2010. december 9., csütörtök

9 dolog, Boldog párok Talk About


Mint Eleanor Roosevelt mondta, nagy elmék beszélni ötletek, kis elmék beszélnek az emberek. Mit és a más jelentős beszélni? Ha folyamatosan nyomja a nehéz dolgokat, akkor valószínűleg boldogabbak, mint ha időt pletykálni arról, a szomszédok vagy a munkatársai.

Egy nemrégiben megjelent tanulmány Psychological Science azt mondja, hogy az emberek boldogabbak, ha több időt töltenek beszélünk érdemi témákat, mint a részvétel a kis vita. Hetvenkilenc főiskolai hallgatók voltak a beszélgetést rögzítik, és elemezték a kutatók, akik különbséget csevegést és az élelmiszer vagy az időjárás és a vitákat a filozófia, az oktatás, vagy a vallás. Alanyok, akik arról számoltak a legnagyobb összeget az elégedettség töltött csak 10 százaléka a beszélgetés a kis beszélni, míg a legboldogtalanabb tárgyak tartott 28,3 százalékos azok beszélgetési idő a sekély végén.

Közül az eredmények érdemi témák megvitatására emberek, jöttünk össze, hogy kilenc hiszünk párok kell élvezettel során szív-to-szívek:

1. Kínos pillanatokat. Ha nem tudja megosztani a kínos, "American Pie" méltó pillanat, hogy történt az egész gimnázium a partnereddel, aki azt mondja, hogy? Ne félj szóba hozni a témát, ha még nem tette meg. Mi nem lenne meglepve, ha ezek a történetek inkább ijesztő, mint a tiéd.

2. Politikai szempontokat. Hogy érzed magad az új egészségbiztosítási törvényt? Nem kell, hogy megállapodjanak egymással, de nem kell, hogy nyitott elmével. A jó kapcsolat lehetővé teszi mindkét felet, hogy megvitassák a saját filozófiák hagyva az ellenzék személyesen.

3. Félelmek és bizonytalanságok. Félelmek, nem jelenti a fóbia a giliszták. Beszélünk dolgokat, hogy felébredjen a õsz. Mi aggasztja? Mit akarsz, hogy javítsa magát? Milyen csontvázak vannak a szekrényben? A veszélyeztetett, azt kockáztatja, ítélet, de ami még fontosabb, akkor esélye, hogy megértette.

4. Gyermekkori. Kérdezze meg a partnere, amit ő olyan volt, mint egy gyerek. Mondott barátokat egyszerűen? Milyen játékokat akart tetszik a játék? Vajon van baj az iskolában? Gyermekkori emlékek, hogy a szórakoztató beszélgetés, de ők is kölcsönöznek betekintést fő nyomja lett az a személy, ő is ma.

5. Múlt kapcsolatokat. Ez egy kényes egy, mert senki sem akar hallani az a személy, ők a szónoklás szonettek körülbelül egy ex. Van, persze, a különbség vágy (vagy hogy keserű felett) a múlt, és egyszerűen elismerte, hogy mi történt. Ha elég gyakorlatot, fűszeres, boldog párok megtanulják, hogy hogyan kezeljék miért múltbeli kapcsolatok nélkül megszűnt akaratlanul összehasonlítja azok jelenlegi partnerével, hogy egy régi láng.

6. Családi élet. Ismerve a személy nevelésében és kapcsolata szülei rendkívül fontos annak megértéséhez, a jelenlegi hozzáállás család. Ha kicsit is fontolgatják egy későbbi ezzel a személlyel, ez talán segít megkérdezni, milyen jól kijön a szülőkkel. Miért ő zokon az anyja? Miért van közelebb húgai, mint a testvérek? Hogyan ő kezeli a családi összejövetelek?

7. Aktuális események. Hála a túlcsordulás az információ, ez szinte lehetetlen, hogy felfüggeszti az up-to-date mindent folyik körülöttünk. Itt, ahol a csapatmunka kerül szóba: Kérdezze meg partnere az ő érdekeit, legyenek azok gazdasági vagy regionális politika, és nézd meg, nem tudja megtanulni egy-két dolgot. Ki tudja, talán majd segít neki kialakítása érdekében a nemzetközi ügyekben vagy a tudomány hírek.

8. TV és filmek. Összehasonlítva a politikai és személyes félelmek, szórakoztató tűnhet elég sekély, de a megbeszélések a filmek is kerülhet a "mély" kategóriában, ha összpontosítani karakter motivációit és telkek helyett, mondjuk, az aranyos főszerepet.

9. A jövő. Beszélt a jövőben is idegtépő. Ha már itt tartunk nem állítom, akkor nyomás az Ön partnere a szó terveket a házasság és a gyermekek, mi gondoljuk, hogy tudni kell az álmokat, célokat, és törekvéseinek. Mit dolgoznak? Mi irányítja rá a sikerhez? Hol is látni önmagát öt év múlva? Valaki, aki vágyik a növekedés, és nem fél az ismeretlentől biztosan dinamikus ahhoz, hogy érdemel meg téged.