2012. október 2., kedd

Indonéz nő vesz Ismerkedés saját kezébe


A múltban a nők várható várni, hogy az ember választani őket. De ez a kép a hercegnő sóhajtozó ki az ablakon a legmagasabb tornya már nem érvényes Indonéziában. Művelt indonéz nők tudják, mit akarnak, és segítségével a modern technológia fognak ki érte.

Fegyveres egy listát a jellemzők, hogy keres egy partner, több nő aláírásával online társkereső oldalak, hogy megtalálja a maga Prince Charming, változó sikerrel.

Beszélünk bizalmasan három nő kapcsolatos tapasztalataikról az internetes üzletember és a tényezők azt hiszik, lehet, hogy vagy megszakítani a kapcsolatot.

Via, főiskolai hallgató

Via keresi a három dolog a férfi: közelség, a jámborság és a javaslatot. Még jobb, ha ő egy rajongó a japán rajzfilmek és képregények.

A 24-éves főiskolai hallgató kezdte search for love interneten amikor böngészve találtam egy oldal a rajongók számára minden dolog Japánban. Észrevette egy oszlopot reklám egy társkereső szolgáltatás, és úgy döntött, hogy kattintson keresztül, és csatlakozni.

"Azt gondoltam, ki tudja? Lehet még találni valakit, aki szereti Japán, mint én, és mi lehet a nászút ott, "mondta.

Via adta az igazi neve, és egy linket ő honlapján. Megpróbált olyan őszinte, mint a lehető magáról, mert kerestem egy férj, nem egy barátja.

"Ha eddig valaki, ez azzal a szándékkal, hogy férjhez megy," mondta. "Azt akarom, hogy legyen egyértelmű. A múltban már véget kapcsolatok srácok, akik nincsenek tisztában, hogy akarnak házasodni. "

Ő is őszinte vele leendő partnerekkel annak fontosságát, hogy az azonos vallás.

"Számomra a vallás mindig No. 1," mondta. "És nem úgy értem, ahogy valami a személyazonosító igazolvány. Azt akarom, hogy valóban megértsék a tanításokat követik. "

Via úgy véli, hogy a különbségek háttérrel elég bonyolult nélkül dobott a különbség vallás. Azt akarja, hogy megtalálják egy muszlim férje ugyanazokat az értékeket, mint ő, így lehet építeni egy életet együtt.

De ez nem jelenti azt, hogy nem szegett meg a saját szabályait a múltban.

Via egyszer kifejlesztett egy online kapcsolat a szálloda tulajdonosa Indiából. Amint megvan csevegést, a pár azt találta, hogy valóban volt egy csomó közös, annak ellenére, hogy a távolságot.

Minél többet beszélgettek, annál közelebb érezték magukat egymáshoz, míg végül a férfi azt mondta volna, hogy jöjjön Jakarta vele találkozni.

Via azt mondta, hogy rendben van, mindaddig, amíg meg akart házasodni és maradjon vele Indonéziában. Félt, hogy vele menjen Indiába, ahol nem volt családja vagy barátai, és nem beszéli a nyelvet.

"Ő tényleg megtört," mondta. "Ő sírt és azt mondta, nem tudta elhinni. Ő dühös volt rám. Közben nem tudtam, mit tegyek, mert ez volt a valóság. "

Ezután megálltak beszélgetni és a Via kerülni megy online. De a keresés folytatódik a férj közelebb haza.

"A szüleim azt mondta, hogy az eltérő kultúra Indonézia elég nehéz, nemhogy próbál találni valakit a tengerentúlon," mondta.

Ajeng, public relations tisztviselő

Miután a legjobb barátja feleségül egy férfi találkozott online, Ajeng gondolta talán, hogy ez egy megy is.

A 30-éves public relations tisztviselő létrehoz egy profilt indonesiancupid.com és elkezdtem keresni a férfiak korosztály 30 és 40, és inkább az a jó külsejű profil kép és a stabil munkahely.

Megpróbálta őszintén magáról az ő profilja, nyilvánosságra, hogy ő élvezi az alkalmi ital és cigaretta, de nem neki igazi neve.

"Azt hiszem, ha találkozott egy srác ott, akkor elvárható, hogy ő nem ugyanaz," mondta.

