2011. augusztus 12., péntek

Hogyan készítsünk egy nagy első benyomás


Azért jöttem, hogy észre hogy eltekintve attól, hogy szilárd alapot a bizalom és a báj, az egyik, hogy nagyon biztos, hogy egy kiváló első benyomást. Az első benyomás csinál a lány jelentős hatást gyakorol a látja úgy, hogy a ponttól.

Úgy tűnik, hogy az első benyomás olyan, mint egy "minta", hogy kik vagytok. Ha az első benyomást (megközelítés) az unalmas, kiszámítható és unalmas. Ő fogja nézetben, mint olyat. Ha a megközelítés közös, fogja látni, mint csak egy újabb pasi akar lefekszenek. Ha a megközelítés könnyed, magabiztos és vicces, ő fogja látni, hogy így is.

Tudom, barátaim, akik nagyon jól néz ki a srácok, és valójában nagyon magabiztos és szórakoztató körül egész. De amikor a megközelítés a lányok és megállapítják, hogy az első benyomás, gyakran találkoznak mint ideges és kiszámítható. Olyasmi, mint:

"Ó, szia. Umm. Nem tudtam segíteni, de észre a szoba másik végéből. Gondolod, hogy tudtam volna meg szám?"

Ők úgy gondolják, hogy ha a lány megismerkedik velük, és ha egyszer kap a lány egy időpontra, hogy bizonyítani tudják, ezek a lányok, hogy magabiztos és vidám vannak. A szomorú része, soha nem teszi, hogy az első napon. Mivel a lányok első benyomás az volt, "unalmas, ideges, unalmas, kiszámítható."

Nyilvánvaló, hogy mindannyian tudjuk, hogy az első benyomások a tartós is, és nagyon, NAGYON fontos a társkereső játékban. Így lenne értelme, hogy ténylegesen próbálni és a gyakorlat, és gyárt egy nagy, nem teszik, hogy egy vas öltözött megközelítés.

Azt mondják, hogy az üzleti életben, hogy egy gyilkos nincs semmi köze a termék a forgalomba, de milyen jól van (hirdetni) a termék. Egyszerre egy nagy termék (személyiség, szervezet, stb), de ha nem tudod reklámozni rendesen, akkor halott vagy, bárhová is megy.

Miután egy első benyomást tettek, a képzelet azonnal megkezdődik készülő, és építeni a kezdeti benyomás. Ha ez egy jó első benyomás, egy jó kép akkor jön létre az elméjében.

Most, hogy a legfontosabb része. Mit jelent az ideális megközelítés?

Nos, először is ki szeretnénk világos elképzelése, hogy milyen ember, azt akarjuk, hogy Mrs. Tökéletes látni minket. Ideális esetben akarom tudni, hogy mi volt benne, okos, vicces, és ambiciózus. Igaz?

És nem hivatkozhat az első napon mutatni neki, hogy magabiztos és szórakoztató vagyunk, ha nem kapunk, hogy az első időpont. Ezért kell vennünk ezeket a nagyszerű tulajdonságokat és csomagolási őket egy csinos "minta csomag" néven az első benyomás. Melyik indul a láncreakció nagy gondolatok és érzések a vonzás felénk.

Töltöttem jelentős mennyiségű időt elmélkedés ez a dolog. Én kérdeztem magamtól újra és újra, hogyan és milyen megközelítést fogok tenni, ha látom, egy vonzó lány.

Itt van, amit eddig:

Tegyük fel, hogy én vagyok az edzőteremben például. Amikor látok egy lány vagyok, érdekel fogok csinálni a következő:

Első lépés

Azt biztosítja, hogy a testtartás ép. Head magas, váll kissé vissza, és a megfelelő beállítást. Fogok járni kegyelem és bizalom.

Tény, hogy több mint 750.000 non-verbális jeleket adunk ki, ami másoknak elmondja kik vagyunk! Ezért lesz nagyon fontos, hogy látja ezt. Ne vigyük túlzásba, és sétálni, mint egy machoman vagy ilyesmi, de győződj meg róla a mozdulatok, gesztusok nagyon nyugodt, koordinált és hang.

Második lépés

Enyhe szemkontaktus. Fogom, hogy néhány szemkontaktust "nyugodt" a szemét, nem ideges, de a nyugodt, laza, rövid szemkontaktus (ahogy sétálok benne irányban).

Harmadik lépés

Egy nyugodt, könnyed hangon azt fogja mondani a következő: "Szia, én vagyok James. Én még nem láttalak errefelé előtt. Be kell új ez a tornaterem (iskola, bolt, bármi más)." Amikor végzett, nyugodt és alkalmi módon, ez azt mutatja, bizalom.

Hadd választ.

"Azt hiszem, ez azt jelenti, fogok is meghívni benneteket egy kávéra. És ha nem iszom kávét is rossz. Nézheti meg kávéznak, miközben megismerjük, jobb. Deal?" Ez azt mutatja, még a bizalom és a humorérzéke.

Eddig a pontig, ő most lát, mint hogy egy vicces, könnyed, nem kétségbeesett és magabiztos srác. Lássuk, mit lehet ehhez hozzáadjuk.

