2009. november 3., kedd

Kino Gyakran Ismételt Kérdések

"Mi a kino?"

Kino szerető megható.

"Miért van kino fontos?

Kino az, ami a különbség aközött, hogy valaki betesz a "Friends zóna", vagy, hogy a "Szexuális övezet". Ez vezérel girls wild! Ha helyesen tette kino lehet rendkívül hatékony eszköz a vonzereje. Vannak, akik még azt kino legfontosabb eleme a vonzereje.

"Hol vagyok engedni, hogy érintse meg őket?"

Gyakorlatilag bárhol! Arcát-, hát-, láb-, kar-, haj, váll, ujjak, nyak, fülek .... Csak győződjön meg róla, kino'd egy lány már, mielőtt megy a több magán részeket.

"Attól tartok, nem fog tetszeni a lányok, ha megérintem őket. Kaphatok anélkül, kino?"

Csak akkor, ha el kívánja helyezni a sokkal több erőfeszítést, amikor egyre lányok.

A nagy dolog kino az, hogy olyan egyszerű, így könnyed - ez egy parancsikont, hogy ténylegesen működik. Megkerüli a többi bika és leszel több szexuális srác. A dolog a Kino, hogy csak azt kell benne, hogy működik, és a bizalom kellene. Ez a cucc már kipróbált és bevált, és nagyon hatásos.

Be kell vallanom, hogy én egyszer fél a Kino. Aztán végül kaptam torkig habozó és épp most ment érte! Idegesen kezdtem, de a többször használt kino, annál könnyebb lesz, és a jobb, ha kap rá.

GIRLS LOVE KINO! Ez az a dolog különbözteti meg egy "Nice Guy" nem labda, és leszel magabiztos szexuális srác.

"Van-e más fontos kino tippek?"

- Ne várja meg őt, hogy kezdeményezzen Kino. Meg kell törekvés, hogy az első lépést! Azonban, ha ő nem kezdeményez kino előtt kapunk egy esélyt, hogy, ne izgulj - ez egy nagyon jó jel, hogy ő beléd.

- Ha egy kicsit félénk körülbelül kino, próbáld ki, mit DarkDream olyan "pre-kino. It's kino érintése nélkül. Ez azt jelenti, hogy a "betörő" neki helyet, hogy ne érjen hozzá. Például, ha mindketten nevettek, szikár közel hozzá. Ha ő nincs probléma ezzel (a lány nem reagál negatívan), nyugodtan kezdje Kino.

- Ha kezdő kino, hogy nagyon finom, szinte észrevehetetlen. Light kefék ellen kézzel vagy karral tökéletes. Meg tudod csinálni ezeket a fény megérinti járás közben, vagy a beszélgetés kiemelni egy pont.

- Ha a válasz pozitív volt vele, szállj bátrabb. Ez maradjon a nem szexuális, amíg meg nem kezdeményez Kino.

- Ne gyere túl meleg, és nehéz, kino túl korán. Ez egy gyakori hiba newbie.

- Amikor kino egy lány, tedd meg nyugodtan, lassan, és mosolyog.

- Használja kino olyan gyakran, mint te. Segít pihenni a gondolat, ez van, akkor nem furcsa róla. Használd a senkinek, és mindenki (nő természetesen), a tanár, a rokonok - senkinek! Csak szokni, így válik természetessé.

Kondom-Tester gesucht