2010. november 7., vasárnap

Vannak férfiak "Állatok"?


A felmérés eredménye azt mutatja, hogy egyedülálló férfiak töltenek átlagosan 6 havi fizetés az online társkereső oldalak csak azért, hogy megtalálja a tökéletes, szenvedélyes nő, hogy illik a leírás, hogy álom lány. Azonban a legtöbb egyedülálló nők úgy vélik, hogy a férfiak "állatok", és csak meg akarta szex, kérve a szexi egyedülállók, különösen akkor, ha keresni online társkereső vagy internetes társkereső szolgáltatás oldalakon. De a legtöbb amerikai egyedülálló nők tudják, hogy ha valaki valóban komolyan vette, s megvárom, hogy a szex vele. Ezért itt van néhány kapcsolat tanácsadás, amely segít növelni az esélye a sikeres online randi egyedülálló nők, vagy lányok, hogy vezet a szerelem és több mint, hogy a tökéletes szeretet mérkőzés:

1. Légy vidám és izgalmas nő. A férfiak, akik keresik a partner vagy egy nő legyen pozitív hozzáállás, és aki szereti jól érezni magát. Légy fitness partner. Női kell járnia beltéri vagy kültéri társkereső tevékenységeket és egy nagyszerű lehetőség, hogy építsenek egy egészséges kapcsolat a két kislemez. Az a tény, hogy a nők, akik több időt is találkoztam volna vele új szerelem, és megosztására szórakoztató társkereső tevékenységet rendszeresen nagyobb valószínűséggel sikerül fejlesztése hosszú távú és intim kapcsolatok.

2. Férfi szeretett volna intimitást egy nő, amely remélhetőleg jó is szenvedélyes szex. Ez akkor történhet meg különböző pontjain folyamatos társkereső kapcsolat, sőt házasság után. Férfi hogy tiszteletben kell tartani a nő döntése, és megértsék, hogy fontos a romantika, a szenvedély, hangulat, jó hangulat, és figyelembe véve a női értékeket.

3. Egy módja annak, hogy az ember szíve a gyomra. A kezdeti szakaszban a randi, úgy, hogy mindenki szereti a jó étel és a legtöbb egyedülálló férfiak a jövőben még inkább vonzza a társa, aki tud főzni is. Szóval, ha még nem tanultam, hogy egy nagy szakács, még ha csak egy vagy két csészét, akkor kell!

4. Férfiak vágynak tisztelet és csodálat a társa. Finding LOVE egy online társkereső oldal, csak az egyik fő összetevője a férfiak mindig is szerettem volna érezni megtalálásában egy komoly kapcsolatot, bár értékelik, mint a szolgáltató, szerető, jó döntéshozó, stb Ahhoz, hogy tökéletesen illik a minden szempontból túl szerelmes, női vagy leányka kell, hogy valóban megértsék ennek fontosságát a kritikus szükségességét, hogy minden ember egészen biztosan nem.

5. Férfiak akarnak a nők a jól nézzen ki. Társaság által a "trófeát", de amit igazán szeretnék, az a hölgy, hogy jól nézzen ki. Jól néz ki, nem jelenti azt, hogy néz ki, mint egy híresség. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy figyeli a testsúly, evés és ivás több egészséges, és dolgozott ki számos előnye van, beleértve a fejlődő nagy kapcsolatokat. Ez azt is, hogy nekünk több bizalmat, és hozzáteszi, hogy a szexepil. Ne a legjobb hogy jól nézzen ki, marad a forma, ruha látványosan és megjeleníteni a magabiztos és szexi hozzáállás.

6. Légy jó hallgatóság. Mind a férfiak és nők akarom, hogy valaki, aki "meghallgatni őket." A kommunikáció a kulcsa minden jó kapcsolat, és segít megőrizni a szoros kapcsolatot a partnereddel.

7. Mindenkinek szüksége van "a teret". Felnőtt társkereső elfogadó Ön partnere, amit ő: fizikailag, mentálisan és érzelmileg, és fordítva. Ne elrejt egy másik személy. Hadd legyen, hogy kik ők. Ne próbáld megváltoztatni őket. Ez nem fog működni. Vagy szereted a partnered, mivel azok vagy meg kell lépni. Az egyik legnagyobb probléma a sok kapcsolat az, hogy a szerelmi házasság, vagy a másik folyamatosan próbál változtatni a partnere. Ez különösen igaz az egyedülálló nők. Akár találkozol valakivel egy online társkereső szolgáltatás vagy a helyi kocsmában, elfogadják őket, ahogy vannak.

8. A nők nagyon érzelmes lények. Ezért rendkívül fontos, hogy a férfiak próbálja megérteni és kommunikálni a nők érzelmi alapon. A férfiak ezzel szemben, kevésbé érzelmi, hanem mélyre nekik is az érzelmek és érzések, és ezek is fontos megérteni, amit az emberek igazán kívánnak a társkereső nők.

Ezek a gondolatok alapul néhány saját észrevételeit és tapasztalatait. Azt találták, hogy az egyik legjobb és legolcsóbb megközelítések engem próbál találni valakit, aki volt, hogy csatlakozzon egy helyi online társkereső honlapon, hogy már a meccs így funkciók segít megtalálni a tökéletes szeretet partner.

Személy szerint elmondható, hogy találkoztam egy tökéletes számomra egy online társkereső oldalon. Ő félelmetes, és én élvezem vele. Ki tudja! Talán ez lesz az egyik, hogy lesz az én életemben partner. Mondtam házasság? Igen, ő tudja, mit akarok, és ez teszi nagyon örültem, hogy vele. Internet társkereső nem lehet mindenki számára, de ez munkás értem. Csak kövesse az online társkereső tippek megosztottam veled.

Szóval, legyen szó online társkereső, egy barátom, aki bevezette meg, vagy csak találkoztam volna vele keresztül a templom tevékenységek, nagyszerű kapcsolatok fejlesztése a megértése, hogy mi is egyedülálló férfiak és a nők akarnak.

Én üdvözlöm gondolatait és ötleteit, ha szeretné, hogy járuljanak hozzá ehhez a folyamatban lévő kutatások a szeretet és a kapcsolatok, és remélem, hogy ez az információ segíthet valamilyen módon végre megfelel a tökéletes randi partner vagy akár egy partnere az élet.