2012. június 11., hétfő

Online társkereső Hagyományos vs Ismerkedés


Bloomington - Valentin nap hozhat valami érzés, hogy szükség van egy romantikus partner.

Mivel a számítógépek olcsóbbá válnak, kisebb és nagyobb teljesítményű, és az internet egyre nő, egy új generációs társkereső honlapok jelentek meg.

Illinois State University professzora, Susan szociálpszichológia Sprecher társ-szerzője "Társkereső: kritikai elemzés szempontjából a Psychological Science." Azt mondta, a vágyat, hogy talál valakit, Valentin napon érkezik a média.

"Az emberek légteleníteni kell gondolni, mert a médiában, mert a kártya tárolja, és így tovább," mondta Sprecher. "Szóval azt gondolom, hogy az emberek, akik nem a kapcsolat körül Valentin nap gondol rá többet, és arra gondolok," kellene lennem? " vagy "Ha megpróbálok jobban?"

Társkereső oldalakon valamilyen kombinációja biztosítja a hozzáférés, a kommunikáció és partnerkereső minden egy helyen. Sprecher mondta, vannak bizonyos különbségek a kapcsolat kezdetekor az online társkereső, mint a hagyományos módon.

"A különbségek valóban előfordulnak az elején, a folyamat más és tekintve, hogy visszalép a Valentin-nap," mondta Sprecher. "Ha valaki úgy gondolta akarnak lenni egy kapcsolatban, mivel az internetes társkereső hatékonyabbá teszi."

A cikk szerint Sprecher társszerzője, az első generációs Match.com kezdődött 1995-ben indult.

Sprecher mondott néhány ilyen helyeket is, ami a felhasználók hinni a koncepció egy lelki társ, hogy nem létezik.

"Ez lehet, mert akkor kissé rosszul, ha a dolgok rosszul mennek a kapcsolatot, és azt hitték, hogy a lelki társát, akkor a végén meg azonnal, mert úgy gondolja, meg kell találni az igazi lelki társát, amikor valójában kapcsolatokat kell még dolgozni, és Valószínűleg nem létezik olyan dolog, mint egy igazi lelki társ, "mondta.

Sprecher mondta a legnagyobb demográfiai online társkereső általában középkorú felnőttek.

"Ez az emberek, akik végül a régióban az ország, a munka bizonyos típusú munkára, vagy más korlátozó tényezők, mint például azok a gyermekek, nem tudnak menni egy éjszakai bárokban, vagy valami, hogy vezethet bizonyos embereket arra, hogy gyakrabban használják a , mert ez egy módja annak, hogy keressenek partnereket, "mondta.

Sprecher mondta, az általános forgalmi helyszíneken, mint ezek, lehet, hogy az egyes elsöprő megy végig a profilokat.

"Ez vezethet értelemben, hogy túlterheltek, és nem vezethet a rossz döntéseket, mert kezd nem biztos, hogy mit kell hangsúlyozni, és a medence szűkül tovább."

Sprecher is elmondta, hogy bár kényelmes, online társkereső van néhány árnyoldalai.

"Az egyik hátránya, hogy vezet egy bevásárló-és mentalitás, amit kezelni az embereket, mint bizonyos fokú árucikk, és már ott kezelt bizonyos mértékig, mint árucikk, legalábbis eleinte, és újra, nem hiszem, ez akkor jelentkezik, amikor úgy dönt, ez valaki szeretne a mai napig, "mondta.

Amanda Pigott hozzájárult ehhez a történetet.

Rencontres en ligne n'est plus simplement pour Nerds