2011. május 13., péntek

Ismerkedés boom nem csak az alatt-40 készlet


A legfiatalabb baby boom fog fordulni ebben az évben 43, a legidősebb boomer csak megfordult 60.

Ezek a boom a leggyorsabban növekvő populáció a kislemez. Match.com jelentések szerint 50 év feletti egyedülállók vannak a legjövedelmezőbb demográfiai. Képzeld el, hogy! Csak egy nemzedékkel ezelőtt, a szerelem és a szex is kiesett a alatt-40 készlet. Egy élet, unoka, híd-és asztalitenisz kerültek napirendre a több mint 40-es-.

Ma ez a romantika és a szex a generáció, akik nevüket a szabad szerelem korszakában.

És ott van a kutya elásva - sok boom idején soha nem tárgyalt a biztonságos szex. Nem volt még a radaron. Vagy ünnepelték a pre-AIDS-napok ideje-ellenőrző-tabletta védett szexuális vagy házas az a személy, aki célja, hogy az Ön egész életen át tartó szexuális partnere.

Chicago Sun-Times

Miért kiabáltam "picsa" az én kábeltelevíziós társaság automatikus üzenetrögzítő rendszer vagy emberi problémát emberi megoldást.

Ma, boomer a saját 40-es, 50-es, 60-as és azon túl találják magukat az újonnan egyetlen - akár a outliving partnerüket vagy a válás. És hogy ki a randi jelenet ismét lehet ijesztő. Sok ez a generáció nem annyira, mint mondta, a "óvszert", vagy volt sok tapasztalat randi.

Mégis, az AARP felmérés kislemez a 40-es, 50-es és 60-as években megállapították, hogy a válaszadók fele úgy gondolja, hogy a szex fontos része egy jó kapcsolat, és a boldog élet. És 34 százalék a 40 plusz nők társkereső egy fiatalabb ember! Kislemez a 60-as években megállapították, hogy a legboldogabb tagjai a társaság.

Azonban közepette boom boom társkereső, van egy demográfiai, hogy megkapja lemaradtak. A farok vége boom "generáció, valamint a korábbi generációs, már járvány az özvegyek, akik elvesztették házastársak. Szerint az AARP van négyszer annyi, mint az özvegyek, özvegyek. Közel egyharmada nő 55 éves és idősebb elveszett házastárs, és továbbra is házas, míg mindössze 9 százalék a férfiak nem.

A tendencia a boom társkereső adhat némi inspirációt, hogy ezeket a nőket.

Sok özvegyek úgy érzi, hogy a bűntudat a randi újra. Ő is úgy érzi, mintha ő elkövető házasságtörés. Talán úgy érzi, hogy ő "liba főtt" szexuális vagy, hogy ő nem érdemli meg a romantikus boldogságot többé, most, hogy élettársa ment. A férfiak nem tűnik olyan sújtja ezeket az érzéseket és korlátait.

Ott is a kérdés, gyerekek - akiknek elégedetlenségét randi halála után a szülő is mély. Sok nő csak ad, vagy nem tudom, hol kezdjem, ha nem akar a mai napig.

A jó hír az, hogy az előnyöket a randi nem változik a korral. Mindenkinek van valami oka, hogy egységes, és nincs ok arra, hogy tölteni a többi a évig egyedül.

Ismerkedés az arany évek jelenti a legtöbb ilyen "szabályok" megállapítani, ha fiatalabb voltál már nem alkalmazhatók. A legtöbb özvegy nők és férfiak nem szeretnének férjhez újra. Keresnek valakit, hogy élvezze a napot. A szépség az, hogy mind a ketten megérteni, milyen értékes minden nap - maga az élet kínál e tekintetben, mint ahogy a veszteség egy házastárs. Ismerkedés az özvegy kínál óriási elismerésemet minőségi időt együtt.

Fele idősebb egyedülállók megfelelnek az új szerelem érdekeiket barátok, szomszédok és a rokonok. És a másik fele? Ők valószínűleg egyre részt vesz az új tevékenységeket, és talán még merészkednek online.

Tehát ne félj, hogy újra kint. Az élet vár.


2011. május 12., csütörtök

Star Wars duo "legkevésbé meggyőző"


Star Wars pár Natalie Portman és Hayden Christensen már szavaztak, mint amelyek a legkevésbé elfogadható képernyőn kémia a film rajongók.

A páros verte Ben Affleck és Jennifer Lopez a Gigli teljesítménye - ami történt, amikor is egy valós pár - a második helyre.

Volt duó Tom Cruise és Nicole Kidman is tette a listát Tágra zárt szemek.

Brit párosítás Keira Knightley és Orlando Bloom is gondoltam, "túl Stiff Upper Lip" a Karib-tenger kalózai.

A film 3000-járók, akik felmérni Pearl és Dean elmondta a képernyőn kapcsolata szakították túl sok régimódi románc és a "nem elég a vágy".

Catherine Zeta Jones és Sir Sean Connery teljesítményét egymással szemben a 1999-es Entrapment landolt az ötödik helyen.

Volt egy 39 éves életkor közötti különbséget a pár.

Affleck landolt belül a top 10 második alkalommal, az ő kémia Kate Beckinsale a Pearl Harbor nem meggyőzni közönségét.

Hugh Grant és Andie MacDowell kapcsolata a romantikus komédia Négy esküvő és egy temetés hatodik helyen végzett a listán.

A meleg romantika közötti Heath Ledger és Jake Gyllenhaal a Túl a barátságon volt meggyőző, és csupán 5%-a azt mondja, hogy nem sikerült megnyerni őket.

