2010. március 15., hétfő

Miért Too Much Ismerkedés rossz


A nemzeti irányzat, egyetlen embert keres tanácsot a szakmai társkereső â € œcoaches.â €

Néhány magányos szívek fizetni hajlandó akár 100 $ egy óra, hogy kérjen tanácsot, hogy hogyan â € œhone a csábító készségek a sokszor bosszantó társkereső Világ, â € történet szerint e lap hasábjain.

Kivéve az ár gouging, látom semmi baj a szerelmes kérő tipp, hogyan vonzzák az ellenkező nemhez tartozik. De itt valami, amit egy társkereső € â € œcoachâ valószínűleg nem derül ki. Miután túl sok időpontok rosszabb, mint ha nincs. Hülyén hangzik, tudom. Hadd magyarázzam meg.

Amikor voltam a harmincas évek elején, rájöttem, én voltam magányos, amelynek elszórt társkereső életet.

Tehát egy barátom és én, aki szintén magányos, úgy döntött, hogy csinál valamit. Azért hoztuk létre â € œBucks Megye Singles Étkezés Club.â €

Az ötlet az volt, hogy a helyi kislemez kielégítésére havonta egyszer egy étteremben. Ha találkozott valakivel, akit szeretett, azt rajtad áll, hogy a dátumot. Ha nem, akkor minden ez Önnek volt az ár, egy vacsora, és ott volt mindig a jövő hónapban.

Azt reklámozzák és telefonhívásokat tódult be rajta

Volt móka és a közös sok nagyszerű ételek. Legalább egy pár eljegyezte miután találkozott keresztül klub.

Mi már kb 10-kislemez az első összejövetel a King George Inn in Bristol. Van egy időpontot ki, hogy az egyik. Tehát nem az én barátom.

Hirdetéseink mi felsorolt telefonszámok. Egyik nap kaptam egy hívást egy dühös nő, aki azt mondta, azt kérte, a haveromnak tájékoztató jellegűek.

â € œYou tudja, mit azt kérdezte? â € sziszegte. â € œHe azt szerette volna tudni, hogy mennyire mérlegelni! â €

Bocsánatot kértem, de nem fogadja el. Nem hiszem, hogy valaha is kijött a mi ebédet.

Mi átvizsgálták a résztvevők, de oddballs átcsúszott. Egy nő ragaszkodott hozzá, ő felel mind a ketten a Waterfront Grill Bristolban, amit tett. Mint azt kortyolgatta italok, ő emelte a lábát nadrág, így láthatóvá válik egy pisze orr ,38 revolverrel a lábát beülő.

Egy másik asszony, egy fogászati higiénikus, ragaszkodott hozzá, haveromnak, hogy kísérjem el őt fogászati â € "after hours.

â € œShe engem a székre, és megvizsgálta a fogaimat, â € mondta nekem, â € œAnd aztán ... â €

Stop! Mondtam.

â € œ ... flossed me.â €

A klub nőtt, így nem sikerült az időpontok. Hogy került oda, ahol voltam a legtöbb éjszakát. Ez volt a rémálom.

Megvannak a dátumok nevét baj, nem emlékszem milyen filmeket láttuk együtt emlékeztetett arra a dátumokat, hogy volt egy másik.

Agyam rongyos.

A feszültség nőtt, és a szóváltás velem indulatos munkában.

Igazából kezdődött, akik az én békés, magányos szív élet-vissza.

Ez ért véget, amikor találkoztam a feleségemmel, aki nem volt része az étkező klub. Ez volt kilenc hónappal az első napja a mi esküvő napján. Aztán hirtelen kellett a három gyerek â € "Bing, Bang és a Boom.

Ha Ön magányos és meg kell keresni a szívem, itt van egy kis szabad tanácsot gyűjtött tapasztalom véletlen Romeo.

A legjobb nyitó tétel â € œHi.â €

Egy alkalmi pizza és egy kólát napja van csak olyan vicces, mint a legtöbb aprólékosan tervezett kirándulást a drága club / bar / restaurant.

Tudni fogod, ha az igazit jön.

Soha nem kéri meg egy nő súlyát.

Mindig fogselymet.

: JD Mullane, http://www.phillyburbs.com