2011. szeptember 3., szombat

Big Ismerkedés Mítoszok - és meglepő igazságok


Tévhit: Amikor prepping kimenni a lesen, hozott egy alig van ruha - a férfiak, mint nők, akik azt mutatják, sok-sok bőrt.

IGAZSÁG: Egy új tanulmány folyóiratban Behaviour megállapította, hogy a tekercs a fiúk, az ideális mennyiségű hús akkor mutatják is 40 százalék. A növény felső és mini átlépi a vonalat csábító a skanky.

Tévhit: Ha egy srác, hogy az első lépést rá.

IGAZSÁG: Smile rá, de aztán várni, hogy jöjjön hozzád. A Northwestern University tanulmány felfedezte, hogy az a személy, aki a közelgő általában végül eső nehezebb.

Tévhit: A csevegés közben őt a napon, a hangsúly a közös érdekek.

IGAZSÁG: megvitatása cucc van a közös akarat, hogy úgy érzi, csatlakozik. Azonban ez is fontos beszélni érdekes személyes tapasztalatok és a hobbija, hogy eltérő az övé. A szakértők szerint van kitéve, új és izgalmas dolgokat növeli a dopamin kémiai testünk, és ami viszont épít érdek és a szenvedély.

Tévhit: Egyél egy alacsony kalóriatartalmú ételek, mint a zöldségeket és a saláta, ha ki egy srác, hogy azt mutatják, hogy te vonzó és vigyázzon magára.

IGAZSÁG: Bár a közelmúltban készített tanulmány a McMaster Egyetem Kanadában, hogy a talált nők inkább, hogy nem csak, hogy a legtöbb srácok tényleg megy a csajok, akik enni igazi ételt előttük, mondja Scott Kudia szerzője, ha ez a szeretet, miért vagyok Én boldogtalan? Nem, hogy meg kell cucc az arcod, de az emberek azt szeretnék, hogy valaki, aki majd maga körül. Harapni a nyúl élelmiszer szól hamis és őrzött.

Tévhit: Az első dolog, ami megragadja a srácok figyelmét a szemed.

IGAZSÁG: A Cosmo és AskMen.com felmérés, 62 százaléka a srácok észre a forró testet. Csak 27 százalék csalogatják által csábító szeme. (Lásd a mítosz # 1 tipp, hogy hogyan mutatják ki a görbék a legszexisebb módon.)

Tévhit: Ez egy jó ötlet, hogy "barát" egy srác te társkereső, így megismerjük egymást jobban, és úgy érzi közelebb.

IGAZSÁG: A közzétett tanulmány CyberPsychology és viselkedés úgy találta, hogy mivel Facebook barátok személy Ön látja nő kapcsolat féltékenység (ahem, mint kattintva a kép egymástól az Ön saját Exes). Az is bizonyos értelemben több mint ismerős, amely doom kapcsolatot, különösen a korai szakaszában.

Tévhit: Ne beszélj magadról túl sokat a napon, vagy akkor úgy tűnik, nárcisztikus. Ehelyett kérdezd meg sok kérdést.

IGAZSÁG: Meg kell feltétlenül mutatnak őszinte érdeklődést iránta. De ugyanilyen fontos, hogy olvassa el magát a beszélgetés során. Férfi megy a nőknek, akik a szó, amit gyakran tanulmány szerint a közzétett személyes kapcsolatok. A kutatók egymagában azért, mert ez a kifejezés jelzi, ön-közzétételt, amely elősegíti intimitás és közelség. Ez is tükrözi a függetlenséget - hatalmas be-on.

Delstaten dating på Wall Street


2011. augusztus 28., vasárnap

Hogyan Hideg megközelítés az utca


Rengeteg módon lehet a megközelítés a megközelítés. Nincs olyan üzembiztos, mert: 1.. A hang és a testbeszéd számít, sokkal több, mint a tartalom. 2. Nyitó értéktelenek, ha nem kapott játék vissza őket.

