztisztítók vagy kefével.