2011. június 4., szombat

Az ABC Útmutató Ismerkedés a College


College van itt az ideje a tanulásra, érlelés és felfedezni, aki valójában vagy. Ez is egy nagy idő a mai napig, és megismerhetik az ellenkező nemhez. Zsonglőrködés 15 óra, egy részmunkaidős állást, és a barátnője vagy barátja is nehéz, de még mindig kezelhető és szórakoztató, hogy valaki, hogy megosszák a legjobb négy évvel az életed "a. Szóval kint, legyen bátor, de leginkább jó szórakozást! Itt vannak a ABC főiskolai társkereső:

Kérdezze ki őket

Mikor jön a főiskola társkereső, muszáj bátornak lenni, és ez néha azt jelenti, hogy az első, hogy kérje ki a összetörni. College van itt az ideje, hogy a kockázatokat és a bizalom, ami miatt a tökéletes beállítást randi.

Határok

Miután határokat fontos egyetemi kapcsolatok, amikor szinte bármi legyek. Attól függően, hogy a személyes határait, akkor a határ a szex házasság előtt, tisztességtelenség vagy bármit ellen is. Amikor a határok tiszteletben tartását, akkor van egy megfelelő és egészséges kapcsolat.

Fogamzásgátlás

Ha meg akarsz tenni a tettet, jobb lenne, ha használható védelmet az Ön egészségét, és a terhesség megelőzésére. Különböző fogamzásgátló állnak rendelkezésre a hallgatók számára az egyetemi kórházak és a helyi egészségügyi szolgáltatók számára.

Időpontok

Ismerkedés egy relatív fogalom az egyetemen, mert nem sok kapcsolat kezdődik az első randin. Pénzszűke az egyetemen, és ha nem akar enni le egy McDonald's menüben dollár, az első időpontja általában több sör és egy filmet.

Eljegyzés

Ha már társkereső valakit egy darabig, és te közelgő érettségi, az emberek elvárják, hogy kérje, ha eljegyzése. Eljegyzése egyenesen a főiskola nem olyan népszerű, mint szokott lenni, de az emberek továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy meghallják az esküvői harangok a közeljövőben.

Flings

Főiskola társkereső jár sok flings, vagy rövid távú kapcsolatok. Nézzünk szembe a tényekkel - néhány flings szigorúan szexuális és megszorítások nélkül, míg mások rövidre, mert a házaspár nem kompatibilis, vagy nem kapnak mentén.

Ugrás osztály

El kell menni az osztályba, érthető okokból, de miért nem megy, hogy megtalálja a lehetséges barátja vagy barátnője, amíg te ott. Ismerkedés valaki (nem a tanár) az osztályból nem olyan nehéz vagy ismeretlen, mint amilyennek látszik. Mert ha történetesen egy osztályba, akkor már van valami közös. Használhatja házi feladatot, vagy egy közelgő teszt egy jégtörő, és hol megy onnan.

Szívpanaszok

Szívfájdalom elkerülhetetlen néhány főiskolai kapcsolatok, amelyek szakadt a távolság, a hazugság, a bizalom kérdések és megölte a másik probléma. Annak ellenére, főiskola egy fesztelen, kellemes időben a legtöbb diák életében, a kapcsolatok továbbra is nehéz és szívszorító, amikor nem dolgoznak ki.

Befolyásos

A főiskolai évek néhány legnagyobb befolyásolható alkalommal, amikor az emberek akkor is befolyásolja a tevékenységét, és gondolkodás a jó és rossz módon. Az a személy, legközelebb az Ön számára, konkrétan egy barátja vagy barátnője, hatással lehet, hogy olyan dolgokat soha nem gondoltam volna, de nagyon fontos, hogy igaz, hogy magad, és nem keveredik el valami, hogy hozza meg a kockázatot.

Ítélkező

Vannak, akik gyorsan a bírói megkezdése előtt a kapcsolatot, és közben egy. Talán hallott már néhány nem-annyira-pozitív dolog, hogy valaki, aki akkor úgy társkereső, de ahelyett, hogy ad nekik egy esélyt, akkor ítélheti őket alapján ezeket a híreszteléseket. Még a kapcsolatok, barátok és barátnők is mérlegelő felé párjuk múltjára kapcsolatok, életmóddal vagy meggyőződésből.

