2011. augusztus 2., kedd

Mobil Ismerkedés


Az elmúlt években látott mobil technológia gyere ugrásszerűen, telefonok egyre gyorsabb, kisebb, finomabb, okosabb, és sokkal inkább képesek. Ez tükröződik a robbanás a kiválasztott alkalmazások (programok), amely letölthető. Ezek a napok már apps, hogy segítsen megtalálni egy éttermet, lefordítani szöveget, a szociális háló, és hasonlítsa össze az árakat. Még NASA van egy kb.

Ez kevéssé meglepő tehát, hogy az egyik legnépszerűbb típus alkalmazások a társkereső kb. Több száz azokat az Android Marketplace-és még inkább az Apple App Store minden ígéretes a legegyszerűbb, leginkább szórakoztató módon, hogy megfeleljen az emberek "a területen". Flirtomatic, az egyik legnépszerűbb mobil társkereső szolgáltatás jelentette, hogy 2010-ben több mint félmilliárd "flörtöl" küldtek, mellyel mintegy 285 üzenet felhasználónként.

Egyértelmű, hogy a mobil társkereső már sok dolog megy, de a Flirtomatic jelzi, a "Flört jelentés" piackutatás, ott fontos adatvédelmi kérdéseket emlékszem, amikor a hely alapú alkalmazások.

Lloyd Borrett, biztonsági evangélista az AVG (AU / NZ), azt mondja: "A készülék tudja a felhasználó helyzetét lehetővé teszi a jövőbeli innovatív szolgáltatások. Öt éven belül a felhasználók képesek lehetnek találni valaki egy társkereső oldalon, és küldje (engedéllyel) valós virágokat azonnal pontos helyét. "

"Távol letöltésre? A személyiségi jogok megsértése? Fontolja meg, hogy mivel a telefon tudja, hol van, ez lesz a leghatékonyabb szállítási címet elképzelhető. A címe a telefon, ami hol van. De csak ha szeretné, hogy legyen. "

Kidobnak a hely, hogy idegenek is nyilvánvaló következményei, ezért itt öt tipp AVG (AU / NZ) a tartózkodás biztonságos használata közben helyspecifikus alkalmazásokat:

Ellenőrizze a forrás: Csak alkalmazások megbízható forrásból származik - ez olyan, mint vásárol egy boltban, vagy helyezze el a pénzt egy bankszámlára. Próbáld ki, és ellenőrizze a hírnevét a gyártó kb. Apps az Apple bolt szigorúan ellenőrzik, míg az Android Marketplace inkább nyitott a szűrési politikát.

Ellenőrizze, rejtett díjak: Ha le egy app győződjön meg róla, hogy megértsük, pontosan mi a rejtett költségek. A "szabad" nem mindig a fekete és fehér, mint amilyennek látszik.

Ellenőrizze a beállításokat: Győződjön meg arról, hogy az alkalmazás csak felügyelet / jelentés az információkat, amelyeket meg szeretne osztani.

Kapcsolja ki: kikapcsolása a GPS funkciót, ha éppen nem használja majd, hogy a magánélet védelmét. Ugyanez eltávolítására a app, ha már megállt használja.

Kopásvédelem: Miután egy korszerű víruskereső a telefon, hogy tartja a kártevő az információk megosztását, hogy a megtartani kívánt magán.

Should Women Lose Weight Before Dating?