2012. május 22., kedd

A Modern Valentine Quest, datálás Digital


A szerelem nem vész el a munkaerő - legalábbis, nem online.

Ismerkedés a legtöbb ember számára ma már hivatalosan is egy digitális törekvés, állítja egy tanulmány, ki épp időben Valentin napra. Megbízásából a Szövetség a Psychological Science (APS), a 64 oldalas jelentésben elemezte 400 pszichológiai tanulmányok és felmérések közérdek, és megállapította, hogy a legtöbb romantikus kapcsolatok manapság készül online, a második csak a baráti találkozó.

Ez talán nem olyan meglepő, hiszen viszontagságos megfelelni próbáló embereket lóg ki a helyi kávé kunyhó a laptop, ünnepi díszben a kedvenc csípő viselet. És a munkahelyen nincs helye egy időpontot találni, mert ez tele van potenciális politikai és etikai akadályba ütközik ma: Muszáj dolgozni érte? Vajon nekem dolgozol? Á, nem érdekes.

A sok beszámoló - beleértve a személyes felmérést a barátok - az online dating jelenet élénk társadalmi miliő, hogy már nem hordozza a megbélyegzés, hogy egykor. Vissza a 90-es években sok barátja lenne szidni a "Mi a baj? Nem találkozik valaki egy bárban? "Ez az, amikor kevesebb, mint 1 százaléka az emberek találkoztak partnerek online vagy offline személyesebbé.

2005-re mintegy 37 százaléka egyetlen amerikaiak létre dátumok online. Ma mintegy 40 millió amerikai online társkereső oldalak látogasson el minden hónapban, nagyjából minden harmadik kapcsolat indul az interneten, és több mint 120.000 házasságok egy év szült a weben (a Társkereső magazin).

Sőt, több barátja közölte velem, hogy találkoztak a (jelenlegi) feleséget az interneten, egy tény, nem tudtam, amíg nem kezdett kutatása az oszlop. Így talán még van valami olyan stigma az online mellékleteket.

Míg az emberek lehet összejönni Online gyakrabban, ez nem jár semmilyen tudományos vagy mágikus algoritmusok. Az ASP tanulmány elutasítja az ilyen igények a társkereső oldalak, megjegyezve, hogy nincs objektív bizonyíték, hogy ők tehetnek, hogy jobb munkát találjanak egy mérkőzés speciális szoftver. Egyik barátja megerősítette ezt, hozzátéve, hogy ő találta nagy oldalak, mint a Match.com "olyan, mintha a bevásárlóközpontba." Talán lesz megtalálni a megfelelő embert a tömegből, de már több, mint céltévesztett találat.

És miközben én már találkoztam, akik úgy tűnik, elégedett eHarmony, akik már próbálták úgy vélte, hogy "undorító". Sokan javasoljuk találni egy kisebb helyszínen, hogy van szabott egyéni érdekek, mint például a Nerve.com, vagy egy alapul helyi közösségi csoport.

Digitális társkereső érhetnek sikeres, hosszú távú szerelmi kapcsolatok, a tanulmány szerint, mert az oldalak kínálják a hozzáférést és a kommunikáció. Számos más oka a növekvő komfort szinten ezeken az oldalakon, azt hiszem. Az első az, hogy az elutasítás zajlik előre névtelenül. Nem kell tudni, hogy hány ember van jelölve ki, majd elutasította azt (sokkal jobb, mint a tartós sértések a bárban).

A másik vonzereje a digitális Ismerkedés az, hogy ez rugalmas. Foglalt a héten? Kapcsolat őket a jövő héten. Nem kényelmes, amelynek ezer ember elmerül a profilod? Ugrás HerWay.com ahol a női profil rejtve. A nők végig a férfi profilok majd dönteni, kihez forduljon. Ez a probléma elkerülhető a nők egy része tapasztalta, hogy "szőnyeg bombázták" a kapcsolatok a férfiak. HerWay.com azt állítja, hogy legalább ötször nagyobb a valószínűsége, hogy az online daters sikeresen kapcsolódni, ha egy nő kezdeményez kapcsolatot. Nem vicc.

A harmadik ok, ez a jelenet működik, hogy ez a munka. Kitöltése minden személyes adatot, kedvenc dalainkat, a három híres emberek a történelemből azt meghívja vacsorázni, stb, sok időt és erőfeszítést igényel. Tehát ez egy önkiválasztók, célorientált csoport. Természetesen a különbségek férfiak és nők között nem törölhető lesz online.

Szerint az APS jelentésében egy tanulmányt 6485 felhasználóinak jelentős társkereső oldalon találta, hogy a férfiak megtekintve háromszor több profilt, mint a nők tette. Ez a tény alátámasztja egyik lehetséges buktató az online társkereső: Meg lehet kapcsolni az online vásárlás. A kutatók arra figyelmeztetnek, hogy ez, hogy az emberek túlságosan "ítélkező" és válogatós. (Szóval mi van, ha ő szereti Adele, menjen vele.) Azt is figyelmeztetnek, hogy túl sok digitális párbeszéd megölheti a buzz generálva irreális elvárásokat, mielőtt találkozunk: "Annyira figyelmes az interneten, de most már alig kéri."

Természetesen, ha nem keres egy komoly kapcsolatot, és azt szeretnék, hogy valaki ebben a pillanatban jobb, van egy app erre. Legalább két úgy tűnik, hogy felvette, ööö, gőz. Skout már 7.000.000 tagok és művek bevezetésével "hasonló gondolkodású" kislemez egymás közelsége alapján. Van még SinglesAroundMe, egy hasonló, nemzetközi helyfüggő mobil app. Mások Blendr és Grindr.

Ami a társkereső oldalak, nem számít, mit csinál: "Van, hogy őszinte legyek," tanácsolja egy nő, aki megtalálta a barátja két év online. "Tudnunk kell, mit akarsz. És tudnod kell, mit adsz fel, hogy kap rá, "mondta. Ő és mások is megjegyezték, hogy lehet kérni néhány kemény kérdést egészen elöl, valami azt nem valószínű, hogy ezt szemtől szembe.

Tehát most, hogy az online társkereső ment mainstream, nincs mentség, hogy nem kint.

Büyük Bir İlk İzlenim Nasıl