2010. április 12., hétfő

Ismerkedés lenni kiváltság és nem jog


Hadd kezdjem azzal, hogy beszélek a nők és a férfiak itt. Hívhatja meg az én kis nyilatkozat, ha lesz, de tényleg úgy érzem ez egy elv, amely mindkét nemre. Nem, hogy én vagyok tökéletes (hidd el én leszek az első név az én hibákat, ha engem kérdezel), de én személy szerint úgy érzi, nagyon különleges, ha egy pasi tetszik akarja a mai napig számomra. Ezért cserébe azt szeretnék próbálni azt mutatják, hogy a lehető legjobban tudok.

Amikor először találkozol valakivel, ezek általában nagyon édes, és próbálja meggyőzni Önt, amelyek általában továbbra is legalább az első néhány dátumát. Néha azonban ez szép dolog, megáll, és helyébe a személy nem volt hajlandó beismerni, hogy, mint te. Ez általában azért történik, mert az a személy lesz kényelmes az ötlet, hogy tetszik nekik, akkor alakul ki, amely magabiztos hozzáállás. Tudod, az egész ötlet, hogy tetszik nekik így nem tehet rossz.

Nos, itt egy hír flash az embereknek, hogy ezt. Ha egy személy szeret téged, és úgy dönt, hogy szeretne egy dátumra, akkor megáll bármikor. Ismerkedés, nem számít, hogy milyen szinten is van (súlyos vagy nem nagyon súlyos még) úgy munkáját. Csak azért, mert rájöttek, hogy a másik személy azt akarja, nem jelenti azt, hogy nem próbálja többé. Ha szeretné, hogy a személy is, mint te, akkor folytatni kell csinálni a dolgokat, hogy az tette őket, mint te az első helyen.

Nos, én nem beszélek megvásárló tonna a dolgok, vagy, hogy senki Beck és hívás. Senki sem mondja, hogy tönkremegy, vagy imádják a földön személy sétál, hogy mutassa meg, mint őket. Én nem is beszélek ugratás és vicc körül. Ez teljesen jó, hogy razz személy szeretne egy kicsit, jó dolog, és valójában az előjáték. Csak addig, amíg eszébe jut, hogy van egy vonal között húzza a zsinórt az a lány, amit szeretsz, és tolta az arcát a homokot a játszótéren. Soha ne át rajta.

Mit beszélek itt a kis dolgokat. Mint amikor azt mondják, valami kedvesek hozzád, vagy flörtölhetnénk véletlenszerűen közepén a nap. Általában azt flirt vissza, de most már nem érzik, rákényszerültek erre. Nyilvánvaló, hogy nem tűnik szükségesnek, mert már tudja, hogy, mint te vissza. Így játszani, hogy hűvös, és nem jár izgatott, hogy mit mondott neked. Gondoljunk csak azt, hogy egy 16 éves fiú jár, ha barátai megtud ő fonni. Azt hiszem, az ötlet itt.

A lényeg az, hogy soha ne biztosra veszik, ha valaki szeret téged, és / vagy akar egy dátumra. Nem számít, milyen félelmetes lehet, úgy gondolja, senki sem a kívánt dátumhoz. Sokkal inkább, hogy valaki úgy dönt, hogy egy dátumra, és eldönthetik, hogy ugyanolyan könnyen.


2010. április 11., vasárnap

Több egyes munkanélküli


Ha te vagy az egyetlen, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel lesznek munkanélküliek, mint a házas emberek.

USA Today jelentése szerint egy új tanulmány szerint a Federal Reserve Bank of St. Louis megállapította, hogy egyetlen csökkent a foglalkoztatás 4,8 százalékponttal, 2007 decemberétől 2009 júniusáig, míg a házas foglalkoztatás esett csak 3,1 százalékponttal. Augusztusában, az egyetlen volt a munkanélküliségi ráta 13,5 százalék, míg a házas emberek is 6,3 százalék.

Milyen számlák a különbség? Tanulmány szerzője, Ken Wall mondta a USA Today, hogy a nős férfiak nagyobb valószínűséggel fog egy alacsonyabb fizető állást, mint az egyszeri ember, mert van egy feleségem és a gyermekek támogatására. Ezekben az esetekben a házas nőkre is hajlamosak kap munkahelyek kiegészíteni férjük jövedelmére.

Kislemez, másrészt, általában kevesebb az oktatás és az általános szakmai tapasztalattal, mint azok, akik házasságban, és ebben a gazdaságban, nagyobb értéket helyezi a szóban forgó két tényezőt. "Ez igazán kiemeli az oktatás fontosságát és a tapasztalatok," Wall mondta.

Egyedülállók is hátrányosan érinti a lassuló növekedésnek - nem a recesszió, kislemez "a foglalkoztatás nőtt volna 4 százalék versus 2,2 házas, a foglalkoztatás, a tanulmány szerint.

Annak ellenére, hogy a komor gazdasági valóságot, amely által végzett felmérés társkereső megállapította, hogy az egyedülállók 78 százaléka ragadják meg a munkanélküliség, élő szülők és a tervezés dátumát, hogy a körül forog, a szabad tevékenység, és hogy ezek a kiigazítások életmód nem elrettentő, hogy a társkereső él.

No More Mr Nice Guy