2011. április 29., péntek

Online Dating az elfoglalt munkacsoport Professional


Ellicott City, MD (PRWEB) 6 december 2010

Fiatal szakemberek egy nagy mellett a legtöbb vállalat és a Fortune 500 vállalatok felismerték ezt évtizedek óta. Ezek ambiciózus, energikus, és vizsgálják, hogy bebizonyítják rátermettségüket a saját maguk és feletteseik. Sokszor ezek a fiatal szakemberek egységes, és nincs olyan családi kötöttségek, hogy részt vegyen, így képesek dolgozni hosszabb, igényesebb órával és előzetes pályafutását gyors áron. Ez általában hagyja őket kevés időt töltenek a kapcsolatokat és társkereső. Azonban van megoldás erre a problémára: online társkereső. Ez gyors, kényelmes és viszonylag olcsó. A legfontosabb, hogy nagyon hatékony - az emberek kereshetnek és megismerhetik tucatnyi potenciális jelöltek anélkül, hogy elhagyják a laptop.

Jelenleg Match.com és eHarmony.com a legnagyobb társkereső honlapokon elérhető. Azonban sok speciális honlapok, amelyek középpontjában a konkrét demográfia virágzó annak a ténynek köszönhető, hogy leszűkíti a medence potenciális jelöltek több megfelelő találatok.

TheCityClique.com novemberében indult 2010-ben és célja az volt, kizárólag iskolázott, energikus, dolgozó szakember, aki él, vagy dolgozik a városban. A cég jelenleg, amely a tagok, akik feliratkoztak az ingyenes, egy éves előfizetés (120 $ értékben), mint a promóció.

Készítette: a csapat korábbi Fortune 500 szakember, TheCityClique.com nagyon könnyű navigálni, és egy szórakoztató hely, ahol szakemberek is tudják az emberek, akik hasonló életmódot és érdekli egy komoly kapcsolatot.


2011. április 26., kedd

Ismerkedés tanulságai a Fabulous Four


Ezt végre itt van: Szex és New York 2! Két év után a várakozás, a nők mindenütt elindulna droves, hogy a koktélok és a szűrés a legjobb csajos folytatást.

Én is észrevettem, néhány die-hard rajongók összhangban a box office sport póló hirdette: "Én vagyok a Samantha," vagy "I'ma Charlotte."

Mivel a kapcsolat író és kissé a Carrie Bradshaw lányt magam, nem tudtam segíteni, de csoda ... mivel nagyon sok nő szerelmes, és azonosulni ezeket a karaktereket, hogy mi a legjobb társkereső tanulságokat tanulhatunk mind a mesés négy?

Miranda Hobbes

Dátum magát először. Az alapítvány az én randi tanácsok a nők a "randi magát először." Más szóval, ha akarsz egy egészséges kapcsolat, törekedjen a teljes és kielégítő életet a saját, majd keresnek partnert, hogy ossza meg, hanem mint arra vár, hogy megtalálja a "másik fele", és várta őt, hogy teljes Önnek.

Miranda Hobbes "karakter egy példa egy nő, aki nem csak, hogy: Ő követi a karriert, hogy partnere egy rangos manhattani ügyvédi iroda, szeret olvasni, étkező és figyelembe minden kultúrában New York-i kínál, és természetesen , minőségi időt tölt vele kedvenc barátnője. Nem néz rá az ember, hogy eleget neki minden igényt kielégít.

Miranda olykor ő önellátás egy kicsit túl messzire azonban, használva a függetlenségét, mint a védelmi mechanizmus tartani az is, akit szeret karnyújtásnyi távolságra. Egy egészséges kapcsolat, akkor szívesen egyensúlyt a "nekem" idő és pár alkalommal. Fontos, hogy hagyja el a partner az Ön életében, megosztani, ami fontos neked, és engedd meg magadnak, hogy érzelmileg sérülékeny. Így közelsége igazán nő.

Samantha Jones

Bizalom ellenállhatatlan. Mint minden nő, a karakter Samantha Jones neki részesedése bizonytalanság (kora, és a mérete a mellét, a kezdők). De sose tudni, főleg ha a lány körül egy vonzó férfi. Ő sugárzik önbecsülés mindenhol megy, és a férfiak állítják, hogy neki, mint egy mágnes. (Persze, hogy lehet valami köze neki, tanulságos ruhák is ...)

Ahogy a buddhista mondás tartja: "te magad, mint bárki az egész univerzumban, megérdemlik a szeretet és a szeretet." Ahhoz, hogy egy egészséges, szeretetteljes kapcsolat egy másik személlyel, akkor először meg kell egy egészséges véleménye - és a szeretet a - magunknak.

Persze Samantha jönne egy kis segítség a "egészséges kapcsolat" részleg, mivel ő megpróbálja meggyőzni magát, hogy a szex minden van szüksége egy embernek. Érzelmi, továbbá a fizikai, intimitás végső soron a leghasznosabb kapcsolatot tudunk már.

Charlotte York

Felejtsd el a "típus." Két évtized után a társkereső férfiak, akik megfelelt a követelményeknek filmje - magas, sötét, jóképű és WASP-y - Charlotte megtaláltam a megfelelő kapcsolat ő vágyott a legváratlanabb formában: ő rövid, szőrös, kopasz , a zsidó válás ügyvéd, Harry.

A tanulság: a szeretet nem mindig jön meg a várt módon megy végbe, ezért, hogy nyitott elmével és a szív, vagy talán csak hiányozni.

Carrie Bradshaw

A szerelem egy hullámvasút. Élvezze az utazást. Mivel találkoztunk Carrie Bradshaw karaktere több mint egy évtizeddel ezelőtt, most már utána romantikus kalandok sorozata révén kapcsolatok - elsősorban Berger, az orosz, Aidan és természetesen Mr. Big.

A lány kíváncsi elme is ő legnagyobb eszköz (ő szellemes társalgást tesz neki egy mesteri flört), és ő a legnagyobb felelősség (azt hiszi, mindent át-). Mégis, nem számít, hány alkalommal ő sérült meg, vagy csalódott az elmúlt kapcsolatok, Carrie ad minden szíve a férfi, akit szeret.

A legtöbben nem tud segíteni, de hordoz körül némi érzelmi poggyászt a múltból. De miért nem veszi a végszó Ms. Bradshaw, és úgy dönt, hogy nem kell, hogy húzzon egy hatalmas bőröndöt tele sajnálom maga mögött, hanem hogy a gyöngyök a bölcsesség, amit nyert a tapasztalatokat, és ezeket egy imádnivaló ( tervezője, természetesen) kuplung, kész alkalmazni a nagyon mesés jelen.