2009. november 7., szombat

Polip Sex kifinomultabb Than Arm-birkózás

Évtizedeken keresztül a tudósok nézett polipok, mint unromantic magányos farkasok, a párzási szokások csaknem mentes az összetett viselkedését. De az új kutatás a University of California, Berkeley, úgy találta, hogy legalább egy faj polip folytat ilyen kifinomult szeretkezés taktikáját kacérkodik, szenvedélyes és folyamatosan handholding riválisok a fegyvereket "hosszát.

A tanulmányt a Berkeley, a közelmúltban megjelent a Marine Biology folyóiratban, biológusok tanúja egy sor összetett párzási viselkedést, mert snorkeled két méter vagy annál magasabb sekély zátonyok Észak-Sulawesi Indonéziában. Több hétig, akkor lánctalpas Octopus Abdopus aculeatus, a napi faj lábasfejűek, amely jellemzően sport egy tüskés tan test akkora, mint egy kis narancs és 8-to-10-es hosszú szívócső bélelt fegyver.

"Ez nem egy egyedülálló faj a polip, ami arra utal, mások így viselkedik, mondta Roy Caldwell, az integratív biológia professzora, az UC Berkeley és társszerzője a tanulmány.

A vad, a kutatók figyelték macho polipok, amelyek nem csak haver az első nő, ami keresztezte az útját. Sok válogatott egy meghatározott nemű partner, és féltve őrzött neki den néhány napig, elhárításához riválisok, odáig, hogy fojtogatja őket, ha túl közel van. Amikor flörtölni, vagy harcok, akkor a férfiasság jel megjelenítésével body csíkos minták.

Kutatók azt is látta, a kis "cipő", hogy a férfiak mozgott a gyanútlan hódításai a nőstény adja ki magát. Tették ezt az úszás alacsony a földre a női divat és nem jelenít meg a "férfi" barna csík. Plusz, a hímek, mérete igazán számít: "Ha meg akarsz időt őrzés egy nő, nem akarsz eljönni a legnagyobb női talál, mert fog, hogy több tojást", mondta Caldwell. "Ez alapvetően egy befektetési stratégia."

Caldwell mondta a legtöbb, amit tudunk, polipok származik laboratóriumi megfigyelések Csupán néhány faj, foglalja össze a könyveket, mint a "Fejlábúak Behavior" Roger Hanlon és John Messenger (Cambridge University Press, 1996).

Azért, mert ilyen szemérmes tengeri élőlények, polipok "párzási rituálé volt nehéz szerezni kezelni. "Ezek az emberek megszállottan titkolózó, magányos és nagyon jó," mondta Caldwell. "Ha nézed, akkor néz vissza. Nehéz tanulmányozza őket."

Így, amikor a Berkeley végzős Christine Huffard, aki jelenleg posztdoktori munkatársa a Monterey Bay Aquarium Research Institute in Moss Landing kaliforniai felfedezett egy virágzó közösség Abdopus aculeatus mindeközben neki Ph.D. terepmunka a Sulawesi, ő öröme határtalan volt.

"Minden nap, a víz, mi tanult valami újat erről a polip viselkedést, talán mint amit tudnunk kell esniük feltalálása után a távcsövet, mondta Huffard, a tanulmány vezető szerzője. "Nagyon gyorsan rájöttem, hogy Abdopus aculeatus megdöntött minden a" szabályok "- ezzel a közeli ellentéte minden hipotézis leszünk alakult alapuló akvárium tanulmányok."

Vannak közel 300 faj polip a világban, kezdve a hatalmas polip a Csendes-óceán apró Octopus wolfi a trópusokon. Párzás szó egy polip élete munkáját, és sor kerülhet naponta többször is, ha az állat eléri a nemi érettséget. Ez általában kezdődik a férfi polip dugta a nő az ő hosszú, rugalmas, hectocotylus kart, majd megcsúszás be neki köpeny üregbe.

