2011. július 1., péntek

Modern Ismerkedés gyakran a társadalmi hálózatok


Amikor valaki úgy gondolja, a â € ~ datingâ € ™ a kép általában találni valakit, hogy ő párja, vagy â € ~ szeretetét saját lifeâ € ™. Napjainkban azonban társkereső szinte egyet jelent a social networking. Míg korábban az emberek csak időpontot azzal a céllal kapcsolatot szem előtt tartva, most sokan továbbra is látják egymást, csak barátság szem előtt tartva. Mivel a társkereső történik az emberek között a hasonló érdekek egyre csak barátok érthető, és még egy jó ötlet.

Ez ISNA € ™ t nagyon jó ember keres egy komoly monogám kapcsolat azonban jobb, mint a hogyan társkereső fogták előtt. Ott szokott lenni egy csomó idegességet, amikor kiment egy időpontra, mert fontos volt, hogy jó benyomást, mint ha soha nem tudni, hogy â € ~ ez a oneâ € ™. Ez az elvárások hozna létre egy csomó szorongás a dátum és a személy megpróbálja megtartani részei magukat rejtve, mert didnâ € ™ t tudja a dátumot reagálna. Manapság, amikor társkereső valaki hasonló érdeklődésű, anélkül, hogy a nyomás találni valakit, aki feleségül, könnyebb, hogy csak pihenni és szórakozni, mint az elvárások, mint az alacsonyabb. Ez azon a nyomás le társkereső és teszi szórakoztató közösségi élményt.

Modern kultúra (különösen a nyugati) már egyre inkább karrier-orientált. Így egy hosszú távú kapcsolat nem olyasmi, amit sokan keresnek. Az informális megközelítés társkereső lehetővé teszi, hogy összpontosítson a szakmai utak mellett, hogy néhány kiadás társadalmilag a társkereső emberek vannak dolgok közös. Sok embert, elsősorban a saját időpontját, mivel ez már nem csak az idő néhány szociális kiadás, hanem a lehetőséget, hogy a hálózati és tudják az emberek kívül tier professzionális környezetben.

Sok ember társkereső is súlyosan sérült meg a múlt és nem állnak készen, hogy sérülékeny senkivel csak még. Így társkereső éppen használják a módját, hogy lógni, és érezd jól magad. Ez vonatkozik a nyugdíjasok is, akik magányosak, és keresi a barátok több mint szerelmeseinek.

Természetesen ez doesnâ € ™ t azt jelenti, hogy romantikus wonâ € ™ t megtörténhet egyáltalán. Néha a legjobb kapcsolatokban indul ki, mint barátság, ami a romantika. Sokszor, amikor az emberek úgy érzik romantikus szikra, hogy inkább csak a kudarc után egy időre. De ha egy romantikus alapul egy barátság akkor több egy alapítvány a megértés és bizalom építeni. Sok barátságokat, hogy elindul a társkereső, és sok kapcsolat, hogy indulni azzal, hogy csak barátok. Ez az, ami az egész randi jelenet szórakoztató és izgalmas.

Akkor engedje el a várakozásokat, és menjen ki sok dátumok és érezd jól magad. A kapcsolat keres megjelenik az idő és jobb lesz minden várakozást.


2011. június 28., kedd

A Szüzek-Csak Ismerkedés honlapja


Amy Julia Becker

Egyre kevesebb amerikai férjhez megy. Azok, akik nem az átlagos várakozási idő, hogy hozzámegy, mint hogy a korábbi generációk. De az idő a "Who Needs házasság? A Változó Intézet, "a nők és férfiak továbbra is szeretné, hogy találkozzanak és kapcsolatokat építsenek ki egymással, így a házasság is ideális. Emiatt, jelentések Stephanie Rosenblum a The New York Times online társkereső oldalak egy figyelemre méltó számos elszaporodtak az elmúlt években. Egyesek alapulhatnak kizárólag fizikai megjelenése, mások összpontosítani hobbi és érdekeit, míg mások kiemelik az oktatás, illetve, hogy milyen típusú számítógépet használ.

Mocsári ezekbe a zsúfolt vizek WeWaited.com, egy társkereső site kizárólag szüzek. Csak 30 százaléka pályázók az oldalon elismerte, és hozzáférhetnek a díjat, és egy felmérés célja, hogy felmérje a megbízhatóság. Az oldal alapítói elismerik, hogy néhány szüzek kimaradnak miatt szigorú átvilágítási folyamat, míg néhányan, akik hazudnak, hogy a szexuális tevékenység teszi be, de szerint a honlapján, WeWaited.com többnyire eléri a célját: "használni, mint a szüzesség jelentős kompatibilitási eszközét annak, hogy az embereket. "

Ha filmeket, mint A 40 éves szűz és kiterjed a Cosmopolitan nem volt elég, szociológiai adatok biztonsági mentése a tény, hogy szüzességét a házasság előtti ritka a Nyugaton. Szerint a Guttmacher Intézet, 95 százaléka az amerikaiak részt házasság előtti szex. Tehát WeWaited.com kínál biztonságos helyet a kis szegmense a lakosságot, akik szeretnének maradni a házasságig szüzek. Lehetővé teszi a partnereknek, akik értékelik a saját szüzességét, hogy párja, és ez megerősíti a vágy, hogy maradjon szűz házasság előtt.

