2010. június 11., péntek

Ez Ok A Lie To Your napja?


SAN FRANCISCO - egyes kezdve az új évet a megoldást megtalálni a szerelmet lehet, hogy legyen óvatos az álnok.

Egynegyede kislemez elhinni, hogy elfogadható mondani egy kis füllentés, amikor online társkereső szerint egy nemrégiben végzett felmérése szerint Engage.com, az internet első online kapcsolat oldal, ahol kislemez kapcsolódni természetes úton meghívja a közösség a család és a barátok a Play házasságszerző (TM ) számukra.

A Engage.com "modor és viselkedés" felmérést több mint 600 egyedülálló felnőttek, azt mutatja, hogy 24 százalék a válaszadók úgy, hogy minden rendben van hazudni, ha on-line társkereső, több férfi, mint a nők (30 százalék versus 19 százalék), az összes válaszadó szerint valótlanságot is alkalmas.

Szerint a felmérés válaszadói, jövedelme (21 százalék) a legfőbb téma, hogy a kislemez mondják, rendben mondani egy kis fehér hazugság egy online társkereső profilt, majd a tömeg / szervezet típusa (16 százalék), és az életkor (14 százalék). A megadott vágy a kapcsolatot és a magasságot ugyanilyen által hivatkozott 12 százalék az egyedülállók.

"Igazságosság lehet az ideális, de sok online daters úgy tűnik, hogy úgy érzi, hogy szükséges és elfogadható, hogy kifejezzék kis fehér hazugság, mondta Joelle Kaufman, alelnöke a tapasztalat a Engage.com. "Például, tudjuk, hogy a nők általában úgy érzik, hogy nyomást kell fiatalabb, ha online társkereső, de a Engage.com felmérés azt mutatja, hogy az emberek úgy érzik, még nagyobb nyomás alá feküdni a koruk. Felhasználók a hagyományos online társkereső oldalak panaszkodnak az őszinteség hiánya belül profilokat. Engage.com, a világ vezető közösségi alapú online partnerkereső szolgáltatást nyújt kislemez nagyobb hitelességét a mi természetesen beépített, a szociális fékek és ellensúlyok, hogy vonzza jól viselkedett daters és azok barátai, akik Play házasságszerző nekik. "

Ismerkedés modor

Amikor megkérdezték, "Hogyan írnád körül a randi viselkedés?" 82 százaléka nyilatkozott úgy kislemez rangot maguknak jó kiváló. És kislemez szerintem saját társkereső modora jobbak, mint a modora a nép azokat időpontját; csak 66 százaléka a válaszadóknak azt mondta, hogy a modora fokozatú azok dátumának kiválónak jó.

Kislemez is kérdezték elfogadható kommunikációs alapszabályt. Harminc százaléka válaszadó (akik között valamivel több nő, mint férfi - 32 százalék és 29 százalék-kal) azt mondta, hogy kifogástalan a blog a dátumok és szerelmi kapcsolatok. Ezen kívül, közel 20 százaléka azt mondta, hogy kislemez volt elfogadható, hogy megvitassák részleteit a kapcsolat felbomlása a web-alapú egységek, mint például a MySpace vagy a YouTube.

Több mint nyolc 10 válaszadó azonban azt mondta, hogy helytelen volt a szakítás valakivel e-mail, chat, IM vagy szöveges üzenet érkezésekor. Csak kilenc százaléka vallotta be, amelyek egyedülállók elválasztva a barátnője vagy barátja használ ezek ugyanazokat a csatornákat.

A felmérés azt is kimutatta, hogy a lakosság közel egynegyede kislemez gondolom, hogy célszerű mondani, hogy "szeretlek" először használja e-mail, chat, IM vagy textil, de csak 11 százalék mondta, hogy valaha is megtette. Több férfi (29 százalék), mint a nők (19 százalék) mondta nyilvánította szeretni valaki mást az első alkalommal is elfogadható, hogy nem a technológiai eszközökkel.

Online Dating gyakorlat: Mi az Ok

Több mint fele (53 százalék) az egyedülállók érzik, hogy az elfogadható, hogy nem reagál a elektronikus levél-ból kislemez, akiben ők nem érdekli, és a nők a férfiaknál nagyobb valószínűséggel van, hogy a hit. Következő más online társkereső gyakorlatok kislemez tekintené elfogadhatónak:

- Ha megváltoztatjuk a felhasználónevét, hogy elkerüljék valaki (40 százalék) - egy sor, e-maileket, mint a "mesélj még" (31 százalék) - e-mail küldése az azonos számos kilátások (19 százalék)

Mik azok a kevésbé tolerálható online dating gyakorlat?

- Használata elavult fotók (11 százalék) - mivel a fotók retusált (12 százalék) - a magán e-mailek továbbítása a barátok (10 százalék)

Engage.com tipp a szerelem az új évben

- Vedd a barátok és a családtagok játszani házasságszerző: Mondd meg szeretteit, hogy szeretné elérni, hogy megtalálni a szerelmet és a személyek felvétele, akik a legközelebb állnak hozzád segítségért - ők hajlamosabbak segíteni, hogy a minőségi bevezetést jövőre szerelem kamatok.

- Látni és látszani kényelmes beállításokat: Singles vegyenek részt a rendezvényeken és összejöveteleken, amelyek lehetővé teszik a bevezetőket, és a találkozókon az alkalmi, alacsony nyomású környezetben (pl. a szilveszteri vacsora).

- Dátum, amennyit szeretett volna, hogy én: Legyen őszinte magadról, és elvárják, hogy az ugyanazon a dátum is van. Gyakorlatban jó modor és viselkednek, mint szeretné kezelni. Ha figyelembe vesszük, hogy valaki őszintén, hagyd ösztönök elvezet titeket, és kövesse a megérzéseid és a bél érzéseit.

Megértés Nők: A végleges útmutató a találkozó, Ismerkedés és dömping, ha szükséges

Tanár lebukik megvesztegetés elfogadása A Fifthgraders