2011. június 16., csütörtök

Like Me dátuma Me


Adam DuVander

Like Me dátuma Me egy új társkereső site épül a Facebook API grafikon, amely kereső-képes hozzáférést a felhasználói profil adatait. A szolgáltatás megjelenít egy képet, és csak korlátozott profil információ amelyik nemi szeretné látni. Ahogy a neve az oldalon azt jelenti, a felhasználók ", mint" mások, amelyek azután vezethet több interakciót. Az értékelés megközelítés ösztönzése snap ítéletek hasonló HotOrNot, ami szintén hozzá egy opció, hogy megfeleljen az emberek értékelné.

A szolgáltatás indult ma tőkét kovácsolni a Valentin-kevésbé. A használatához be kell jelentkezni a Facebook, és számára hozzáférést a saját profil adatait. Aztán, látszólag a tényezők, mint érdekek, a kor és a hely, akkor találja meg magát a potenciális találat. Ha érdekel, akkor kattintson a mindenütt jelenlévő ", mint" gombra. Ellenkező esetben kattintson a "Tovább".

Like Me dátuma Me azt állítja, hogy az első használat Facebook Like gombot online üzletember, amely úgy tűnik, nehéz elhinni. És bár ez is nehéz elképzelni győztes sok felhasználó a szlogen: "Üdvözöljük, hogy a hús piacra," ez minden bizonnyal egy új alkalmazása Facebook API-t. Ha ez a funkció, hogy még nem integrálták társkereső oldalak, azt várják, hogy hamarosan.


2011. június 15., szerda

Ember kéri a nők Kick ő Nuts


Guelph, Ont. - A Guelph férfi azzal vádolta, hogy felkérje a nők rúgni az ágyékon, mert jogged egy városi park szabadon óvadék ellenében szerdán.

Bíróság hallotta, hogy a span egy hónap, egy férfi közeledett hat nő és arra kérte őket, hogy `rúgni nekem a labdákat," még azt mondta az egyik, hogy az orvos azt ajánlotta, rúgások, mert így a gyógyítás a kémiai egyensúly.

Öt nő megtagadta a kérést, de az egyik rúgta négy alkalommal.

A Crown bíróság azt mondta a férfi megköszönte a nőt, és elhajtott az ő kerékpáros után rúgott.

Guelph rendőrség képest a kéréseket illetlen az expozíciót és a megállapított six bajt vád 27 éves Jarrett Loft.

Copyright 2007 by The Associated Press.


2011. június 13., hétfő

Szüzek ingyenes belépőt kap a New York játék


NEW YORK - Hogyan bizonyítja, hogy te egy szűz A város ihlette, hogy "Sex and the City"?

A termelők egy off-Broadway show adnak el ingyenes belépőt, aki igazolni tudja, ő szüzesség.

Ez felveti a kérdést: Csak Hogyan lehet igazolni egy ilyen dolog?

Ken Davenport, aki megalkotta a show "My First Time", azt hiszi, tudja a választ. Ő bérelt egy hipnotizőr a képernyőre az emberek sorban állva szabad jegyek kívül Manhattan színház.

A 90 perces komédia, amely megnyitja csütörtök este, az alapja egy évtizedes webhely, amely arra buzdítja az embereket, hogy osszák meg névtelenül történeteket elveszítik szüzességüket.

Copyright 2007 by The Associated Press.