Csókolózás

Kollégium párok látható csókolózás az egész campus. Akár azért, mert ők távol vannak szüleik vigyázó szeme, vagy ők fülig egymásba szeretnek, főiskolai párok ne tartsa vissza a csók a nyilvánosság előtt.

Szerelem

College kapcsolatok tapasztalatok egy másfajta szeretet, mint mások. Nevezzük vágy, vagy a mézeshetek időszak, de a főiskolai kapcsolatok intenzívebbé szoros kötések, hasonló érdekek és mennyi időt töltött egymással.

Making emlékek

Főiskola nem az úgynevezett "legjobb négy évvel az életed" a semmit, és mi jobb módja annak, hogy költeni ezekre az évekre, mint valakit, akit szeretsz. Függetlenül attól, hogy örökké tart, vagy véget ér után főiskolai, akkor tartós emlékek azokkal, akiket szeret időpontot az egyetemen.

Nem érdekel a világ

Ismerkedés az egyetemen egy nagyon szórakoztató. A legtöbb diák, főiskola egy szép gondtalan idő, hogy élvezetes tölteni egy másik személlyel. Ez a laza környezet tökéletes randi, mert általában kevésbé stresszes és kevesebb tényező dolgozik ellened.

Nyitott kommunikáció

Miután a nyílt kommunikáció elengedhetetlen, hogy minden kapcsolat, még az egyetemen is. Néhány diák, ez az első igazi kapcsolatot, hogy valaha volt, és nem tudom, mit mondjak fele annyi idő alatt. Mivel a kapcsolat előrehaladtával, ezért fontos, hogy nyitott, és ossza meg érzéseit az Ön más jelentős, így a munka a problémákat, és hogy őszinte legyek egymással.

Felek

Főiskola fél lehet egy jó módja annak, hogy megfeleljen a potenciális társ. Ellentétben a legtöbb főiskolai bárok, akkor folytatni a beszélgetést valaki egy házibulin, és esetleg jobban érezhetik magukat egy csoportban környezetben a barátokkal körül.

Veszekedések

Főiskola kapcsolatok és fűtött érvek gyakran kéz a kézben. Származó közeli négyes élő, a féltékenység túlzott alkoholfogyasztás az egyetemen, veszekedések is kellett történnie, amikor párok megoldatlan probléma, hogy nem beszélnek ki.

Felelősségek

Az Ön felelőssége változás a főiskolán, és nő, ha egy kapcsolatban. Nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni a más jelentős felhívásaira egész éjjel, vagy állni őket, amikor még volt tervekkel, ha a kívánt maradni ezzel a személlyel. Így időben egy másik személy, miközben megpróbál felkészülni a végső vizsgákra, lehet nehéz törekvés, hogy nem minden ember képes.

Sleepovers

College párok töltenek sok időt együtt, különösen a kiadások az éjszakát egymás helyeken. A szabadság nem szerinti anya és apa a tető, lehetővé teszi a párok számára sleepovers és több felnőtt-, mint a kapcsolatok. Ezzel egy-egy alkalommal együtt, párok gyakran közeledésre, és egyre komolyabb.

Bizalom

Csakúgy, mint minden komoly kapcsolatot, nem kell bizalom a főiskolán kapcsolatban, hogy ez a munka. Párok, akik élve az azonos kollégiumi, illetve hosszú távú kapcsolatokat egyaránt bízik a párjukat. A becsületesség a legjobb politika, ha azt szeretné, hogy barátja vagy barátnője bízni benned teljesen.

Megértés

A fő összetevője főiskolai kapcsolatokban egymás megértése. Ahhoz, hogy valóban megértsék egymást jön az idő, és elfogadják a különböző nézetek, meggyőződések, célok és érdekek, hogy nem ért egyet. Azt is meg kell megértése szükségleteiket a kapcsolat, mint az idő egyedül, időt a barátaival, és tiszteletben tartsa azok prioritásait.

Fajta

Van egy sokféle emberrel eddig az egyetemen, és a szabályok vagy stigmák a randi a suliban nem lefordítani a főiskolán. Tudod dátum valaki fiatalabb vagy idősebb, mint te, valaki más politikai vagy vallási meggyőződés, és senki sem fog érdekelni. A lehetőségek végtelenek, amikor a randi az egyetemen.

