2012. július 14., szombat

A friss, új mobil honlapot, ami Ismerkedés Egyszerű


DatingAccessory.com egy új mobil honlapot, hogy a kislemez kínál szórakoztató és gyors módja annak, hogy soha ne hagyd ki a másik kapcsolat. Azáltal, hogy egy társkereső kártyát, amely egyszerűen megállapítja: "Ön megakadt a szemem", hogy azonnal törölje a célja a kártya. A fordított a kártya egy nyilatkozatot, amely így szól: "ha van szó elnézést, kérjük, ezt a bókot." Ez a folyamat tartja előkelő míg bátorságot igénylő kis részéről az ajándékozó. A vevő a kártya képes használni a Smartphone a kártyák "QR-kód vagy az általános internetes címet és egy kódot, ami összeköti a givers személyes profilt és fényképeket. Az oldal használ mobil technológia, így az élmény mind a gyors és szórakoztató.

Az "Ismerkedés tartozéka" jött létre, hogy megoldja a problémákat több társkereső. Ez tartalmazza a gyakori panasz az online társkereső, ahol a személyek fizikai leírását és a képeket nem pontos. A társkereső kártyát kap az életben úgy, hogy legalább egy ember, ha nem is láttuk egymást, és észrevettem, hogy a testbeszéd, válaszolva a kérdésre: "Mit néznek ki valójában?"

További probléma, hogy a legtöbb online társkereső honlapok nyilvánosak, és sokan még soha nem találkoztál, hogy ilyen könnyen felismerhető. Emiatt sokan nem post egy fotót, amely korlátozza, hogy képesek felvenni a kapcsolatot. A Ismerkedés tartozék profiljának oldalak magán, csak azt a személyt kapott egy lapot tag megtekintheti, hogy személy profilját. A tagok nem kell aggódnia, személyes adatok megadása, mert így biztonságosan kommunikálni az ajándékozó az oldalon belül ingyen.

DatingAccessory.com kínál friss cikkeket és tanácsokat, amely segít eligazodni kislemez minden társkereső kalandjait. Az előnyök az "Ismerkedés tartozéka" Sok tartozó, a helyszínek társkereső közösség lehetővé teszi a tagok és a vendégek tisztában lenni a jövőben "Te megakadt a szemem" események tartják a városokban szerte az országban.

Kimberly Petruska az alapítója az "Ismerkedés tartozék LLC", amely azért jött létre, hogy megoldja a problémákat, amelyek felmerülhetnek, ha ő belép a randi világot újra. "Az emberek nem úgy tűnik, a csatlakozás vagy a bátorságot, hogy erre. Mindenki a saját világában, és a gyorsan mozgó való részvételre, ezért olyan fontos, hogy készüljön egy pillanat fenntartjuk. Létrehozása társkereső kártya segítségével a finom és egyszerű módja annak, hogy csatlakozni, még a legkellemetlenebb körülmények között. "


2012. július 8., vasárnap

Ismerkedés közben Válás? Ne olyan gyorsan ...


Kezdjük a rossz hírt: Maga az út a házasság felbontását. De a jó hír az, hogy szerelem, szeretet, és igen, még a házasság nem kell, hogy vessen véget a válást. Sőt, egy felmérést a 2000 újonnan elvált emberek találták, hogy közel 50 százaléka elvált férfiak nagy lelkesedéssel kap újra férjhez ment, és 20 százaléka elvált nők abban a reményben, hogy ismételje meg útjukat a folyosón. Ez inspiráló hír mindenkinek abban a reményben, hogy eltalálnak Ámor nyíl ismét.

De a randi alatt a válás jó ötlet?

Bár ez valóban igaz, hogy "minden tisztességes ez a szerelem," egy kis józan ész nem fáj sem. És bár én soha nem akar dobni hideg vizet egy bimbózó románc, van néhány bölcs szó, amit szeretnék megosztani.

Nekem van egy hatalmas mennyiségű tapasztalat segíti az egyének és párok átjutni a válási folyamatot. És én még azt is sokan segítettek át a békésebb és peren kívüli válási mediáció folyamata, amely mentheti mindenkinek sok idő, a stressz és a pénzt. Mindezek fényében a tapasztalatok, itt a könyörületes és tájékozott tanácsát, ha nem gondolkodik ugrás vissza a randi jelenet, és talán még ha hallod esküvői harangok cseng a közeljövőben:

Ha már megkezdődött a válás folyamata, őszintén értékeli a különválás vagy a válás. Vajon vitatott vagy nem vitatott? Vajon követel sok időt és erőforrásokat? Vajon érzelmileg elsöprő? Azt akarod, hogy megalapozza az új, erős kapcsolat közben is egy "jó helyen" érzelmileg, lelkileg és talán még anyagilag is. Ön is szeretné tudni, hogy fordítson időt és figyelmet, hogy a válás, mert a döntések csinál ezen idő alatt hatással lesz Önre az elkövetkező években. Továbbá, hogy hogyan reagál a házastárs, ha ő megtudja, hogy te randi. Az, hogy lesz hozzá üzemanyag erősen vitatott válás? Több mint valószínű, a válasz "igen".

Ha még nem kezdte meg a válási folyamatot, akkor nagyon fontos, hogy tudod, mi az útra néz ki - így készülj fel a legrosszabbra, és összpontosítsanak a kívánt eredményt. Önnek is tisztában kell lenniük azzal, hogy a folyamat időigényes lehet, és időnként, kimerítő és nehéz. Elvégre még a békés válás mindig egy válás, és ez az emberi természet, hogy dühösek, szomorúak és csalódottak - és néha mind a három egyszerre.

Légy tudatában annak, hogy fennáll annak a lehetősége, hogy a randi alatt magatartás hatással lehet a válás és a szülői felügyeleti kérdésekben. A gyerekek nem értek véglegessége és lezárása a válás, és amivel egy új személy az életében most nem ajánlott a gyermekpszichológusok.

Is, és szülői felügyelet is negatívan befolyásolta, ha az új barátja vagy barátnője van megkérdőjelezhető múltat. Ez tovább bonyolítja a válási folyamatot, és jelentősen növeli a jogi díjakat, ha a fókusz az új személy lesz, hanem az Ön és a saját felbontására.

Azt is javaslom, hogy legyen óvatos, miután a barátja vagy barátnője tölteni az éjszakát, ha van éjszaka a gyerekekkel. Ártatlanul, a gyerekek észrevételeket tehetnek, hogy a másik szülőt arról, hogy a barátja vagy barátnője "felhúzott őket ágy" vagy "adott nekik reggelit." Ez ahhoz vezethet, hogy egy érzelmi reakció a házastárs és megakadályozza vitarendezési megbeszéléseken való összpontosítást, az igazi kérdés. Általában, ha használja belátása szerint és a józan ész, és arra törekszik, hogy ne tegye ki a gyerekek az új barátja vagy barátnője, ez nem lesz probléma.

Szerencsére már a második alkalommal "kerek? Talán - vagy talán nem

Érdemes megjegyezni, hogy a második házasságok magasabb válási arány, mint az első házasságot. Míg az oka ennek a magasabb válási arány nem ismert, lehet, hogy néhány ilyen házasságok 2. megúszta egy sziklás kezdés, mert a volt házastársak nem foglalkozik az érzelmi hatásait a válás, és nem igazán kész egy másik kapcsolat - legalábbis még nem.

A legjobb tanács? Mikor jön a randi alatt vagy nem sokkal a válás után is támaszkodhat, mind a bölcsesség a szív és az értelem a fejedben - és nem 1, hanem a másik.