2010. április 18., vasárnap

Három lépés az Demystifying Online Dating


Által Jenna WORTHAM

Online társkereső nem annyira bonyolult, mint az utolsó évad a "Lost", hanem próbálja megfejteni a nyomokat, jeleket és a digitális udvarlója is ugyanolyan bonyolult.

Amint azt a jelentés egy cikket szombaton, OkCupid, egy társkereső site, már elemzése szokásait és mintáit tagjainak, hogy kitaláljuk, mit csinál, és nem működik a helyszínen.

Már húzzák össze néhány mutató a cég csapata a statisztikusok és matematikusok, valamint más társkereső szakértők és a szerzők hozzá tud járulni a rejtélyt meg a folyamat.

Első lépés: A profil

Légy kreatív. Ha hiányzik inspirációt, hogy csak néhány útmutatók akár a Facebook profilját. Idéző tetszik a show "Arrested Development" az üzemmód hasonlít visel Yankees sapka bár - ez segít megadni az érdekelt böngésző néhány beszélgetés takarmány.

Aztán ott van az online kezelni. "Vegyünk egy kis időt az Ön felhasználónevével és teszik egyedivé," mondta Diane Berry, egy társkereső szakértő, aki könyvet írt a témáról. "Julie65 unalmas, Dancing Queen nincs."

Válassza ki a profil kép bölcsen. Mutatja ki a legjobb eszközök valószínűleg kiváltani a legtöbb válasz, de nem lehet az is kívánt. OkCupid megállapította, hogy kiválasztott egy képet magadról egy kisállat, egy utazás, avagy olyan tevékenység volt, nagyobb valószínűséggel vezet a tényleges beszélgetést.

Második lépés: Üzenetek

Ugrás a szokásos üdvözlés. OkCupid megállapította, hogy útnak indítja az első üzenetet a "hi", "hello" vagy "hé" eredményeként alacsonyabb áron, mint a válasz szokatlan üdvözölte, mint a "Ahoy" vagy a "Hello."

Elkerülése internetes szleng. Lehet, hogy a munka során a PM és egy sebtében írt szöveges üzenetet, de a rövidítések, mint a "lol", vagy "O rly? Jelentősen csökkent a valószínűsége egy válasz szerint OkCupid.

Könnyen megy a bókokat. Úgy tűnhet, mint egy nem-agy határozni a báját az első üzenetet, de ez visszafelé sül el. A OkCupid túladagolása a szavak, mint "forró" vagy a "csodálatos" vagy "szexi", az első üzenet nem vakít, hogy visszatartottak.

A jobb eredmény, próbálja meg egy alkalmi megközelítést, mondta Joel Simkhai, alapítója a randi iPhone alkalmazás Grindr.

"Amikor először kapcsolatba nek valaki, mond valamit, ami megragadja a figyelmet, mondta. "Légy kreatív, és úgy vélik hivatkozva valamit a saját profilját. A kérdés mindig egy jó módja annak, hogy vége az első megközelítés. A kérdés megkönnyíti a címzett tudja, hogyan reagáljon. "

Harmadik lépés: A dátum

Pick valahol laza. Választhat egy boldog órát, vagy egy kávézóban - nem egy játék, vagy a négy fogásos vacsora. Ha a kémia nincs ott, akkor van egy egyszerű kilépés.

Őszinteség a legjobb politika, de az ésszerűség határain belül. Lehet, hogy még több mint egy megszállott volt a Facebook és a Twitter, és aggodalmát fejezi ki a banki egyenleg, hanem az első időpont nem az a hely, légi ezeket az aggályokat. Föle felett a dátum profilját, mielőtt találkozol, és válasszon ki néhány érdekes pontot, hogy ki, ha van egy szünet a fecsegést.

Mindenekelőtt, azt mondta Julie Spira, egy online társkereső szakértő, aki könyvet írt a témában, ne mondd el a napját, hogy Googled őket, még akkor is nagy valószínűséggel.

Olvasók, a súlya alatt. Mi működött - és csúfos kudarcot vallott -, amikor a navigációt a sötét világ, az online dating?

??? ?? ?? ?? ???? ?? ????