2010. január 6., szerda

NYC Couple Hail Cab For 2.400-Mile Ride


(AP) Betty és Bob Matas nyugdíjas és már költözünk Arizona, de mint számos New York-iak nem hajt, és nem akarják, hogy a macskákat utazik, hogy így egy utasszállító raktérben.

A megoldás: "Hé, Cabbie."

Találkoztak taxisofőr Douglas Guldeniz, amikor üdvözölte a taxi után egy bevásárló utat néhány héttel ezelőtt.

Eljutottak beszél a közelgő mozog, és "mi azt mondta:" Nem akarsz jönni? "Mondta Bob Matas, 72, volt audio és video mérnök reklámügynökségek. "És ő azt mondta:" Persze. "

Kezdetben egy gag, Matas mondta, de ahogy beszélt, mint az azt követő hét alatt valósággá vált.

Terveik kedd elhagyják a 2.400-mérföldes utazás Sedona, Ariz., a Guldeniz vezetés a sárga taxi SUV 10 órában egy lapos díj $ 3,000, plusz gáz-, étkezést és szállást.

Egyre szünetet. A standard, mért lenne a viteldíj körülbelül 5.000 $ _ mindkét irányba szerint David Pollack ügyvezető igazgatója a bizottság Taxi biztonsági vezetők egy csoportja. De a City Taxi és a Limousine bizottsági szabályainak a közvetlen vezetők és utasok számára, hogy tárgyalásokat folytasson a lapos viteldíj kirándulásra a városon kívül, és néhány külvárosi területeken.

Ez is egy jó üzlet Guldeniz.

"Ez a feladat nem könnyű, és szeretnék csinálni valami mást," mondta Guldeniz, 45, akinek a vezetői egy taxit két évre szól. "Azt akarom, hogy van néhány jó emlékek."

A Matases fog ülni nyugodt kényelmet Guldeniz a sport haszonjármű, amíg a macska lovagolni a hátán, hogy úti esetekben. A mozgató majd fogás a holmiját.

"Ez egy kicsit szokatlan, de ez lesz móka, mondta Betty Matas, 71, nyugalmazott végrehajtó adminisztratív asszisztens.

Copyright 2007 The Associated Press.

????? ?? ??? ??? ???