2011. október 28., péntek

31 Ways To Make A Girl Smile



2011. október 27., csütörtök

Az értéke Magabiztos Perzisztencia


Az Allen Thompson

Talán már hallotta a történeteket. Lehet, hogy volt egy rokon, vagy egy barát, vagy talán nézted egy késő esti talkshow és néhány smashingly gyönyörű boszorkány volt, elmondja, hogy ő és a férje találkozott.


2011. október 24., hétfő

Öt fontos dolog, hogy fontolja A Ismerkedés


Mindenki ezt teszi. Nem mindenki imádja. Akár tetszik társkereső vagy úgy vélik, stresszes, és szörnyű, tudod, hogy ha valaha is megtalálja az egyetlen, aki képes megállítani a társkereső életét örökre, meg kell csinálni. Uraim, csak még a mai napig a lányok, ha valaha is megtalálja a tökéletes az Ön számára. Szóval, itt van néhány jó tanácsot az Ön számára.

Rendkívüli társkereső lehet bontani az öt legfontosabb dolog társkereső girls.They a következők:

A lányok nem fiúk. Nem hiszem, hogy a szórakozás, hogy hangokat azáltal, kezük alatt hónalj, és úgy viselkedik, mint egy szárnyas lény. Még ha részeg, akkor ez nem tetszik. Mentse ilyen típusú viselkedés fickó éjszaka.

A lányok nem fiúk. Nem gondolom, hogy jó dicsekedni a korábbi kapcsolatot hódítások. Nem akarnak tudni a ditzy szőke, aki semmit sem mondani, de volt a legcsodálatosabb rack valaha létrehozott. És nem is gondolom, hogy nagyszerű, hogy a srác fogad minden nő a helyén. Fogd a dátumot egy másik helyen, csak hogy a biztonság kedvéért, és soha, soha, soha nem beszélve az ex-barátnője.

A lányok nem fiúk. Nem szeretném látni mutatják fel az ajtót a gyengébb régi farmer egy olcsó öt bak pizza a kezében. Bízz bennem ez. Talán később - így később, mint a gyerekek után válnak tinédzserek - ez rendben lesz az ilyen típusú dolog fog történni. De most, kérem, fiúk: le kell zuhanyozni, hozott valami szép, mint Khaki és egy pulóver ing, és virágot a kezében, hanem zsíros gyorsételek.

A lányok nem fiúk. Nem szeretik, ha a dátum kihúzza buy-one-get-one-mentes kuponok az étteremben pénztárgép. Nincs semmi baj egy alku, különösen ezekben a nehéz gazdasági időkben, de ezek használata freebies, ha kimegy az anyád (aki szeretni fogja a takarékosság), vagy a legjobb barátom (aki nem veszi észre, vagy érdekel, hogy ha fizetni). Ne a dátumot úgy gondolja, hogy ő nem éri meg a teljes árat.

A lányok nem fiúk. Nem találják böfögés és fingás versenyek nevetségesen érdekes és kellemes. Ki jön a legtöbb, csendes, de-legnagyobb halálos egy nélküle minden előzetes figyelmeztetés semmi büszke szerint a női fele a lakosság. Sem ez így jó, hogy képes legyen böfögés ki a dallamot, hogy "The Star-Spangled Banner." Ismét mentse el a futball éjszaka a Haverok testvérek.

Emlékezés az öt legfontosabb dolog, hogy emlékezzen a társkereső lányok elviszi távolabb, mint bármi más, amikor egy nagy idő a dátumokat. Az öt legfontosabb dolog, hogy emlékezzen a társkereső lányok azt is lehetővé teszi, hogy minél több mint egy dátum azonos hölgy. Sok ember, aki felajánlja rengeteg tanácsot társkereső, és még néhányan, akik egyszerűen azt mondják: "Légy önmagad."

Ez nem szörnyű tanácsot, de hidd el, ha magad is tartalmaz minden a tiltott tevékenységek az öt legfontosabb dolog, hogy emlékszem, amikor társkereső lányok listáját, ne légy önmagad. Jobban. Ne feledje, ez az öt legfontosabb dolog társkereső lányok és van egy jobb társkereső életet.