A 3 másodperces szabály

Ezért fontos. Amint helyszínen a cél, és ő foltok itt az ideje, hogy a lépés. Nem hiszem, vagy tervezi, csak erő tested, hogy menjen fel hozzá. Ez teszi a megközelítést érzik magukat a spontán, és nem jön le, mint a hátborzongató stalker.

Kezelése mozgó célok

Ezt nagyon nehéz megtenni, mert a legtöbb ember nem szereti, ha megszakad, amikor már úton van valahol. Ön jobban követően távolságból látni, ahol a végén.

Én nem biztató vadászott itt! A különbség a stalker és a Don Juan az, hogy a megközelítés és vegyen részt a cél a beszélgetés. Tartsa ezt szem előtt tartva.

Szemmel való érintkezés

Elképesztő, hogy hány ember lehet valójában kap mondani, hogy "hi" az Ön számára. Mindössze annyit kell tennie, hogy tartsa szemmel érintkezik benne a testbeszéd és a flash őszinte még finom mosollyal őket. A mosoly fontos, győződjön meg arról, hogy egy kis mosolyt, amikor a szemed szétmorzsol egy kicsit, és a sarkai ajkai felbukkan, nem fog mutatja. Gondolj Mona Lisa.

Ez egy nagyon hívogató arcát bemutatni az embereknek, és ez is ad nekik egy olyan érzésem, mintha már ismerlek. Sokszor akkor leszel te az első, de még ha nem találom, hogy nyitottabbak felém, amikor elindul a megközelítés ilyen módon.

Bevezető nyitók

"Hi!" (Mosoly): "Hé, hogy van ez folyik itt?" "Hi my name is X, és szeretek új emberekkel találkozni. Mi a neved? "

Ezek a munka rendben van, de jobb, ha van néhány szűk nyomon követésére, mert van kevesebb, mint tíz másodpercet, mielőtt úgy dönt, függetlenül attól, hogy érdemes beszélni.

Megfigyeléses nyitók

Veszel a környéken és figyelni, hogy ő reagál a környezetének, akkor megjegyzést is.

Ez lehet bármi "Wow, a város biztos, hogy szép a tavasz.", Hogy "A fenébe, nézd meg a méretét, hogy a srác! Én láttam néhány kövér ember az életemben, de ő viszi a pálmát! "

Nem számít, amíg nyitva a mentalitás, hogy már tudod ezt a csajt. Ha reframe a gondolkodás kezelni ezeket a hotties, mint azok a barátok jobb kapásból, akkor jó az utat.

Az első felvétel, amit valaha tett az életem ezzel a nyitó. Én a metrón ülve mellett a forró ázsiai lány és a másik végén az autó volt egy csomó lármás középiskolás gyerekek, akik játszanak a tűzoltó és azt mondja, a legtöbb erkölcstelen és helytelen dolgok nagyon hangos, általában ami egy nagy jelenet . Néhány idős ember fel-le, és költözött egy másik autó.

Fordultam a lány, megráztam a fejem, és azt mondta: "Gyerekek, ezekben a napokban". Olyan volt, mint "Én tudom! El tudod hinni, hogy ezek a srácok folytatnak? Annyira kínos! "Beszélgettünk egy kicsit a csökkenő színvonalú oktatás és milyen a gyerekek kezdtek dumberer. Nevetett az én mispronunciation, majd őt megállítani jött. Ahogy ő összegyűjtése holmiját elhagyni, mondtam neki, hogy az utcák egy veszélyes hely, tele ostoba gengszterek és megkérdezte, akar kísérni haza egy erős ember, aki megvédi őt. Én számítottam rá mondani, hogy "Nem, köszönöm", mint a többi lány volt sikertelenül próbálta megütni, de ő meglepett azzal, hogy "biztos!" Mentem haza, és azt mondta, éhes volt ezért megragadta vacsora és utána ment egy holdfényes sétára.

Vélemény nyitók

Kérjen egy nő véleményét bármit.

A mall "Hé, szükségem van egy nő véleményét. Mit gondol a Köln / póló / cipő? "

Az utcán - "Elnézést, de én vagyok az új városban, és keres egy szép helyen enni / shop / etc tudsz ajánlani?"

