2010. május 8., szombat

Hogyan igazoljuk? Ha Ő érdekelt


Amikor ből, vagy éppen eleget ... melyek azok a jelek, hogy tényleg kedvel téged? Néha egy nő kerül felzárkóztak saját bizonytalanság, és hiányzik, ha az ember érdekli őt. Az alábbiakban néhány randi tipp, ami segít elmondani, amikor még egy esélyt.


2010. május 7., péntek

Néha, távolság Ismerkedés Is For The Best


Által Cheryl Rogers

Ma, osztom a legjobb társkereső tipp, aki újonnan elvált. Vegyük azt az előnyei a hosszú távú kapcsolat.

Úgy vélem, az emberek, akik azt mondják, hogy jött egy válás sértetlenül kerülnek becsapni magukat. Válás nehéz, és ez kellene. Te feladom a valami, amit megfogadta fog tartani, amíg a halál. Ha az előírtnál házasságot komolyan, akkor végződött kell adnia szünetelteti.

Néha válás a legjobb döntés. Míg semmi elevenít megverték az önbecsülés, mint a találkozó valakit, aki azt hiszi, csodálatos, jó, hogy lassan megy. Egy barátom, egy család terapeuta, tanácsolta, "Szánjon rá időt, amíg nem biztos benne, hogy készen áll. Akkor várj egy kicsit. Aztán óvatosan jár el. "

Ezért, én jóváhagyása egy hosszú távú kapcsolat. Megismerni az emberek e-mail, azonnali üzenetküldés, telefonon vagy szöveges időt vesz igénybe. Közben megismerni õket, õk nem lábunk alatt. Akkor az olyannyira szükséges időt és teret, hogy rendezze be új életét, hogy megtalálja a saját útját.

A távolság megakadályozza abban, hogy megismételje a múltban elkövetett hibák, mielőtt még egy esélyt, hogy tanuljon ezekből.

Miután a válás, nem volt szándékában a Messiás az életemet egy sráccal újra. Aztán impulzív elmentem egy középiskolai osztály Reunion - és találkozott valakivel. Évvel ezelőtt, mi lenne beosztani az azonos osztályú 450 más diákokkal. Nem voltunk még egymás radar, majd vissza. A találkozás, mi cserélték e-mail címeket. Aztán visszatért a Michigan, s visszatért Kirgizisztán.

Kirgizisztán van a közép-ázsiai ország, Kazahsztán és Üzbegisztán határán. Ellentétben azzal, amit tanult az a terület, Borat, hogy nem rendelkeznek internet-hozzáféréssel. Ismerkedtünk meg egymással az e-mail, navigáció 10 órás különbséget. A lassú folyamat, természetesen. Még egy értelmes lépést számomra akkoriban.

Hogy több mint két évvel ezelőtt. Azóta Mike költözött Afganisztánba, ahol dolgozik egy védelmi vállalkozó egy NATO bázis Kabulban. Most már sürgős üzenet, de alapja a technológia nem alkalmas arra is, hogy a Skype vagy a webkamera használatát.

Ismerkedés nem jellemző. Nem a szokásos szombat vacsorát és egy filmet számunkra. Két év alatt, most már csak öt időpontok. Mégis, voltak nagyon jó időpont. Kellett az útlevelem három közülük.

Volt idő, az én egyetlen barátaim és én negatívan le a lehetséges időpontot, GUD - Földrajzilag Nemkívánatos. Biztos, hosszú távú kapcsolat nem fog működni örökké. Ha valaki nem hajlandó változtatni az életét - például kivonuljanak egy olyan háborús övezetben - ez már lehetséges.

Azonban, miután mérgező egyik, kapcsolat fekvőrendőröket nem feltétlenül rossz.

Köszönjük, hogy Janet Carr igazgatója, a vallási nevelés közösségi unitárius univerzalista egyház Brightonban. Carr azt mondta nekem, hogy ez ma a 10:30 szolgáltatás, gyülekezeti tagok adományoz ujjatlan kesztyű, hogy a fa, akkor majd adni nekünk a Livingston megyei Daily Press & Argus.

Mi fog át azokat a rászoruló gyermekeket, akiknek Livingston megyei családok segíti az üres Harisnya Alap.

Még mindig elfogadja adományokat e méltó oka. Az Üres Harisnya Alap használja a hozzájárulások beszerzésére ajándék kártyák rászoruló helyi családok, hogy ki használja a kártyát, mint ajándékot akarnak.

Ne aggódj, hogy a véradás is lehet. Minden dollár tesz ki, hogy a különbséget. Nincsenek igazgatási kapcsolatos költségek az alap, ezt az újságot vonatkozik rájuk.

Küldje el hozzájárulás üres Harisnya Alap a Daily Press & Argus 323 E. Grand River Ave.., Howell, MI 48843.

Indítunk egy köszönõ ad a mi újság az ünnepek alatt, ezért kérjük, ossza meg velünk, hogyan szeretné a neved jelenik meg.

Köszönöm a figyelmet.