Az alapítók a helyszín, a férj és feleség csapat kicserélve "fogadalmat és virginities" az esküvő napján, úgy szüzesség van valami, amely túlmutat a fizikai érintkezést. Úgy látom, mint a fizikai, érzelmi és spirituális, és úgy vélik, arra vár, hogy kicseréljék az "egész magukat", amíg az esküvő volt áldás.

WeWaited.com (korábbi nevén YouandMeArePure.com) nem kifejezetten keresztény, de véleménye szerint a szex, mint valami magában az egész embert igazítja a keresztény felfogást. Mint Wheaton prépost Stanton L. Jones írja a januári számában a kereszténység mai, szex jelenti, és ez a jelentés származik Isten szándékait a szex, nem a szándékainkat, vagy vágy. A keresztények, a szex nem pusztán fizikai aktus, de kihatással van a nemek közötti kapcsolatok, megtestesülése, szaporodás, az önmegvalósítást, és Isten dicsőségére. "Isten közösülés létrehozni és fenntartani egy állandó, egy-test unió a férfi-nő házaspár" Jones írja.

Így több szinten, teret biztosítanak a szüzek, hogy megfeleljen egymásnak egy jó dolog. Ez megerősíti a bibliai perspektíva célja a házasság, valamint a jelentőségét és jósága szex házasságon belül. És annak ellenére, hogy a kulturális normák és szociológiai adatok arra utalnak, szüzesség lehetetlen, WeWaited.com bizonyítja, hogy lehetséges és kívánatos, ha a kihívást, hogy továbbra is szűz a felnőttkort.

Annak ellenére, erősségeit, a helyszín, és a gondolat a keresztény szüzek kereső csak fiú szüzek partnerként, problémákat vet fel. Először csökkentésével a medence potenciális partnerek szüzek, keresztények fennáll a veszélye, hogy szüzességét - helyett elkötelezettség az evangélium - a lakmusz teszt egy kapcsolat. Isten törődik szüzességét. De, ahogy Pál írta: "Ne yoked együtt hitetlenekkel" (2 Kor. 06:14). A közös szeretete Jézus ügyekben is több, mint puszta szexuális múltban, amikor a keresztény kapcsolatok. Másodszor, bár a keresztények tartsák szellemiségének, amely támogatja a szexuális kapcsolat kizárólag a házasságon belül, szüzesség nem válhat bálványt. Hogy megszüntesse a túlnyomó többsége a lakosság - köztük egy jó része a keresztények - mint potenciális házasság partnerek is hangsúlyozni, a szexuális tisztaság rovására Isten erejének megbocsátani és megváltani.

A Biblia támogatja a szexuális tisztaság. Továbbá, bár számos részek bizonyítják, hogy a keresztények meg kell felelniük a szexuális aktivitás a házasságon kívül. Jézus például nem hajlandó elítélni a nőt fogott házasságtörés (János 8). Úgy dönt, egy szamaritánus asszonyt, aki él egy ember, aki "nem a férje", mint az első evangélista (Jn 4). A szöveg feltételezi, hogy a nők szexuális aktivitás más lesz a jövőben, mert a találkozás Jézussal, és Isten kegyelme, Isten hajlandó és nem érdemelt bocsánatot a bűn. "Menj, és hagyja el a bűnös életet", mondja Jézus.

Hasonlóképpen, Paul gyakran foglalkozik gyülekezetek az új hívők, akik részt vesznek a szexuális bűn előtt konverziót. Ő megbízza őket egy üzenetet a megbocsátás az elmúlt és bátorítást az új élet Krisztus a jövőben. És ahogy Péter írja: "van töltött elég idő a múltban mit csinál pogányok döntenek - élő kicsapongás, vágy, részegség, orgiák, tivornyázást és utálatos bálványimádás. . . "(1 Pét. 4:3). Kortárs amerikai, köztük sok keresztény, szex házasság előtt. Ennek során általuk kárt maguknak és másoknak. De Isten kegyelme mindig is tudta, hogy megváltsa bűneit a múltban.

Keresztényeknek kell az érintett a szexuális tisztaság. És ez egy megkönnyebbülés keresztények találni egy biztonságos helyet, amely nem vállalja a házasság előtti promiszkuitás, mint a norma. Sőt, Isten ideális házasság tartalmazza mindkét fél be a szövetség, mint szüzek, akik adnak magukra, - test, az elme és a lélek - csak egymással. WeWaited.com azt jelenti, hogy szüzességét elengedhetetlen a kompatibilitás. De a legnagyobb problémát a keresztények társkereső, és végül a házasság, egy kapcsolat alapja a szeretet és a kegyelem Jézus Krisztus, aki megbocsát minden bűnt, aki arra hív bennünket, hogy bocsásson meg egymást, az egyetlen, aki tudja, hogy mindent , és minden ember, új.