Madonna is szerepelt nagy a szavazáson, vele drámai kapcsolata olasz színész Adriano Giannini a elsöpörte nem kezeli felhívni a nézők.

A popsztár tett a 2002-es film rendező férje Guy Ritchie, a kibocsátást, bizonyítja, hogy a box office flop.


2011. május 11., szerda

Faji megosztottság az Online Dating?


On-line társkereső úgy tűnik, hogy a szegregált, mint a valós világban, mondjuk a kutatók a University of California, Berkeley.

A kutatók gyűjtött információkat, több mint 1 millió profilját kislemez keresi a szerelmet az interneten.

Megtanulták, hogy fehérek túlnyomó részben inkább a mai napig tagja a saját faji, míg a feketék, különösen a férfiak, sokkal nagyobb valószínűséggel át a verseny gáton.

A Berkeley tudósok elemezték a faji preferenciák és az online tevékenység az emberek az Egyesült Államokban, akik jegyzett 2009 és 2010 között egy vezető internetes társkereső szolgáltatás.

A róluk, az online daters kijelentette, a faji előnyben. Néhányan azt mondták, inkább a mai napig kizárólag a faj, mások inkább valaki kívül faj, és megint mások azt mondta, hogy nyitott volt társkereső valaki bármely faj.

A kutatók ezután képes összehasonlítani az online daters kinyilvánított preferenciái, akikkel ténylegesen felvette a dátumot, és azt találták, mélyreható különbségek feketék és fehérek.

"Azok, akik azt mondták, volt közömbös, hogy a verseny egy partner volt a legvalószínűbb, hogy fiatal, férfi és fekete," mondta Dr. Gerald Mendelsohn, vezető vezető szerzője a tanulmány, amelyet hamarosan be kell nyújtani a kiadványt.

Összességében, azt mondta, "fehérek több mint feketék, a nők, mint a férfiakat és a régi több mint fiatal résztvevők azt inkább a partnere ugyanazt a versenyt."

A vonakodása attól, fehérek a kapcsolatot feketét igaz volt még azok számára is, akik azt állították, hogy közömbös a versenyben. Több, mint 80 százaléka a fehérek kapcsolatot fehérek, és kevesebb, mint 5 százalékuk kapcsolatot feketék, aránytalan, tartott a fiatal, valamint az idősebb résztvevők.

"Voltak képmutató? Alert a valóságot a társadalmi világ? Törekvő politikai korrektség? Kísérlet egy optimális stratégiát a saját prezentáció? Adataink nem teszik lehetővé számunkra, hogy válasszon azok között alternatíva, "a tanulmány szerzője írta.

A becslések szerint minden ötödik amerikai használt fel egy online társkereső szolgáltatás, mint eHarmony vagy Match.com, és egyre több a megállapítás, romantika keresztül Facebook és más közösségi oldalakra. A százaléka párok, akik már találkoztak online most majdnem egyenlő a pár, akik találkoztak a barátok vagy a család, a kutatók szerint.

"Mivel az online társkereső szolgáltatások nő, akiknek utak soha nem lett volna keresztbe offline már rendszeresen találkoznak, és jelentős cserék a virtuális világban," a tanulmány megállapította.

Az elmúlt 40 év során drámai elmozdulás hozzáállásuk Amerikában felé fekete-fehér vegyesházasság - 3-1 helyett 3-1 a javára, mondta Mendelsohn. Mégis, 2000 amerikai népszámlálási adatok azt mutatják, hogy a fekete-fehér párok képviselnek mindössze 1 százaléka az amerikai házasságok, mondta.

A főbb megállapítások a jelen tanulmány párhuzamosan a népszámlálási adatok házasság, hogy a feketék nagyobb valószínűséggel, mint a fehérek, hogy a fajok közötti házasságot, és hogy a párok, ahol a férj és a feleség fekete fehér sokkal gyakoribbak, mint azok, amelyek a férj fehér és a fekete feleség szerint Mendelsohn.

"Az egyik elmélet szerint a feketék úgy viselkedik, mint más kisebbségi lakosság a történelem ennek az országnak," Mendelsohn mondta. "Érdekli őket mozog-e fel a hatalmi struktúra, és az egyik módja, hogy te is a vegyesházasság a domináns csoport."

A tanulmány szerint, több mint 80 százaléka az online társkereső partnerek által kezdeményezett fehérek voltak a többi fehérek, és csak 3 százaléka megy feketék. Ez a tendencia tartott férfiak és nők, fiatalok és idősek. Bár a fekete résztvevők kezdeményezett kapcsolatot tagjai saját faj több, mint a fehérek, ők 10-szer nagyobb valószínűséggel forduljon fehéreket, mint fordítva, a tanulmány szerint.

A kutatók azt is nyomon követhető az arány a viszonzás között a medence az online daters, nézte, hogyan reagáltak, amint üzenetet kapott az érdekelt potenciális partner. Ismét fehér férfiak és nők a legnagyobb valószínűséggel reagálnak tagjai saját faji, és csak 5 százaléka a válaszok ment feketék.

A fő célja az volt, hogy mérje fel, hogyan változik a hozzáállás fajok közötti házasságot, és nőtt a társkereső lehetőségek játszottak ki közötti kapcsolatok feketék és fehérek. Szintén érdekes a kutatók számára volt a kérdés, hogy az Obama-elnökség azt jelzi, hogy az Egyesült Államok belépett a poszt-faji korszak.

"Egyértelmű, hogy nem vagyunk még a poszt-faji korszak, és a bizonyítékok vizsgálata online társkereső arra utal, hogy várja érkezését egy kis időbe türelem," a tanulmány arra a következtetésre jutott.

Waarom vrouwen Like Ugly Mannen