2010. január 16., szombat

Háziasszony, sütés elítélt férj


Egy brazil háztartásbeli volt, elítélték, és ítélték 19 év börtönbüntetésre péntek elejtésére férje, darabolás teste apró darabokra, és sütés is. Rosanita Nery dos Santos, 52, kába férje álmában, majd megkéselte őt halálra két évvel ezelőtt Salvador, mintegy 900 mérföldre északkeletre Sao Paulo, mondta a rendőrségi szóvivő Idmar Bonfim.

Ezután csapkodott Jose Raimundo Soares dos Santos "testet több mint 100 darab, amit főtt és sült előtt rejtőzködtek, a műanyag zacskóba alatt a lépcsőház a házát, Bonfim mondta. Azt mondta, a rendőrség felfedezte a testrészek átvétele után egy névtelen telefonhívást.

Bonfim mondta leölése sem volt része a fekete mágia szertartás vagy egy kísérletet a feleség gyűjtésére életbiztosítási érdemes kb 34.000 $.

Idézve vallomását az asszony rokonai, azt mondta, ő is elkövetett a bűncselekmény ", hogy bosszút sokéves megaláztatás a férje." Ő nem szolgált további részleteket.

Santos tagadta megölte férjét, de azt mondta, apróra vágott fel a testét, Bonfim mondta.

"Azt állítja, maszkos támadók belépett házába, megölte a férjét, majd kényszerítette vágni a test és megpirítjuk, mert ez akadályozza a bűz a bomló test szomszédok riasztása, mondta.

Copyright 2007 The Associated Press.


2010. január 11., hétfő

Online Dating Coach That's All The Rage


Marianne Kost, az elvált anya New York-ban kifizetett, 2,000 $ egy profilt, fényképek és coaching Evan Marc Katz, tulajdonosa két coaching-alapú szolgáltatások Los Angeles-ben, és E-EvanMarkKatz.com Cyrano.com. Ms. Kost új volt az online társkereső, így Mr. Katz is segített neki, hogy mely Párkeresés használni, és amelyet az emberek közötti találkozásra.

Amikor Ms. Kost írta személyes esszé, Mr. Katz tolt rá mondani konkrét történeteket, például, â € œI jött, szemtől-szembe egy bika jávorszarvas alatt üzekedés szezonban, â € és â € œI alkalmanként kenetet a glob A mogyoróvaj én Doga € ™ s az orr, csak a fun.â € Kost asszony azt mondta, volt sok válaszok a profilját ment online Match.com.

Ms. Kost, 49, said Mr. Katz volt a sok segítséget. â € œIt csodálatos volt az én "én", és úgy éreztem, egy csákány a krém a termés. Így végül miután annyira érdekes dolgokat a profilomban, hogy én is sok beszélni és írni az e-mails.â €

Kost asszony azt mondta, nem felel meg sok embert személyesen, mert Mr. Katz azt tanácsolta neki, hogy menjen végig egy hosszú átvilágítási folyamat a e-mail és a telefon beszélgetést, mielőtt a tényleges dátumot. Három hónap után, Ms. Kost találkozott Stephen Micallef, aki, mint ő, egy mérnök. A nő azonnal tetszett, hogyan beszélt lánya. â € œI ő szerette értékeit, â € Ms. Kost mondta. â € œHe tűnt érzelmileg érett és nagyon open.â €

Mr. Micallef, 47, szerette a szakmai fényképeket Ms. Kost. És ő szerette, ahogy a profilját elfogták őt lényegében részletek, mint hogy ő futott a viharban egy vitorlás és szedik be, hogy a szamóca lekvár. â € œThis jól megírva. Nem volt gondolat benne, â € mondta. â € œI talált rá profil hiteles, őszinte és becsületes, és bebizonyosodott out.â €

Ezeket én nyolc hónapja, és szeretné feleségül.

Katz úr elmondta, hogy a cég több ezer embert segített kezdete óta öt évvel ezelőtt. Kínál különböző csomagokat, kezdve 49 $ egy 20 perces konzultáció és a line-by-line kritikája a profilt. For $ 129 $ 199, az emberek, töltsön ki egy kérdőívet, és eltölteni egy fél órával a telefon egy szabadúszó író, aki azt írja, a két esszét nekik. For $ 1,500, a cég interjúk ügyfelek, írja róluk, úgy a szakmai fényképek és személykocsik őket telefonon és e-mail az online dating. A $ 1.000 egy hónap, s edzők őket a randi és a kapcsolatok általában.

??? ??? ??? ???? ??? ??????