2012. június 18., hétfő

Új Online Ismerkedés Tetkó Segít az embereknek megtalálni szerelem


Nem számít, milyen korú, dating is lehet szórakoztató és kacér, de ugyanabban az időben, akkor nagyon intenzív, zavaros, és egy aknamező a döntéseket. 18-29 közötti felnőttek, akik élnek az alternatív életmódot, látható tetoválás és piercing, most már elkerülni ezeket a döntéseket az első benyomás és a csatlakozással TattCafe.com találkozó többiek, akik ugyanaz volt a tapasztalat.

A legtöbb online társkereső oldalak igényel profilképét egy mosolygós arc, de úgy érzi, hogy TattCafe.com testrészek jellemző művészi tetoválás is ugyanolyan fontos tagjai pontosan leírni. Tehát még a legfélénkebb a tagok jól érzik magukat így bepillantást személyiségük anélkül, hogy teljesen "kiteszik" magukat.

TattCafe.com nem csupán arra ösztönzi tagjait, hogy e-mail, sms, video chat, beszélnek egymással a névtelen hívás funkció, hanem hozzon létre / részt társadalmi eseményeken, mint például a tetoválás egyezményeket írt azok csoportjaira és események területeken.

"A tagság óta folyamatosan növekszik az elmúlt hetekben a kislemez Kanadában, az USA, Írország és Izrael az a leginkább érdekelt megfelelni másoknak, akik szentelt életmód kapcsolódó body art és a kultúra", mondja Helen Siwak, elnöke TattCafe . com. "Statisztikailag tagunk van szeretet az állataik, zene, utazás, és az életben a választási lehetőségek, mint például, hogy vegetáriánus, önkéntesség, az aktivizmus és alternatív spiritualitás".

Ez az életmód társkereső portálon is van egy társa blog: www.TattCafe.wordpress.com kerülő tartalmát elfogadó minden TattCafe.com tagok és a közösség tagjait.

TattCafe.com a helymeghatározás magát, hogy az életmód portál tetovált, és akik szeretik őket. Emberek, események, fórumok, és jótékonysági adománygyűjtési összes kiemelt helyen szerepel a jövőben a piaci rést társkereső oldalon.

Looking for love? Zachować otwarty umysł