2010. december 17., péntek

Ismerkedés Tipp: elfogadása a hozzáállás hála


Folytatás a legutóbbi hozzászólás

"Harmadik: ha ehhez az anyag mély és őszinte háláját."

Ez magában foglalja a lényege, amit a belső hozzáállás kell, mint a unbandoned sikeres randi és a kapcsolatok vagy bármi más, ami azt illeti.

Ha hálás akkor nyitottabbak a tapasztalatait. Például, sok szép nő, aki meg jobb szuka. Ha találkozol egy és megtudja, mit is, mint ez egy lehetőséget, hogy úgy érzi, hálás, hogy nem elakad vele.

Hasonlóképpen, a nők egy része csak akkor vezet 1 vagy 2 dátumok vagy rövid kapcsolatok. Ez is egy ideje, hogy hálás a tanulási kaptunk nő, és lesz egy jobb ember. Nyugodtan hálával és közelebb és közelebb az ideális randi és a kapcsolati élmények az Ön számára.

Ha elveszíti a hozzáállása a hála akkor kap csalódott és elégedetlen azzal, ami van. Elkezditek kétséges Értékteket. Ez jön át a mindennapi élet, hogyan kapcsolódnak magad, és más emberek, és akkor tér vissza az egyik.

"Az egész folyamat a szellemi kiigazítás és vezeklés lehet összefoglalni egy szót, a hála."

Imádom ezt a mondatot, mert össze az egész megértése hála. Hála eltávolítja a harag lehet, hogy az élethez, hiszen az egész egy tanulási tapasztalat, hogy elérje, amit akar.

Ha évek óta haragszik a világ, a társadalom vagy az egyének, akkor hálát levont tanultál a múlt segít enyhíteni éves stressz és csalódás.

Vannak, akik töltik egész életüket hibáztatja mások a problémáikat. Soha felelősséget vállalni a tetteikért. Ez a hibás tartja így azonos körülmények között az életükbe. Ezek az emberek soha nem igazán elégedettek életükkel. Mindennapi keresnek kikapcsolódásra munkával, barátokkal vagy unfulfilling szex. Ha ehelyett a korábbi tapasztalatok kapcsolódik hálával, akkor megvan a képessége, hogy szembenézzen saját maga és életkörülmények és előrelépni kapni, amit igazán akar az élettől, társkereső és kapcsolatokat.

??? ???? ???? ????? ????? ??? ? ?? ??