Ajeng szeretne találni valakit kezdeni egy kapcsolatot, hanem boldog, hogy csak megismerni valakit, és hogyan mennek a dolgok. Néhány ember ő találkozott interneten is kiderült, hogy tartós barátok. De néhányan már kiderült, hogy több, mint barátok is.

"Van ez a fickó nagyon szeretem, él Pakisztánban," mondta. "Ő tényleg megakadt a szemem a többi profilt képeket, úgyhogy kattintott a szív ikon megjelenítéséhez érdeke. Körülbelül egy héttel később üzenetet küldött nekem, és elkezdtünk e-mailben oda-vissza. "

Ajeng végül beszélgetni a srác rendszeresen, mielőtt úgy döntött, hogy "eleget" over video chat.

"Úgy éreztem, annyira izgatott, de egy kicsit aggódom. Azon tűnődtem, hogy tényleg úgy nézett ki, szép, mint ő a képen, "mondta.

Ha a videó kapcsolat volt, és fut, Ajeng lenyűgözte, amit látott -, amíg elkezdett mosolyogni. Az első dolog, amit észrevettem, az volt, hogy volt egy elülső foga hiányzik.

"Mondtam a barátaimat," Ő olyan meleg ... de fogatlan! és nevetésben tört ki, "mondta.

De Ajeng nem hagyja, hogy egy kis részlet, mint például, hogy útban van. A pár már eddig is azt tervezi, hogy találkozunk itt: Jakarta a jövő hónapban.

"Azt hiszem, ő egy nagyon kedves fickó, és talán nem kellene megítélni őt az ő néz ki," mondta.

A baj csak az, hogy azok egyes beszélgetések, Ajeng magát, úgy érzi, ő van megítélni.

"Azt mondta, hogy nem szereti a lányokat, akik dohányoznak, vagy isznak. Azt mondta, hogy megfordult vele, "mondta. "Úgy tűnik, ő az egyetlen, aki anélkül, hogy észrevette, hogy a bírálat a profilom, ez világosan mutatja, hogy én ezeket a dolgokat.

"Mert most, én csak megy, hogy fontolja meg egy barátjának," tette hozzá.

Pradnya, profi író

Amikor Pradnya feliratkozik az online társkereső szolgáltatások, az első feladata, hogy rendezze az egyenes beszélő a csalók.

A 35 éves író, szelektív, arról, hogy ki ő nyit, és folyamatosan csak kevés ember az ő csevegési listában.

Pradnya területén profilok Oasis.com és AsianEuro.com, a helyszínen, hogy megígéri, hogy segít "ázsiai kislemez megtalálják az igaz szerelem" és az európaiak "az ázsiai nő álmaik." De eddig, amit többnyire talált a barátság.

"Out of mint 10 srácok - akik mindannyian tengerentúli -, hogy valaha is beszélgettek, végül találkoztam kettőt személyesen. Mi soha nem indult a kapcsolat, hiszen nem érzi alkalmasnak egymást az idő múlásával, de továbbra is nagyon jó barátok a mai napig, és ez már évek, "mondta.

Pradnya használ alias online, bár ő gyakran felfedi a valódi neve után beszélgetni egy ideig. Csevegés igazán, amit keres: Azt írja rá profilt, hogy ő szeretne találkozni: "valaki, aki igazi, becsületes és akit én jól érzik magukat, hogy körül."

A vallás nem probléma neki, és egyik sem location.

Amikor volt rendelve, hogy írjon egy történetet a tengerentúlon a városban, ahol a lány egyik online barátok laktak, találkozott vele, miközben ő ott volt.

"Mindketten úgy érezte, mintha mi volt ismerjük egymást régóta, amikor először találkoztunk," mondta. "Ez teljesen normális, ha kommunikál valakivel online, mivel úgy érzi, hogy meg tudja mondani nekik mindent, és valahogy nagyon nyitottak velük."

De a barátság soha nem lett semmi több.

"Ahogy töltött időt együtt rájöttünk, hogy nem lenne jó a kapcsolat, de mi lenne, nagyon jó barátok," mondta.

Pradnya nem érzi, csalódott, hogy sem az ő találkozások vált szerelmi történeteket.

"Sok ember úgy gondolja, az online társkereső koncepció nevetséges, de próbáltam magam, és azt hiszem, hogy ez csak finom," mondta. "Igen, vannak csalók, vagy az emberek, akik nem igazi odakinn, de vannak emberek, akik őszinte is."