2011. augusztus 19., péntek

A Előnye és hátránya Of Dating A munkatársak


Mit fordul, ha tanácsra van szüksége? Ha egy semleges hangú tábla, amire szüksége van, e-mailt! Azért vagyunk itt, hogy segítsen tartani a szintet feje és nyitott szívvel az élet rögös út a boldogsághoz.

Ismerkedés a középiskolában és az egyetemen is olyan könnyű. Lehet, hogy nem hiszem, hogy közben van, de hidd el, amelynek válassza medence jelöltek teszi találni valakit, a mai napig végtelenül könnyebb. Mindenki az azonos korú és azonos gondolkodásmód.

Amikor a főiskola végén, a társkereső nehezen kezdődik. Már nem veszi körül több száz lehetőség. Szóval mit lehet ilyenkor tenni, hogy találkozik valakivel? Bars az első választás, de ez lesz a régi és ellenszenves egy idő után. Blind időpontok nem minden ők repedt fel, hogy. Melyik levelek internet dating, és, nos, tudod, hogyan érezzük erről.

Szóval mi a helyzet a kipróbált és igaz irodai románc? Van-e valami, hogy ne mint a pestis, vagy a jövőben házastársa ül egy pár kabinok el?

Krystle úgy gondolja, hogy a munka egy remek hely, hogy találkozik valakivel. Nyújtott, ő nem sok tapasztalattal társkereső ebben a környezetben.

Ő találja semmi baj társkereső valakit a munka, amíg a megfelelő, és nem sérti semmilyen HR szabályokat. Végül is, ez csak természetes, hogy váljon érdekel valakit látsz minden nap, és jó munkakapcsolatot. Valójában, ahogy együtt lehet jól jelzi, hogy hogyan fog viselkedni egy kapcsolatban.

Ha nincs sok lehetőség, hogy megfeleljen az emberek kívül működik, akkor a munka is olyan jó hely, mint bármi más. Ő is, de tanácsolom, óvatosan jár. munkahelyi románc soha ne zavarják az ember munkáját. Soha nem szabad túlságosan nyilvánvaló, hogy ha vannak egy kapcsolatot valakivel. Ez személyes és meg kell tartani, hogy így.

Erin egy szabályt, amikor az irodai románc: Ez egy nem-nem. Miután a kapcsolat véget ért rosszul egy munkatársa, Erin ígérte magát, ő soha nem időpontban valaki az irodájában újra.

Míg a kapcsolat, akkor állandóan ez jár a fejedben, hogy nem akarja, hogy bárki is megtudja. Ez lesz nagyon nehéz fókuszálni táblázatok és e-mail, ha gondolkodik a másik személy, vagy látni őket halad a szekrényben. Felejtsd el ül egy konferenciaterem ablakok. Próbáltál már a fapofát vág, amikor a más jelentős tartja séta elmúlt egy vigyorogj az arcukon?

Ha továbbra is randi után az egyik vagy mindkét mozogsz az új munkahelyek, akkor jó lesz az Ön számára hosszú távon. De mi történik, ha szakítani közben egyaránt dolgozik ugyanazon a cég? Lehet a végén, mint Erin, amikor sírva fakadt, valahányszor neki ex-barátja elsétált vagy valaki említi a nevét. Nem néz ki a főnök, ha hirtelen nem tud dolgozni egy projekten az adott személy.

Akár hiszik, hogy ez egy jó ötlet, vagy egy rémálom vár, hogy megtörténjen, javasoljuk, hogy óvatosan jár. Ne telekocsi dolgozni vagy állandó ebéd időpontok, amit csak von magára több figyelmet magatokat.

Tartsa a személyes kapcsolat független a munkakapcsolat mint ahogy azt valaki, hogy nem dolgozik. A érzésem, hogy akkor a végén aki akkor a végén, hogy hosszú távon, függetlenül attól, hogy egy munkatárs, vagy nem!