2011. július 29., péntek

Trouble in Ismerkedés és kapcsolatok


Hiba a kapcsolatokban felmerülő mint a nap; elkerülhetetlenül. De ellentétben az utat a nap, az út a baj rendezetlen, képes kialakítani egy számtalan eredmények.

A harc a párok a szív fájdalmas és aggasztó, mert mind az emberek válnak mérges és make-up mindig kínos. Gyakran előfordul, hogy ahelyett, hogy kínos smink, a pár felbomlik, és a küzdelem állandó így.

Trouble in ből eredhet a korábbi tevékenységek, amelyek befolyásolják a kapcsolat a jelenben, mint ha egy ember tartja megemlíteni múlt szerelmeseinek és / vagy nem dolgokat, amelyek emlékezteti őket rá, miközben a jelenlegi barátnőjével, vagy barátja.

Emellett harcok fordulnak elő természetesen attól függően, stressz és hangulatok minden egyes ember a kapcsolatot. Azt találják, hogy ez hasznos, hogy némi idő és tér el a másik személy, ha feszültség keletkezik. Dőljön hátra, és próbálja racionalizálni a helyzetet a tények és kihívás magad eltette a negatív érzelmek, amelyek az üzemanyag a düh és a frusztráció. Gyakran előfordul, hogy ez a folyamat elég egyértelmű a fejét, és érezze magát jobban érzi magát. Ha egy idő után szét, még mindig úgy érzi, bizonytalan és ideges a partnereddel, szembenézni velük, és beszéljen világosan, hogy mit is gondot neked. Nem ront a helyzeten a sírást, vagy válik dühös.

Sok szerencsét a baj társkereső és a kapcsolatok, mert nehéz és trükkös kezelni. Emlékeztesse magát, hogy néha állni a másik személy cipő akkor is, ha csak egy pillanatra.