Miután a spermium csomagoláson helyezték, a női neki den nyugdíjba vonul, és lefekteti a több tízezer tojást, amit sző a húrok, és tartja a tetőt rá a víz alatti lakásban. Folyton a tojásokat tisztán fúj vízsugár van és nem tudja elhagyni den az önellátó élelmiszer-ez idő alatt. Körülbelül egy hónap, a tojások kikelnek, és a legyengült anya polip meghal. Az apa is meghal néhány hónapon belül a párzás, így az újszülöttek, hogy megvéd a maguk számára.

"Nem a szex vezet a halálba, Huffard mondta. Csak hát polipok termel utódok egyszer egy nagyon rövid élettartama egy év alatt. És ahogy a kutatócsoport felfedezte, hogy egyszer-in-a-élettartam szeretkezés ülés sokkal több, mint Csak arm wrestling.

"Ez az első tanulmány, amely mutatja a technikai fejlettség korábban nem ismert, a szexuális viselkedés egy polip," mondta Caldwell. "Megvan rossz előtt, és mi ezt mondja nekünk, hogy tennünk kell sokkal több terepmunka."

2009. november 5., csütörtök

Meleg rabbik tilalmat fel lehet oldani

Előterjesztette RACHEL ZOLL, AP Vallás író

Az egyik legfontosabb konzervatív zsidó vezető tárgyalásokat szervez országszerte megmondani zsinagógák, hogy a mozgalom valószínűleg visszaállíthatja a tilalomról szóló ordaining nyíltan homoszexuális rabbik az év végén.

Ő és két vallási törvény szakértő csatlakozik rá a találkozókon próbálják segíteni gyülekezetek felkészüljenek a zavart és kényelmetlenséget, hogy kövesse.

Jerome Epstein rabbi, a végrehajtó Vice President, az Egyesült Zsinagóga konzervatív judaizmus, mondja egy bizottságot a tudósok, akik értelmezik a zsidó jog a mozgalom valószínűleg lazítsuk meg a tilalmat, amikor szavazni decemberben.

Ezzel egy időben, Epstein elvárja, hogy a tudósok nem fog hozzájárulni olyan politikát, amelynek célja, hogy tartsa a hagyományos gyülekezetek a fold. Zsinagógák hiszem, hogy a zsidó jog rúd az azonos neműek közötti kapcsolatok továbbra is képes lesz arra, hogy bérelt rabbik akik hasonló nézetet.

A szavazást a bizottság a zsidó törvényekkel és normákkal próbára teszi, amit konzervatív vezetők felhívását, hogy "nagy ernyő" - lehetővé teszik a különböző technikákat, egy mozgalom. Azt is jelzi, hogy a tágabb közösség milyen mértékben a konzervatív ág megy átértelmezésére zsidó jog.

"A bizottság is elfogadja - elfogadja, azt hiszem - két vagy több" politika, Epstein mondta egy találkozó augusztus 24 New York-i konzervatív zsidó vezetők. "Az egyik, hogy valóban megerősíti a jelenlegi helyzetét, és legalább egy liberalizálják, ami azt."

A hatás az ellentmondó cselekvéseket kell, hogy a helyi zsidó közösségek nagyobb szabadságot. Konzervatív szemináriumok, valamint a mozgalom becsült 750 zsinagóga és több mint 1000 észak-amerikai rabbi, lesz eldönteni, melyik politikai követni.

"Ez zavart okozhat, ez tudna okoz óriási mértékegység, ez óriási feszültséget okozhat, ez tudna okoz óriási véleménykülönbség" Epstein mondta.

A szavazásra kerül, mint a mozgalom igyekszik megragadni, hogy a csökkenő középutat az innováció és a szigorú hagyománya van az amerikai zsidóság. A Konzervatív ág következik, a zsidó jog, ugyanakkor lehetővé teszi a korlátozott változások korszerű körülmények között.

Már egy nehéz út következik. Sok konzervatív zsidók is csatlakozott a liberális reform-patak, amely a közelmúltban meghaladta a konzervatív ág, mint a legnagyobb Amerikában. A reform-mozgalom ordains melegek és inkább elfogadja a vallásközi párok.

A konzervatív zsidók keres szigorúbb betartása, az ortodox ága vált népszerű. Az ortodox szigorúan követik a hagyományos értelmezése a zsidó törvény, amely tiltja a nők és a melegek váljon rabbik.

