2011. október 22., szombat

A Barátok Mentality


Az egyik dolog, amit észrevettem a sok srác jön ide az, hogy vajon hogyan kapcsolja be magukat a vesztesek a játékosok. Ez nem így működik!
Mint itt mindenki tudja nagyon jól, a legnagyobb különbséget a játékosok között és a vesztesek rejlik bizalom / önbecsülését.

Én ezt az elméletet, hogy miért egyesek hajlamosak problémák közeledő lány:

Szex tekintenek, mint a Szent Grál, a folyosón a férfiasság, vagy abban az értelemben elérését identitás egyes személyekben.

Ha ezek az emberek nem tudnak olyan, a rajongás a szex lesz hátrányos, csökkenti a megbízhatósági szint a folyamatos gondolt, mit nem tudnak. Ennek eredményeként beszél lányok lesz nehéz, mert a megközelítés fekszik kizárólag az a célja kaput.

Ezek a nemi sóvárgott az egyének elveszítik nyugalmát, mert erőfeszítéseiket törekszünk elérése felé valamit, amit még nem tapasztalat, vagy nehezen éli. Ennek oka az a nyomás, hogy fel magára, hogy elérjék ideális cél kaput.

Ahhoz, hogy a lényeg itt van: Ahelyett, hogy közeledik a lányok azzal a szándékkal, hogy szexuális őket, a megközelítés lányok azzal a szándékkal, hogy csak barátok.

Az ember társas lények. Törekszünk arra, hogy kiépítsék szilárd kapcsolatokat más egyénekkel. Mennyire nehéz ez, hogy a barátok?

Ez a stratégia megvalósítása a következő az Ön számára:

* Az a képesség, hogy csak légy önmagad. Nem nyomás van, emberek!

Hvorfor du bør ta på henne