2012. július 1., vasárnap

Modern Ismerkedés, Decoded


Utálok simogatást, és van egy új ellenszenvét Hallmark ünnepek, mint például a Valentin nap és évfordulók. Az új találta gyűlölete Ezek az ünnepek is vetekedett csak a pestis. Mondjuk én nem csinálom elkötelezettséget most. A legtöbb kötelezettségmentes dolog az életemben az én kutya. Volt egy elég nehéz időt aláírt egy szerződést telefon az utolsó hónapban.

Igen, úgy hangzott, mint a 2012-es poszt-modern nő. Én nem csinálom mellékleteként - csak egy alkalmi beköt a csillagok "közvetlen" kommunikáció. Megmondom pontosan mit akarok és hogyan akarom. Megvan a saját dolog megy, és az utolsó dolog, amit szeretnék a kimondhatatlan "kapcsolat" szót, hogy jöjjön fel.

De beszélek egy nagy játék, és én nem igazán tudom, hogy tudok-vissza fel. Én friss ki egy hétéves kapcsolat. Bár a "kapcsolat" nem igazán megragadni, hogy mi volt. Azt mondanám, hogy élettársa, de ez nem igazán illik sem. Minden szándékkal és céllal, voltunk házasok. Vajon úgy döntöttünk, hogy rendezze egy másik államban, mi lett volna élettársi férjhez. Nem csörög, nem javasoltak. De közös élet együtt: egy ház, egy kutya, egy gépjármű. És érkező szülők elváltak, és újra férjhez ment kétszer, ez egy hatalmas üzlet számomra. Én mindig mondtam, hogy soha sem házasodni, vagy soha elválni. Eddig úgy néz ki, az egyik lehetőség hivatásom.

Szóval, hogyan átmenetet a randi jelenet, miután a piacról ilyen sokáig? A 29. datálás sokban különbözik a 21. Nélkül a kényelmes kollégium, ahol találkozol új emberekkel napi és a részvényopciók az ellenkező nemű változás negyedévente, akkor valójában a kockázati új utakat jogosult agglegények.

Egy post-online társkereső társadalomban, ahol az emberek kiégtek a meccs, vagy e-Harmony, és állandóan elárasztották a social networking, azt hiszem, egyetlen emberek elvesztették a művészet kommunikálni egy kevésbé tech-hozzáértés módon. Elbírálás érdekelt fél igénye csak egy egérkattintással és vadászott Facebook határidőket.

Textil hoz egy egész sereg más érzését. Ez az informális módja a kommunikáció lehetővé teszi számunkra, hogy személytelen, és próbálja értelmezni, amit a másik fél mond, vagy gondol szöveges üzenetben érkezik. Amit én szeretnék hivatkozni, mint egy hátsóajtó módja a kommunikáció tesztelte az önbizalmam több alkalommal arra a pontra, hogy a gyengítés 90 perces jóga forró volt az egyetlen dolog, ami eszembe get off kényszeresen ellenőrzése a telefonom.

Tényleg szar, hogy várjon egy szöveges üzenetet, valaki akkor nem is kellene tetszik. És mit csinálsz, ha nem kap választ az időkeret érzed, hogy kéne? Te véletlenül hozza fel beszélgetés, "Szóval, azt vettem észre, hogy nem válaszolt a minap." Igen, igaza van. A kétségbeesés akár azt is lehet írni a homlokomra. De ez így sokkal könnyebb a szöveg, mint felvenni a sor - sokkal kevésbé személyes, és a visszautasítás lehetősége nem tűnik annyira rossz, mert ez egyszerűen karakterek nagy okos telefon képernyőjén.

És ha tényleg nem megy egy időpontra, hogyan ítéli meg a társadalmi jeleket, ha a dátum a telefont kezeli, mint egy gyerek? Mit jelent az, amikor diszkréten ellenőrzi, e-mailek vagy szöveges üzenetek? A beszélgetés rossz? Az én melleim nem elég nagy? Van spenót én első fogak?

Bár azt gondolom, hogy állandóan kapcsolatban lehet egy nagy dolog, van néhány komoly hátránya, amikor társkereső dobja a mix. Talán csak, hogy nőttem fel, egy olyan korszakban, amikor a mobiltelefon volt akkora, mint egy nagy blokk a sajt és a személyhívó hűvös volt. "Hé, az, hogy a pager a csípő, vagy csak szívesen lát engem?" És nem azt mondom, hogy én nem ölelés technológia - most egy iPhone sport, van egy blog, és még tudja, hogyan kell hashtag a Twitteren. Csak annyi, hogy Kérdem én: rájövünk, hogy mennyire befolyásolja az életünket, különösen interperszonális kapcsolatok a társkereső birodalmában.

Annak érdekében, hogy ez a világ a zűrzavar a kereszteződés a technológia, társkereső és az ismeretlen, gondoltam, hogy kibír egy "biztonságos" jelölt - egy külön ember, egy barát, aki nemrégiben esett át felbomlása saját . A férfi is választottam, aki nem igazán fér bele az én "típus", hogy bármi volt, elvesztettem pályán az elmúlt évtizedben. Mondjuk a tanórán kívüli tevékenységek nem képzését fél maratoni, több mint a maratoni "Half Baked" és a "Hé haver, hol a kocsim." Amíg van egy kvázi elkötelezettség a szexuális hűség, nem osztjuk meg semmilyen más intim . Mi dolgozott ki két fontos szabályokat elején ez az ügy: Nincs, és nem sleepovers canoodling. A szándék az volt, állítólag ez a beállítás, hogy segítsen nekem, hogy egy nő jogosult (persze úgy döntöttem, ennek érdekében én magamtól, de ő lesz a szerencsés résztvevő).

Ebben a helyzetben tudtam kezdeményezni egy találkozót, és tudtam kirúgni utána. Én is használja őt, hogy helyreállítsák az én szexuális élményt. Tudtam felfedezni a dolgokat, hogy mindig meg merte tenni a régi kapcsolatot, de nem. És ez csak véletlen. Nincs kapcsolat. Nem vitatkozni séta a kutya vagy a piszkos edényeket.

A lefektetett szabályok felállítottunk egy pár hónappal ezelőtt egy csésze kávét a késő délutáni órákban egy szokatlanul meleg téli napon még nem szakadt szét. De ironikus módon, amit én gondoltam volna legtöbbet kihozni belőle - a biztonságát, hogy egy olyan partnerrel, akivel Megbízható és kényelmes, éreztem, ahogy újra beállítani a társkereső világ megváltozott. A dolgok, arra gondoltam, hogy hiányzik a legkevésbé (a snuggling, másnap reggeli, vagy a lusta szieszta után úgy csúsznak egy szép délután örömére), pontosan azok a dolgok, rájöttem, hiányzik a legjobban.