Rabbi Joel Roth, a tudós és vallási vezető tagja a konzervatív Jog Bizottság megkérdőjelezte, hogy a hagyományos zsidó nép nézeteit szexualitás marad akkor is, ha a panel lehetővé teszi a zsinagógákban mozgásteret, hogy elfogadja vagy elutasítja homoszexuális kapcsolatokat. Roth azt mondta, hogy már "üldözni", mert azt mondta, hogy ő úgy értelmezi, vallási törvény, mint a korlátozó azonos a nemek közötti szexet.

"Tudom, a törvény jelenlegi állapotában okoz fájdalmat, mondta. "De a fájdalom nem sorolhatók be az erkölcstelenség."

Rabbi Elliot Dorff, alelnöke a bizottság és a törvény is megbecsült tudós, támogatja a ordaining melegek, mondván: "ez egyszerűen nem természetes" követelni, hogy azok továbbra is nőtlen.

"Azt kell értelmezni Isten akarata a mi korunkban" Dorff mondta.

Dorff és Roth is utazik Epstein, amely több megállóhelyet is tervezett Atlanta, Philadelphia, Los Angeles és Washington, DC A trió is beszélt a múlt hónapban Torontóban.

A vita középpontjában a jelentősége Mózes 18:22, amely kimondja: "Ne hazudj egy férfi fekszik egy nővel" és 20:13, amely szerint az ilyen cselekmény büntetési halál.

Az utolsó nagy törvény bizottság szavaz homoszexuális kapcsolatok jött 1992-ben, amikor a bizottság úgy döntött, túlnyomórészt fenntartani a tilalmat nyíltan homoszexuális rabbik.

A legújabb vita, a 25 tagú bizottság azt fontolgatja, jogi vélemények az úgynevezett "teshuvot," mellett és ellen változás. A politikai igények hat szavazattal fogadható el. Bár ez ritkán fordul elő, több véleményt is támogatta, így a helyi vezetők annak eldöntése, hogy kövesse. Ez az eredmény Epstein vár.

Arnold Eisen, a bejövő kancellárja az Országos Rabbiképző Zsidó New Yorkban, a zászlóshajó iskola konzervatív judaizmus, személyesen támogatja a ordaining melegekkel. De azt tervezi, hogy megvitassák a kérdést a kar és a diákok előtt felvételi szabályok megváltoznak.

A University of judaizmus Los Angeles, amely szintén a vonatok konzervatív rabbik, mondja csak azt, amit követni fogja a politikai bizottság elfogad. Azonban Dorff az iskola rektora és sokan várják a szemináriumot, ha azt fogja beismerni nyíltan homoszexuális diákok számára.

A konfliktus homoszexualitás tükrözi a harcok során a kérdésben a mainline protestáns csoportok, köztük a püspöki templom és a református templom (USA). Több tucat egyedi egyházak hagyják el a keresztény felekezetek, mert a viták.

Roth azt mondja, sok konzervatív zsidó zsinagógák már tudják, hogy a témában, de mások lesznek ütközött után a bizottság szavazattal.

"A bizottság a zsidó törvényeket és szabványokat", mondja, "a vita a jövőben az egész mozgalom. Semmi sem kevesebb."

????????????

2009. november 3., kedd

Kino Gyakran Ismételt Kérdések

"Mi a kino?"

Kino szerető megható.

"Miért van kino fontos?

Kino az, ami a különbség aközött, hogy valaki betesz a "Friends zóna", vagy, hogy a "Szexuális övezet". Ez vezérel girls wild! Ha helyesen tette kino lehet rendkívül hatékony eszköz a vonzereje. Vannak, akik még azt kino legfontosabb eleme a vonzereje.

"Hol vagyok engedni, hogy érintse meg őket?"

Gyakorlatilag bárhol! Arcát-, hát-, láb-, kar-, haj, váll, ujjak, nyak, fülek .... Csak győződjön meg róla, kino'd egy lány már, mielőtt megy a több magán részeket.

"Attól tartok, nem fog tetszeni a lányok, ha megérintem őket. Kaphatok anélkül, kino?"

