2011. július 1., péntek

Modern Ismerkedés gyakran a társadalmi hálózatok


Amikor valaki úgy gondolja, a â € ~ datingâ € ™ a kép általában találni valakit, hogy ő párja, vagy â € ~ szeretetét saját lifeâ € ™. Napjainkban azonban társkereső szinte egyet jelent a social networking. Míg korábban az emberek csak időpontot azzal a céllal kapcsolatot szem előtt tartva, most sokan továbbra is látják egymást, csak barátság szem előtt tartva. Mivel a társkereső történik az emberek között a hasonló érdekek egyre csak barátok érthető, és még egy jó ötlet.

Ez ISNA € ™ t nagyon jó ember keres egy komoly monogám kapcsolat azonban jobb, mint a hogyan társkereső fogták előtt. Ott szokott lenni egy csomó idegességet, amikor kiment egy időpontra, mert fontos volt, hogy jó benyomást, mint ha soha nem tudni, hogy â € ~ ez a oneâ € ™. Ez az elvárások hozna létre egy csomó szorongás a dátum és a személy megpróbálja megtartani részei magukat rejtve, mert didnâ € ™ t tudja a dátumot reagálna. Manapság, amikor társkereső valaki hasonló érdeklődésű, anélkül, hogy a nyomás találni valakit, aki feleségül, könnyebb, hogy csak pihenni és szórakozni, mint az elvárások, mint az alacsonyabb. Ez azon a nyomás le társkereső és teszi szórakoztató közösségi élményt.

Modern kultúra (különösen a nyugati) már egyre inkább karrier-orientált. Így egy hosszú távú kapcsolat nem olyasmi, amit sokan keresnek. Az informális megközelítés társkereső lehetővé teszi, hogy összpontosítson a szakmai utak mellett, hogy néhány kiadás társadalmilag a társkereső emberek vannak dolgok közös. Sok embert, elsősorban a saját időpontját, mivel ez már nem csak az idő néhány szociális kiadás, hanem a lehetőséget, hogy a hálózati és tudják az emberek kívül tier professzionális környezetben.

Sok ember társkereső is súlyosan sérült meg a múlt és nem állnak készen, hogy sérülékeny senkivel csak még. Így társkereső éppen használják a módját, hogy lógni, és érezd jól magad. Ez vonatkozik a nyugdíjasok is, akik magányosak, és keresi a barátok több mint szerelmeseinek.

Természetesen ez doesnâ € ™ t azt jelenti, hogy romantikus wonâ € ™ t megtörténhet egyáltalán. Néha a legjobb kapcsolatokban indul ki, mint barátság, ami a romantika. Sokszor, amikor az emberek úgy érzik romantikus szikra, hogy inkább csak a kudarc után egy időre. De ha egy romantikus alapul egy barátság akkor több egy alapítvány a megértés és bizalom építeni. Sok barátságokat, hogy elindul a társkereső, és sok kapcsolat, hogy indulni azzal, hogy csak barátok. Ez az, ami az egész randi jelenet szórakoztató és izgalmas.

Akkor engedje el a várakozásokat, és menjen ki sok dátumok és érezd jól magad. A kapcsolat keres megjelenik az idő és jobb lesz minden várakozást.