2010. június 5., szombat

A Kerékpáros ejtettek, miután elütötte egy vonat egy vasúti állomás Melbourne nyugati, rendőrség szerint.


A kerékpáros, úgy tűnik, eltalálták kb 03:20 (AEST) a pálya a Yarraville vasútállomástól a sarkán Birmingham és a Canterbury utcáin, a rendőrség szóvivője a média Katherine Jess mondta. A kerékpáros volt, egy 28 éves férfi West Footscray. "Ő volt a lovaglás mellett Anderson Street, és elment az egész konjunktúra kapu a szintbeli vasúti átjáró," a rendőrség szóvivője a média Katherine Jess mondta. "Az összes vonat már megállt a Werribee vonalon."
tovább


2010. június 4., péntek

Nők Szerzők Segítség férfi még a Ismerkedés Pontszám


Figyelem srácok érdekli összejönni: Ha baj szerzés egy nő az ágyban, akkor biztos, hogy rosszul csinálok valamit.

Mi a rosszabb, lehet, hogy csinál egy csomó dolog hibás, és nem veszi észre azt.

Ne félj. Az igazságosabb szex pitching az, hogy segítsen pontszámot hozzájárul egy új könyvet, amely azonosítja a hajórakománya férfi szokások, amelyek surefire dealbreakers a nők számára. Undateable: 311 Things Srácok Do That garancia nem lesznek a szex (Villard Books, $ 15), hogy csak a legértékesebb az új kötet, hogy helyes, hogy a kínos száraz varázslat, srácok.

"Ez nem egy ember dagasztás könyvet. Szeretjük a férfiak, "mondta Ellen Rakieten, aki társszerzője a könyvet Anne Coyle. "De a srácok, amikor azt mondja," Gyere a papához ", és hogy a maga módja arra utal, nem vagyunk kicsit vaskosabb ki."

A szerzők több száz megkérdezett nők összegyűjteni a vegyes zacskó ilyen súlyos-out, amelyek részletes, elég viccesen, a Undateable. A nem-nos bontani négy kategóriába, a viszonylag ártatlan a outlandishly undorító. Példák mind a négy kategóriában:

1. Red Flag (ártatlan hibát, hogy könnyen lehet korrigálni): Fekete farmer, mandannas, mobiltelefon a derék, Crocs, faux sólymok, mondván: "Te da ember!" Hiábavalóság lemez, birtokló egy bong (ha több mint 30) , rengeteg olvasnivaló a WC-vel.

2. Storm Cloud (figyelem, ezek a súlyosabb bűncselekmények, amelyek jelzik a potenciálisan komoly problémák): Soul javítás, hawaii ing, murse (férfi pénztárcáját); oldalra baseball sapkák, fanny csomagok, utalva a nők, mint "öreg hölgy" vagy a "fő szorításból" ; borotválkozási a láda, játék Dungeons & Dragons; átrendezésével a dzsunka nyilvános, utalva az autó a "lány" rossz étkezési modora.

3. Az első nem minden (nagy kérdés, hogy leállítja a potenciális szexuális halt meg a zeneszámokat): Apa farmer és savval mosott farmer, üdülési pulóverek, kerékpáros nadrág, cső zoknit átmenet napszemüveg, Ed Hardy-szerű viselet, dupla farmer (denim tetejére A farmer farmer, amely az illúzió egy farmer színû munkaruhában volt, más néven "a cuccot"), arany láncok, festmény arcod a sportesemények, birtokló egy rágcsáló, nyitott szájjal lélegzik, berating várni személyzet.

4. Kiss of Death (csak, hogy mit jelent): Hair csatlakozók tighty whities, Cosby pulóverek, felsők mesh, guylights (haj kiemeli vagy frostings); mandals (szandál viselése a zokni), Speedos, fésű-átvitelek, mullets, szoprán-beszélnek; teljes test gyantázás, akik egy baseball kesztyűt, hogy a szakmai játékban részt középkori fesztivál, csípős vagy rágás körmök birtokló egy hüllő, szteroidok használatával.

Míg a nők a szerelem átalakítása, Rakieten szólt ez a könyv nem kíván változtatni a férfiak teljesen, csak hogy azok jobban tudja, mi nők meg vázlatosan. Remélhetőleg, fiúk állíthatja be néhány ezek a szokások, mielőtt túl késő lesz, mondta.

"Nem akarsz undateable alakulni unsexable," mondta.

Milyen ember nem csinál van földön is kiterjed Undateable. Hanem fordítva, mit kell tennie, hogy a férfiak a nők lenyűgözni?

"Semmi sem szexisebb, mint egy férfi, bizalom," Rakieten mondta. "Ha van egy kis felvágás és a bizalom, ez jó. Ha megy, kopasz, akkor csinál egy Ed Harris. A végén, hogy milyen a nők igazán szeret egy férfi, aki tudja, mit szeret, és a golyókat, hogy kibír vele. Ha akarod viselni a kettős farmert, és téged nem érdekel, akkor jó. Megy vele. "

Online Dating Web Siteleri Yard?mc? Olabilirsiniz