2012. november 15., csütörtök

5 hibák nők teszik Amikor Ismerkedés a válás után


By Terri Sloane

Csak megrágott egy egész rúd étcsokoládé. A válási papírok végül aláírta. Te itt 55, egyszeri és gondolkodás társkereső. Az utolsó alkalommal, amikor volt egy első randin, akkor viselt kabátok válltömések és dauerolt hajad. Te itt "odakinn" újra, és a társkereső világ sokat változott, mivel a nyolcvanas években.

Én is elváltam, és empatikusak. Tedd le a csokoládé, ez tényleg nem olyan rossz odakinn. Egy, a közelmúltban cikket Match.com, egyetlen boom idején több mint ötven éves élvezik az előnyeit az új státuszát. Hetvenöt százalék a nők és 81 százalék a férfiak azt mondják, hogy ők tapasztalás társkereső siker. Azt tanácsolom, hogy kint, de ne ezek a gyakori hibákat látom, hogy a nők a válás után.

Ismerkedés túl hamar a válás után: tanultam ezt a leckét a korai. Csak azért, mert én kelt ex volt egy barátnője, és ez volt a módja annak, hogy személyesen megtorlásra. Kinek nem fáj? Me! Én egy társkereső katasztrófa óta nem voltam igazán készen. Kezdve a mai napig újra lehet elsöprő élményt. My önbecsülés megsérült, és úgy éreztem, beragadt. Kellett, hogy a munka révén a személyes problémákat, mielőtt én is lehet sikeres randi. Szerencsére volt a segítségével egy csodálatos szakmai tanácsadó, aki segített előrelépni. Sok nő egyenesen a barátnő tanácsot társkereső és a kapcsolatok, amikor a szakmai forrás szükséges. Egy elfogulatlan szakember - aki látja kérdések objektív - egy jobb választás. Egy edző fogja mondani az igazságot a készségét dátumot. A jó szándékú ismerősként nem lehet olyan őszinte. Azt tanácsolom, mielőtt csatlakozik a társkereső boomers, keresnek szakmai segítséget egy képzett tanácsadóval, vagy edző, mint én. Ebben az esetben szükség van egy edző több, mint amennyire szüksége van, hogy enni egy csokit a barátnője!

Mivel félt, hogy menjen szóló: Solo az út, hogy menjen, ha keres, hogy találkozik valakivel a mai napig. Bár szereti, hogy a mi barátnők, állandóan utazik egy csoport gal pals van a tuti recept. Tudom, hogy ez időt vesz igénybe, hogy jól érzik magukat egyedül utazik, így meg kell gyakorolni. Azt javaslom, vesz egy osztály, megy a show, koncert, film vagy opera egyedül. Vegye ki magad a vacsora, és üljön közel a bárban. Ha érzel magadban magabiztos, ebédelni a bárban. Ha észrevesz valakit kamat, fogási szeme egy pár másodpercig, és mosolyog. Talán jön át, és vezessen be magát. Ha nem, számolja meg a gyakorlatban. Egy nő egyedül megközelíthető, magabiztos és titokzatos. Minél többet gyakorolunk kimenni egyedül, annál könnyebb. Mondom az ügyfelek, ha azt szeretné, hogy megfeleljen egy érdekes ember, érdekes nő. Ne feledje, hogy a férfiak vonzódnak a nők, akik függetlenek és szórakoztató - a nők, akik érdekes életet saját.

Mivel valaki más, mint a "valódi én" egy első napja: Beszél munka biztonságban érzi magát, de ez nem egy jó beszélgetés első dátumot. Ha rossz napja volt, maradj otthon, ha nem hozhat pozitív, megközelíthető hozzáállás mentén. Mielőtt kiment, tettem néhány vidám vagy romantikus zene, tánc magam az otthonomban, és úgy gondolja, boldog gondolatok. Elmegyek múltam a múltban. Ha nincs ideje, hogy menjen haza, előzetes ruha munka valami "dateable", mint egy wrap ruhát, a ceruza szoknya, vagy egy mesés pulóvert, vagy selyem blúz, ami úgy érzi, csinos. Fókuszban a pozitív hangulat, tudatában kell lennie a testtartás és állj magas. Add meg a kedvenc parfüm, frissüljön a smink és a haj és a mosoly. A mosolyod mindig a legfontosabb szépség tartozék és egy barátságos megjelenést fokozó.

Breaking tervek napja: Ez egy tévedés, hogy megtörje tervek barátnők vagy megváltoztatni a menetrend, ha társkereső ütközés keletkezhet. A férfiak nem változik a menetrend, és nem kellene sem. Ne tartsa mit csinál, élvezni, és beépítik az új tapasztalatokat egy szélesebb körű társadalmi jelenetet. Járok filmet osztályok egyedül és új osztályok minden évben az időbeosztásom, nem számít, mi történik az életemben. A férfiak vonzódnak a nők, akik a nyüzsgő élet, és aki vigyázni magukra, kívül és belül. Ők csak szeretni tovább. Mindig ápolják a szellem és a dolgokat, hogy adj magadnak öröm.

Égő hidak, ha nem érzi magát "szikra": Chemistry megfoghatatlan, ahogy eddig. Légy türelmes. Nemrég elmentem egy randira, és volt egy nagy este, de nem volt szikra. Akkor mi van? Úgy döntött, hogy elfogadja a második napja mert nem volt szórakoztató együtt. Sajnos, még mindig nincs kémia. A tanácsom én "-ből én" az volt, hogy a dátum az én barátom. A javaslat sértheti néhány ember, hanem megragadni az alkalmat, hogy jó társaság. tudom tapasztalat, hogy egyes emberek elégedettek ezzel az ötlettel. férfiak élvezik a társaságát egy nő. nincs nyomás, csak barátság. Próbáld meg. Lehet, hogy meglepett az eredményeket. Mit lehet kezdeni, mint egy barátság, sőt alakulnak romantika. Sparks is eltűnnek, de a barátság örökre.

Ne feledje, hogy ez az idő. Tanulj a hibákból többiek tettek és utazás zökkenőmentesen elkezdi társkereső válás után.

Dating Websites Holen Inventive Mit Games