Után azt mondja: "Persze, miért ne" (ami nagyon valószínű, hiszen nem jött a túl erős, és már látható néhány igen vonzó tulajdonságai) tudtunk majd folytassa a megkérje a színésznő telefonszámot.

"Cool, mi van számát? Kell mennem futni, de én csepp neked egy sort, amikor kapok egy kis szabad ideje. Oké?"

Ez nagyon hatásos, mivel te nem azt mondja: "Kíváncsi vagyok, ha tudtam volna a számod", amely úgy tűnik, bizonytalan és kétségbeesett. Te üzembe őt abban a helyzetben, ahol lenne nehezen mondom nem.

Azt is teszi, úgy nézel ki "elfoglalt és nem annyira áll rendelkezésre." Azt mutatja meg, hogy van élet, és hogy ő nem a prioritás. Ő megy, hogy dolgozni neki egy $ $ ki az, hogy! Továbbá, te véget a convo amely azt mutatja meg, aki az irányítás.

Plusz van egy másik rejtett gyöngyszem, te is, hogy kiszámíthatatlan és rejtélyes, mivel még nem adta meg neki az idő, amikor meg akarsz hívni, vagy ha fogunk hívni. Ez teszi őt csoda Önről és az Ön fokú érdeklődés rá.

Szóval mi a összessége ez a rövid párbeszéd. Dióhéjban azt ábrázolja úgy mint:

* Mysterious
* Szórakozás és kilépés
* Kiszámíthatatlan
* A kontroll
* Magabiztos
* Charming
* Easy-megy
* Nyugodt, és gyűjtött
* Asszertív, kezdeményezés, és a kereslet

Én laikus azt a megközelítést ismét a könnyebb olvashatóság érdekében. Lényegében a cél az, hogy jöjjön fel a tökéletes megközelítéssel, és egy nagyszerű első benyomást. És ezt azzal a lehető legkisebb, de így mit mondani COUNT.

"Szia, én vagyok James. Én még nem láttalak errefelé előtt. Be kell új ez a tornaterem (iskola, bolt, bármi más)."

Hadd választ.

"Azt hiszem, ez azt jelenti, fogok is meghívni benneteket egy kávéra. És ha nem iszom kávét is rossz. Nézheti meg kávéznak, miközben megismerjük, jobb. Deal?" Smile. Ez azt mutatja, még a bizalom és a humorérzéke.

Neki: "Persze, miért ne."

Te: "Cool, mi a száma. Már rohannom kell, de én csepp neked egy sort, amikor kapok egy kis szabad ideje. K?"

Dating Tips in een tijdperk van het internet


2011. augusztus 11., csütörtök

Csábítás a Dance


Előfordult már, szerette volna megtartani sok nő karjai, azokat vizsgálja meg a szemét, és azokat vágy a több?

Nos, ez nagyon egyszerű - megtanulni táncolni.

Én nem beszélek hangos disco klub, hanem a társadalmi táncok, mint a swing, vagy bármely más, ahol lehet vezetni a nők, spin őt abba az irányba, amire vágysz, és őt keresi mélyen a szemébe.

Én eddig csak táncol egy kicsit több mint egy éve, és mi a különbség, hogy megtette az én társadalmi életben. Én egy ilyen "soha tánc figurák" mert ez egyszerűen nem jó. De hadd mondjam el, egy igazi Don Juan ismeri a cselekmény csábítás. És csábítás a tánc csak egy sugárút ő zsebében.

Csak a minap mentem ki egy időpontot, hogy a swing klubban. Nem hittem, hogy hány egyedülálló nők voltak a klubban, a fal mentén csak haldoklik, hogy vezető szerepet a táncparketten. És hogy egy igazi jó bunkó, én hagytam a dátum egy darabig, és odament, és táncolt a három gyönyörű hölgy (nem egyszerre).

Ember tettem szórakozást! Néhány perccel később az egyik lány odament az asztalunkhoz, ahol én és időpontját is, amelyek egy-két ital között táncok, és azt kérdezte (inkább követelte), hogy táncolok vele. Tehát, hogy egy jó bunkó tettem.

Most lehet, hogy gondolkodás - mit tett, hogy nem?

Úgy tettem dátum hiszem, hogy én nagy az igény. Ez ültetett mag az én időpontját fejében, hogy bár ő volt velem, én is nagyon könnyen választhatnak más nők, akik jobban, hogy boldogan táncolni velem. Azt is bemutatott egy dominancia és a bizalom, és hogy ott voltam, hogy egy nagyon jó időt ... az én dátum vagy más nők.

És az ember, ugye soha megváltoztatni a dátumot viselkedését azon az éjszakán. Ő hajlandó volt bármit megtenni, hogy legyen szíves nekem, és hidd el, ő nem csak hogy mit akarok vele csinálni.

(Nem én voltam az egyetlen fiú ott a klubban. Voltak más srácok ott csak iszik, és megnézni!)

Tehát a lényeg itt ... megtanulni táncolni, és az ajtó megnyílik neked. Ez a bizalom, tartsa meg a csúcsformában, és legfőképpen, hogy nő fel téged.