2011. június 22., szerda

Öt Tippek Ismerkedés Blogger-


Bloggerek egy ritka fajta, sőt. A die-hard blogger tölti minden ébren (és alvás) pillanatban elfogyasztott blogolás, a szociális média és a mutatókat. Ezért mindent, amit tanult to-date, hogyan kell tartani az ember boldog, mint a régi mondás: "a legjobb módja annak, hogy az ember szíve a gyomra", meg kell dobta, és itt az ideje, hogy hozzon létre egy új arzenál. Megértése mitől lesz egy blogger kullancs lesz ott, de először, hogy ez a kis kvízt, hogy milyen mélyen vagy.

Blogger intenzitás Kvíz:

Azok a szavak oldalletöltés, kattintások, pickup és a Win használt nagyfrekvenciás?

Az ő BlackBerry a kézben, vagy nagyon közel, minden időben?

Vajon képes post képet a Facebookra, vagy küldj egy Tweet, mielőtt még blink egy szem?

Ő mindig gondol történet ötletek és tesztelés hírek hangosan?

Vajon betörni hashtags bármelyik pillanatban?

Ha igennel válaszolt három vagy több kérdésre, van egy vaskalapos van a kezedben. Ne essen pánikba. Nem kell, hogy belevetik magukat a mélyvízbe a blogoszférában, hogy túlélje boldogan élnek együtt, de szemei ​​magát csak egy kicsit is jó úton haladnak. Íme öt trükkök az új arzenálját.

1. Beszélik a nyelvet: konszolidálása a kommunikációs és 140 karakter Audio. A férfiak már van egy felső határa, hogy hány szót tudnak elnyelni bármikor, a tulajdonság, hogy csak fokozott, hogy valaki, aki él a világban a 140 karakter @ válaszok, DM és állapotáról. Ez valójában nem lenne a legrosszabb szokás bejutni, mivel a nők hajlamosak szóbőség, plusz ez jó képzést saját tweets. A maximális hatás indítani a figyelmet megragadó címoldalára. "Az igazság mögött ...", vagy" Amit nem tudott ...", bizonyultak különösen hatékonynak bizonyult.

2. Jelen dolog listák: Listák egy nagyon hatékony eszköz, mivel a blogger él és lélegzik a Top 5 és Top 10 tipp, hogyan, okok, stb ... Hidd el, ő fog olvadni a második javasolni, "A top 5 étterem választási vacsorázni ma este", vagy suttogva: "A Top 5 ok, I love you" a fülébe.

3. Master social media üzenetek: Ha szeretné, hogy rock világa, árokba hangja mellett a szöveg és a szociális média üzenetküldés. DM, @ válaszok Facebook üzenetek és chat minden szabály felett a telefont. Bónusz: egyszerre üzenetet neki, több platformon, fizesse vissza lesz édes.

4. Tisztelet a Mayorship: Tégy magadnak egy szívességet és hagyd, hogy az első, hogy ellenőrizze az a Foursquare, ha éppen ki és kb. Bár mondom azt akarja, hogy ellenőrizze az első, így megmutatom fel a twitter-patak és az emberek látni együtt (<3 <3), a mindenható mayorship a szent grál, nem fosztja meg őt.

5. Keresse Twitter vallás: Twitter messze a legszentebb a szociális média platformok egy blogger, így ez az a hely, akkor igazán akar ugrani be néhány egyszerű szabályokat: RT a dolgát, nem versenyeznek az első twitpic és a legfontosabb, ismerkedjen meg a twitter lexikon, más néven hashtags.

Elfogadása néhány blogger-szerű tendenciák fizeti ki pikk. Először is, ő mindig könnyű elérni, ami a kommunikáció a szél bármikor, bárhol. Másodszor, ez kétségkívül nagyon szórakoztató, főleg ha megy minden, és végre megosztani képek és videók társadalmilag is. A harmadik, és legfontosabb az egészben, akkor hogy a blogger nagyon boldog és nem kell lefordítani, mit jelent ez ... Légy kreatív!