Használata időkorlátok

Vegyük a nyomás le magad azzal, hogy csak néhány perc, hogy beszéljen, mert a barátok várnak rád, vagy ha egy találkozót, stb hatástalanítja őket arra gondoltam, hogy próbál értük.

Íme egy példa a pickup csináltam nemrég egy lány, aki evett egyedül a külső részén egy étterem.

ME: Bocsásson meg megszakítás, de hogyan, az étel itt? Ez jó (azt mondta egy so-so hang), vagy ez goood (azt mondta egy mély benyomást hangon mosolyogva)
HER: Oh, van goooood (utánozva a hang)
ME: Rendben jó ... hé, bánja, ha ülök veled egy pillanatra? Én kellene, hogy megfeleljen a barátaimmal egy pár perc, és utálom, hogy csak várni körül csinálnak semmit.
Azt kéri, hogy üljek, és én is:
ME: Hogy őszinte legyek, én vagyok egy kicsit ideges, nem láttam ezek a srácok évek óta, és mindig kiválasztani a számomra, hogy ilyen szégyenlős. Mindig felnéztem, hogy ezek a srácok a nagy testvér módján. (Szünet) Mondd, tudod mi lenne szikla? Amikor találkozom velük, én át az újra, így csak flörtölni velem kemény és én úgy tesznek, mintha a harc ki minket, oké?
HER: (nevetve)
ME: Ne aggódj, ez a munka mindkét irányban, ha valaha szükség mintha barátja, hogy megmutassák, mint egy trófeát, én szívesen segít ki!
HER: Haha, de már van egy barátja.
ME: Hé ez jó! Fogadok, hogy van elég biztonságos a kapcsolatot, hogy segítségével bérelni boytoy az estét.
HER: (kuncog)
ME: Mondd, mit, azt kell futtatni, de úgy tűnik, mintha egy jó humorérzéke. Ez tetszik. (Hand neki toll és papír) Menjünk együtt valamikor egy pár nevet, hogy az ember, ha akarod. Vagy csak használ engem lenyűgözni a barátnők.

Hehe, ő írta le 3 különböző számok és az ő e-mail és velem ígéretet nevezném őt.

Javaslat Opener

Ön is mondjon véleményt, mint egy konzervnyitó. Tartsa a vélemények szexuálisan semleges mégis. Ne mondd el neki, hogy meleg / szép lány vagy gawk a mellét, emlékszem szemkontaktus!

Például, a videotékában, mint ő kiválasztása mozdulattal - "Oh ember, nem bérleti, hogy az egyik! (Szünet, és hagyta, hogy megkérdezheti, hogy miért) Ez egy hulladék időt és pénzt! Néztem, hogy a hasonló 10 perc és azt akarta lőni magam! "

vagy a másik oldala "Ez egy kitűnő választás, az egyik kedvenc könyvek / filmek minden idők! (Szünet reakció) Ha tetszik ez a könyv / film, akkor szeretni fogja xyz ... "

Akkor ezt a konzervnyitó szinte bárhol emberek vásárolnak dolgokat. Csak változtatni a szöveg körül.

Favor Opener

Van neki van egy szívességet a kezdetektől fogva.

Kérdezze őt, hogy tartsa neked valamit, vagy nézze a csomagjait egy második, majd hagyjuk őt egy percig. Ön építeni feszültséget, mert az idő, hogy hagyja őt ott, ő vajon "ki a fene ez?" Ha jön vissza már engedélyt kino, és gyengéd vele, mert ő szerezte meg.

Én nem csak ezt egy konzervnyitó sem. Meg lennél lepve, hogy hány lány hajlandó egy szívességet, ha kéred szépen. Rájöttem, hogy valójában szeretnek segíteni, és fogékonyabbak a saját fejlődése, mert keresett a szeretet. Én általában ölelés, és azt mondják: "Te vagy a legjobb!", És ad nekik száz kis csók az arcán.