2010. február 20., szombat

A buktatók a munkahelyi románc


NEW YORK - Ez természetes, hogy megtalálni a szerelmet a munkahelyen. Ez az, ahol az emberek töltik a legtöbb időt.

De egy iroda romantika kockázatos lehet a tubicáim és a vállalatok, ahol dolgoznak.

Sok munkaadó már szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a randi játék nem érinti az alsó sorban. Ők amiatt, hogy zaklatott kedvencei fog kerülni a munkájukat. Õk is aggasztja, hogy egy kapcsolat hogy megy savanyú vezethet a szexuális zaklatás díjakat.

Egyes vállalatok tiltja szerelmi kapcsolatok egészével. Szóval, egy munkavállaló, aki beleszeret tudott rúgni.

Valentine's Day előre, a szerelem a levegőben. Itt van öt dolog, ami minden alkalmazott kell tudni a munkahelyi regények:

What's Love?

Nincs egyetlen módja, hogy meghatározzák a kapcsolatot. Mindenkinek más a céllal, beleértve a munkáltató.

Egyes főnökök hisz egy egyszeri fellángolás után az éves szabadság párt számít a kapcsolat, különösen, ha a felügyelő és alárendelt van szó.

Mások úgy érvelnek, hogy nem számít, ha van egy hosszabb távú udvarlás.

Alkalmazottai azt állítják, hogy mit csinálnak a saját személyes életükben nem kell a munkáltató dolga.

De lehet, ha bemutatja a pénzügyi és jogi kockázatot a társaság, mondta Michael Casey, a partner az ügyvédi iroda Miami Epstein Becker & Green.

"A munkáltatók úgy látni a munkahelyi kapcsolatok középpontjában a jogi és morális kérdéseket. Ezek aggódni díj részrehajlás és zaklatás, "Casey mondja.

A gond az, hogy az irodai románcok vezethet a munkahelyi zavaró tényező, és nem csak a szerelmesek. Munkatársai is panaszkodnak, ha egy kolléga, aki részt vesz egy felügyelő kap egy előléptetés vagy adja áhított megbízásokat. A harag nem valószínű, hogy a PM-paktum a csapatmunka és a termelékenységre.

Ismerem a szabályokat

Sok vállalat próbál létrehozni szabályok meddig munkahelyi társadalmi kapcsolatok mehetnek.

"A munkáltatók felismerni, hogy az emberek megfelelő munkahelyen," mondta Michael Hanlon, a partnere a Philadelphia ügyvédi iroda Blank Rome. "De nem akarják, hogy bárki úgy érzi, nyomást, hogy egy kapcsolatban."

Legaggasztóbb: Ha a főnök azt akarja, hogy vegyenek részt az alacsonyabb rangú alkalmazottja, vagy nem kezd kapcsolatot.

Ezek a kapcsolatok lehet konszenzusos, de Hanlon rámutat arra is lehet nehéz azt a munkavállalót, azaz nem egy főnök nélkül, előre félve valamiféle megtorlás.

Sok vállalat a probléma elkerülésének, betiltva a főnökök társkereső bárki alacsonyabb rangú.

Azok, amelyek lehetővé teszik társkereső szükség lehet a munkavállalók nyilvánosságra hozni, ha azok a kapcsolatokban. A Goldman Sachs Group Inc., meg kell mondania a vezető, ha részt vesz egy munkatárs, szóvivő Gia Moron mondta. Ha nem, és a kapcsolat akkor fedezték fel, akkor azt kockáztatja, hogy kirúgták.

Egyes vállalatok tegyék meg a nyilvánosságra hozatalát hivatal románc egy lépéssel tovább felhasználásával úgynevezett "szerelmi szerződést." Ez egy jogi dokumentum, hogy a munkavállalóknak alá kell írniuk arról, hogy a kapcsolat kialakítása. Meg is határozza meg azokat a társaság szexuális zaklatás politikáját.

Egyszer egy munkáltató szóltak a kapcsolat, vezetői ezután úgy dönt, hogy egy munkavállaló egy másik felosztás, hogy elkerüljék az esetleges összeférhetetlenség, ami jön attól, hogy a házaspár együtt dolgozik.

Felnőtt About It Be

Munkatársai, akik, amelyek kapcsolatot kell körültekintő. Ez azt jelenti, nem vihog a szünet szobában vagy hogy a szemek egymással az irodában.

Akkor is, ha a főnök és munkatársai tudják, hogy együtt, akkor kell még diszkrét. Nem szeretné, hogy valaki panaszkodik, hogy az irányítás nem tudnak dolgozni, mert Ön éppen, hogy túl érzékeny az a társad, vagy nem jár el szakszerűen.

Egy felmérés által támogatott a munka és a magánélet tanácsadó cég Munkahely Options megállapította, hogy 44 százaléka a 623 válaszadó vett észre más szerelmi kapcsolatok vagy cselekmények romantikus vonzalom munkában. És több mint egyharmada, akik tanúi romantika azt mondta, hogy az őket kellemetlenül érinti, vagy a munkájukat.

Andrea Holland találkozott barátjával, amikor kérdeztek meg két évvel ezelőtt egy állást a public relations cég Access Communications. A vonzás azonnali volt.

Három hónap után az együtt dolgozó ugyanaz a csapat, akkor kezdődött. Ők tartották a kapcsolatot csendes. Fognak járni a munka eltérő időben, és figyelembe kell hagynia a lépcsőn, ahelyett, hogy séta a fő lobby.

"Mondtam neki, hogy nem fog menni ebédelni vele minden nap, mondta Holland, aki most 25. "Azt akartam, hogy a szakmai munkában."

Fizetett ki. Egy évvel a kapcsolatuk, azt mondták, hogy főnökeik, aki már érezte, hogy együtt voltak. A házaspár azt javasolta, hogy az egyiket meg kell fontolnia elhagyja a céget. A főnökök mondta, nem.

Ehelyett kerültek külön csapat, és üljön át a székhelyét egymást.

Love Bites

Kapcsolatokat lehet jó, ha éppen bennük, de egy katasztrófa, ha felrobbantják. És a katasztrófa nem terjed ki a munkáját.

Nehéz koncentrálni a munka, ha látni a régi haver minden nap. , Amely hatással lehet a termelékenység és a morál - a tiéd, és hogy az Ön munkatársai, akik az értelemben a gyűlölet köztetek. Van is a kockázata, hogy a tiszt is megvetette szabotázs volt szerelmes munka vagy szakmai hírnevét.

"Van egy nagyon világos sötét oldalát, hogy a munkahelyi kapcsolatok délnek mondta Donna Flagg, alapítója a humán erőforrás tanácsadó csoport, a Krysalis Group. "Mindenki válik a veszélyeztetett, ha a romantika nem dolgozott ki, és ez valóban megüt az üzletet."

Have Fun

Falling in love munkahelyen lehet egy jó dolog, mert a munkavállalók és munkaadók számára.

Ez csak az utat Holland látja. Mind ő és társának megszülettek a promóciók óta romantika kezdődött - she's most senior account executive és ő egy account executive.

"Amikor az emberek a pozitív kapcsolatok a munkahelyen, azok valóban élvezik dolgozik. Keményebben dolgoznak. Maradnak hosszabb ideig, "mondta Flagg.