Csak akkor, ha el kívánja helyezni a sokkal több erőfeszítést, amikor egyre lányok.

A nagy dolog kino az, hogy olyan egyszerű, így könnyed - ez egy parancsikont, hogy ténylegesen működik. Megkerüli a többi bika és leszel több szexuális srác. A dolog a Kino, hogy csak azt kell benne, hogy működik, és a bizalom kellene. Ez a cucc már kipróbált és bevált, és nagyon hatásos.

Be kell vallanom, hogy én egyszer fél a Kino. Aztán végül kaptam torkig habozó és épp most ment érte! Idegesen kezdtem, de a többször használt kino, annál könnyebb lesz, és a jobb, ha kap rá.

GIRLS LOVE KINO! Ez az a dolog különbözteti meg egy "Nice Guy" nem labda, és leszel magabiztos szexuális srác.

"Van-e más fontos kino tippek?"

- Ne várja meg őt, hogy kezdeményezzen Kino. Meg kell törekvés, hogy az első lépést! Azonban, ha ő nem kezdeményez kino előtt kapunk egy esélyt, hogy, ne izgulj - ez egy nagyon jó jel, hogy ő beléd.

- Ha egy kicsit félénk körülbelül kino, próbáld ki, mit DarkDream olyan "pre-kino. It's kino érintése nélkül. Ez azt jelenti, hogy a "betörő" neki helyet, hogy ne érjen hozzá. Például, ha mindketten nevettek, szikár közel hozzá. Ha ő nincs probléma ezzel (a lány nem reagál negatívan), nyugodtan kezdje Kino.

- Ha kezdő kino, hogy nagyon finom, szinte észrevehetetlen. Light kefék ellen kézzel vagy karral tökéletes. Meg tudod csinálni ezeket a fény megérinti járás közben, vagy a beszélgetés kiemelni egy pont.

- Ha a válasz pozitív volt vele, szállj bátrabb. Ez maradjon a nem szexuális, amíg meg nem kezdeményez Kino.

- Ne gyere túl meleg, és nehéz, kino túl korán. Ez egy gyakori hiba newbie.

- Amikor kino egy lány, tedd meg nyugodtan, lassan, és mosolyog.

- Használja kino olyan gyakran, mint te. Segít pihenni a gondolat, ez van, akkor nem furcsa róla. Használd a senkinek, és mindenki (nő természetesen), a tanár, a rokonok - senkinek! Csak szokni, így válik természetessé.

Kondom-Tester gesucht

2009. november 2., hétfő

Miss Nagy-Britannia megfosztott cím

Miss Nagy-Britannia Danielle Lloyd Ellopták az ő cím után azt mondta a magazinnak, hogy ő volt Párkeresés az egyik bíró előtte győzelem.

Lloyd kiderült, hogy ő volt a kapcsolatuk a labdarúgó angol Premiership Teddy Sheringham több mint két hónappal a verseny februárban -, hogy korábban azt állította, hogy a két még csak kezdődött a románc-én éjjel a menet.

Eve magazinnak beszélt, egy interjúban számoltak be pénteken a brit újságok, ő nyilatkozott erről egy pár cipőt, hogy Sheringham vett neki karácsonyra, mondván: "Teddy soha nem fogja elfelejteni, hogy szem elől. Voltunk még ágyban, amikor kinyitottam" a jelen szerint a The Daily Mirror bulvárlap.

A verseny szervezői is elégedetlen után nemrég nyilvánosságra kapcsolatos Playboy magazinnak, amely azt mondta volna jelentő topless a következő kiadás.

"Miután nemrégiben azt állítja, a sajtóban és magazinokban, valamint a nyilvánosságot adott a Playboy honlapján a következő kérdés, mi sajnos úgy döntött, hogy szalag Danielle Lloyd a rangját, mint" Miss Nagy-Britannia 2006-ban "azonnal hatályba lépnek", mondta egy nyilatkozatot tették közzé Miss Nagy-Britannia honlapján csütörtökön.

"Nagyon szomorú, hogy ez a fellépés nem volt szükség, és szívből kívánjuk neki a legjobbakat a jövőre nézve."

Copyright © 2006 Agence France Presse.