Munka

Amikor eljön az ideje az érettségi, párok, hogy néhány komoly döntéseket hozzanak a munka és a kapcsolatát. Főiskola párok néha közötti választásra karrier és theirrelationship amikor a két tényező már nem keverjük össze.

X-barátja vagy barátnője

Ex-barátok és barátnők is nehéz elkerülni az egyetemen. Ha az történik, hogy közös ismerőseink, már órák ugyanabban az épületben vagy látogasson el ugyanazt a kávéház, valószínűleg akkor befut neki egy bizonyos ponton. Még ha a kapcsolat véget ért zökkenőmentesen, mivel a civil a legjobb módja, hogy elmúlt a kínos run-inek EXEs, és az aktuális barátnője vagy barátja boldog.

Fiatal

Olyan régi, mint gondolná van az egyetemen, akkor még mindig csak egy gyerek. Sok komoly párok, eljegyzése lesz a következő nagy lépés, de nem anyagi vagy szellemi kész férjhez menni. Fontos, hogy a dolgok lassan az egyetemen, nem szabad túl komolyan túl gyorsan, és csak élvezni egymás társaságát.

Nullát

A főiskolán, ez szinte elkerülhetetlen, hogy akkor időpontot néhány nullás itt-ott. Lehet, hogy nem azonnal "árokba a nulla és kap a hős," de akkor valami újat tanulni minden sikertelen kapcsolat, és ez segít kitalálni, amire igazán szüksége van egy más jelentős.

Los cinco mujeres los errores hacen bien Citas


2011. május 31., kedd

Mind Your Words


Keresi a szeretet online és gondoltam, akkor is megússza a helyesírási hibákat? Akkor jobb lenne, ha szem előtt tartva az írás stílusa. A kutatást végzett a Queensland University of Technology, Ausztrália, azt mondja, hogy helyesírási hibák, rossz nyelvtan és használata túl sok felkiáltójel lehet nagy halasztani néhány.

Ha az írás stílusa nem lenyűgöző elég, akkor szembe a fenyegető könnyen, hogy elutasította az említett keres egy potenciális partner.

Kérdezd meg 20 éves szakos hallgató Samaira Singhal, aki azt mondja, hogy a bírák az időpont-érdemességét egy srác csevegés közben az első néhány percben. "Ha megy a Messiás a nyelvtant, vagy használ rossz helyesírás, tudom, hogy nem társkereső anyag. Helyesírási van megbocsátható, hogy bizonyos mértékig, de nem Messiás nyelvet. "Stylist Dolly Gupta is utálja beszélget online valakivel, aki egy szánalmas írás stílusa.

"Ez az első paraméter megítélésének egy személy. Nem mintha meg kell megjeleníteni a ragyogó, de néhány alapvető etikett elengedhetetlen. Ha a srác nem tudja pontosan szavakat helyesen, vagy megy a gépelés nagybetűkkel, tudom, hogy ő viselte nekem egy idő után. "Emberek is ítélik meg az online neveket használnak. Neveket, mint "rock sztár", "lendületes srác" és a "magányos fickó" is kiábrándító is. "Inkább menjen el egy" Vikram Ahuja ", mint chat egy" forró darab ". Nem bírom az ilyen embereket komolyan, "mondja Guha. Pszichiáter Samir Parikh egy másik veszi a témát, mégis. "Ez igazságtalan megítélni valakit alapján az ő nyelvtudása. Kommunikációs túlmutat nyelvtan. Az emberek, hogy túl nagy jelentőséget az online élet és várják a másik féltől is. "

Fen A Net-etikett

1. Válassza ki a szavakat óvatosan. Ne használjunk kifejezéseket, mint például a "hi baby", "hé édesem" vagy "helló drágám", hacsak nem akarod a lányt, hogy blokkolja örökre.

2. Slangs egy szigorúan nem-nem, míg társkereső online, kivéve persze azt szeretné, hogy címkével, mint egy goromba, neveletlen ember.

3. Próbálj meg precíz lenni, és elkerül a ismétlődő szavakat. Ismétlések viselte a személy.

4. Bár beszélgetni valakivel az első alkalommal, ne kérdezd túl sok személyes kérdést.

5. Ne tartsa küld szórakoztató levelek, illetve a társadalmi üzeneteket valakit randi. Ez lehet jó az Ön számára, de nem mindenkinek.

6. Nyomtatott betűkkel, mint sikoltozva valaki fülébe. Elkerülni.