2011. február 23., szerda

Ismerkedés szünet után


Után szignifikáns kapcsolat véget ér, vagy ha már egy válás, az ötlet ugrás vissza a társkereső világ lehet nyomasztó és megfélemlítő. Ez különösen igaz, ha egy szülő, vagy ha már ki a randi játék sokáig. Szerencsére sok módon lehet egyszerűsíteni a visszatérés udvarlás, és a sikerig a megtalált singledom. Ez a négy dolog, amit tudnod kell.

Szánjon időt a gyógyulásra. Győződjön meg róla, hogy szellemileg és lelkileg felkészült a mai napig újra. Ez az egyik legfontosabb része a randi után feloszlott. A végén a házasság vagy a hosszú távú kapcsolat is meglehetősen traumatikus, különösen akkor, ha a gyermekek vesznek részt, és akkor együtt voltunk éveken át. Tudod átvészelni ezt a nehéz időben beszélt egy terapeuta, támaszkodva barátok és a család támogatására, és figyelembe minden nap, ahogy jön. Ha készen áll a mai napig újra, akkor tudod!

Keresse meg a bizalmat. Válás tehetünk néhány olyan ember önbecsülését. Lehet, hogy hibáztasd magad a break-up, úgy gondolja, hogy egy hiba, vagy megszállottan vajon mit csináltam rosszul. Stop! A szíved még mindig nem heverte, és csak idő segít gyógyítani a boldogságot és a bizalmat, amit elvesztett. Addig, hamis, hogy "til teszi. Próbáljon ki egy új frizurát, kap egy arc, elkezdünk dolgozni megint, vagy frissítse a ruhásszekrény. Lehet, hogy egyszerűnek hangzik, de néha egy kis önbecsülés fokozása csodákat tehet!

Kint. Ön nem tudja ellátni Mr. vagy Mrs. Jobb, ha soha nem hagyja el a kényelmet és a biztonságot a saját nappalijában. Arra törekszik, hogy új embereket, és vállalják, hogy társkereső legalább kétszer havonta. Kérdezze meg a barátok vagy családtagok, ha tudják, minden nagy közös fiúk, vagy gals, vagy próbálja meg a kezét az online randi. Minél több dátumok mész, annál nagyobb az esély akkor meg kell felelnie egy életre. És még ha a romantikus kapcsolat nincs ott, akkor is hálózat, megfeleljenek az új barátok, és csak érezd jól magad!

Készítsük el a gyerekeket. Ha társkereső és még gyerekek, próbáljuk minden lehetséges partnerrel van a háztól, amíg bizonyos ő az üzembentartó. Van sleepovers a házuk, vagy ha van gyerek is, kiadó egy szállodai szobában, vagy mentse sleepovers az éjszakákon, amikor a gyerekek elmentek. Nem akarod, hogy megzavarja, vagy fáj a gyerekek, ha a kapcsolat nem fog működni. Miután mind jól érzik magukat, hogy a kapcsolat komoly, akkor hozhat az új társ körül, hogy megfeleljen a gyerekek. Próbálja meg, hogy ez a szórakozás, mint egy piknik ebéd a parkban, vagy egy délután egy vidámparkban.

Ne feledje, a szerelem és a romantika fontos részét képezi mindenki életében. Commit ahhoz, hogy randi életed része újra, és élvezze a kaland és szórakozás, hogy jön a fuvart.