2011. március 10., csütörtök

10 Egyéb Ismerkedés Deal Breakers lehet figyelmen kívül hagyni


1. Van egy tömítõgyûrû, te vagy az gyöngy. Aggódsz hogy a szüleid is elborzadt? Vagy, hogy akkor már semmi közös? Ne aggódj a szülők, ők majd magához tér. Ami meg a különböző érdekek, akkor lesz szép felfedezni valami újat. Ha kelt a férfi változata van, gondolja végül a végén unatkozni. És különben is, ajak gyűrűk meleg.

2. Azt mondja, hogy "soha" nem valami Ön szerint elengedhetetlen. Példa: "Én soha nem küld el a gyerekeket, hogy állami iskolába." "Én soha nem akkor hagyja a környéken." "Én soha nem megy sárkányrepülés veled." Az a helyzet, az emberek gyakran túloz, vagy mondjuk a dolgok, hogy nem teljesen átlagos. Amint megérti, hogy valami fontos neked, akkor lehetséges, hogy majd meggondolja magát. Csak ne cseréljük gyűrűt, mielőtt még megerősítette, hogy te vagy az ugyanazon az oldalon szempontjából a dolog, hogy teljesen nonnegotiable ("Én soha nem lesz gyerek." "Fontos számomra, hogy a nyílt házasság." "Szeretném, ha az üres ágyban.").

3. Ő nem a legjobb a lapok közé. Szerencsére, hálószoba játszani néha egy meredek tanulási görbét. És amikor jön a meleg helyeket, és intim trükköket, nincs két egyforma nő. Be kell szólni arról, hogy mi jól esik neked. Lehetőséget biztosítunk Önnek, ott lesz szívesen tanulnak.

4. Ő túl jó a lapok közé. Mert ő volt tapasztalata. Úgy látszik, a tisztességes mennyiségű, és ha úgy gondolja, túl sokat, jól, hogy lehet egy kikapcsolás. A dolog, ő van veled most. Szóval nyugi, nyújtotta előnyöket, és biztonságos, mint mindig.

5. Családja őrült! Tehát az anyja nem hitelesíthető, bátyja börtönben van, és húga azt hiszi, Lord Voldemort. Ez nem jelenti azt, hogy őrült. Add meg neki a javára a kétség, sok jó ember jön a nehéz járművek, és több nyitott és türelmes, mert ez. És mondd: azt szeretné, hogy határozza meg, amit a testvérek nem?

6. Van egy STD. Ez ijesztő, hogy fontolja meg az Ön egészségét kockáztatja a szeretet nevében. De ha te is hajlandó megtenni a szükséges óvintézkedéseket, ez több mint valószínű, hogy ez egy munka. Konzultáljon orvosával, mielőtt a részvétel bármely olyan intim tevékenység, annak érdekében, hogy megtanulják, hogyan lehet a legjobban védekezni. Akkor megy előre, és érezd jól magad, akkor két őrült gyerek! Diagnosztizáltak egy STD nem kell elítélni egy-egy élet cölibátus.

7. Már anyu kérdéseket. Nehéz lehet foglalkozni srác, aki nyilvánvalóan nem vágja el a köldökzsinórt. De fontold meg: sokszor az emberek, akik anyjuk, hogy egy emelt szintű tisztelet azok, akik bánnak ladyfriends legjobb. Csak vigyázz, hogy ne hagyjuk a családi lojalitás elszabadul. Ha a kapcsolat lesz a szuper-súlyos, akkor fel kell érteni, hogy egy pár, akkor mindig egységes frontot kezelése során a fam.

8. Ő vesz antidepresszánsok és / vagy a szorongás Meds. Sok ember úgy gondolja, hogy az antidepresszánsok egy vörös zászlót, de igen gyakran éppen az ellenkezője igaz. Csaknem 10 százaléka az amerikai lakosság szenved depresszióban, és közülük sokan az ember megy kezeletlen (és egyfajta elviselhetetlen körül lesz). Valaki, aki a gyógyszert valaki, aki a kontrollt a mentális egészség.

9. Ő él a szüleivel. Ha ő ott van, mert szereti a mama főz, és nem csinál, mint a saját mosoda, hogy van egy probléma. Ha ő ott van, mert ő pénzt takaríthatunk meg, vagy a lakások között, vagy a gondozó az idősödő szülő, akkor nem lehet neki, hogy a hibát. És legalább tudod, hogy a helyzet (remélhetőleg) átmeneti. Ha jeleit mutatja ambíció, kicsit kedvesebbek lennénk. Különben is, mi fogad az anyja miatt, az átlagos vega rakott.

10. Ő BFF egy hölgy. És használják a mai napig. Vagy legalábbis úgy gondoljuk, hogy igen. Nézd: ha a legjobb rügy a női meggyőzés-e vagy sem voltak Romantikus részt a múlt akkor automatikusan nem feltételezhető, hogy ők gazdaságot, hogy a titkos szerelme egymást. Különben is, úgy tűnik, hogy érdekel téged. Ha ő sunyi körül, hogy lógni vele, akkor lehet némi aggodalomra ad okot. De egyébként érdemes bízni benne. És, persze, arra utalnak, hogy a három jársz szórakozni együtt.