2010. június 17., csütörtök

Have Fun közben keresése Mate


By: Gail Barsky

Én lelkesen kihívást próbálja ki on-line társkereső. Forrest Gumpâ € ™ s mama, â € œalways mondta az élet olyan, mint egy doboz bonbon, sosem tudhatod, mit youâ € ™ re fog geta €. Gail Barsky mindig azt mondja, â € œDating egy numbersâ € ™ játékot, és meg kell lennie, mint egy gyerek a cukorka storeâ €. Önnek kell megközelítenie járni egy gyermeki kíváncsisággal. Ismerkedés nem kell szopni.

Meg kell szórakozni, miközben megismerni magad jobban, mint te menj át a kiküszöbölésére irányuló eljárást, hogy megtalálod a párodat. Újra kapcsolatot, hogy a belső gyermeket, akik egykor oly izgatott feltárásával új kalandok. Ahelyett, hogy sírás, ha esik le, ha a gyermek talán lenne, csak lásd a humorral, a dating tapasztalatait. Ne vegye elutasítását személyesen korai szakaszában randi.

Ahhoz, hogy sikeres, hozzáértés Internet dater, meg kell felelnie e hét tippek.

1. Mielőtt időpontot követően a válás, akkor meg kell elégednünk azzal a közös életet. Tudnod kell, hogy egyetlen élet nyújt neked a lehetőséget, hogy újra felfedezni, hogy ki vagy, és fedezze fel az új lehetőségeket. Mit gondolsz, miért olyan sok a házas barátai élnek helyettesként rajtad keresztül? Néha titokban szeretnék lehetne őket egységes, mint te. Valaha észre, hogy feleségül vette az emberek annyira érdekli minden részletét a randi élet? Közben meg egy baráti annyira elfoglaltak vesz a randi túl komolyan az életet.

2. Élvezze időpontban akkor is, ha isnâ € ™ ta â € œMatchâ €. Megközelítést, mint ha egy cukorka története tele különböző ízesítésű, méretű és formájú ízlés szerint. Ne feledje, a jól érezték magukat próbál új dolgokat. Meg kell megközelítés társkereső azonos módon. Ön mintát az édességet, amíg meg nem találja a kedvenc ízét. Most csukd be a szemed, és képet magadnak egy édességbolt, mint egy gyerek, ahol meg akartam próbálni minden fajta, de anyád azt mondta, â € œNo, ha canâ € ™ t volna minden Thema €. Valójában, azt talán mondta neked, hogy csak csákány egy pár darab csokoládét. Nos, van egy felnőtt, és nincsenek korlátozások így megy előre és a minta kiválasztására.

3. Ne fogja vissza magát, hogy egy adott típusú ember, aki meg csak úgy a mai napig. Valahogy, amikor internetes társkereső mesterséges kritériumokat használják gyakrabban, mint nem. Honnan tudom, hogy ez igaz? Ez azért van, mert kell alkalmazni a különböző előírásokat lakóit személyesen. Látod, más minőségű, hogy nem tud esetleg előjönnek írásbeli profilt. Ne írja öntött el a napját a vezető szerepet, mielőtt a játék elkezdődött.

4. Meg kell felad egy fénykép, ha szeretné maximalizálni a válaszokat. Ha Ön nő, férfi kell, hogy a vizuális képet, mert ez része a kik ők tehát csak elfogadhatja anélkül, elítélve azokat. Nem lesz sok idő, hogy â € śThe valós youâ €. És a férfiak idő előtt abbahagyja a mentség, hogy a szakmai élet nem teszi lehetővé, hogy felad egy fénykép. Elmúlik vagy nem dátuma on-line. Miért kell vagy nem vesztegeti az idejét, hogy ha van egy kezdeti testi vonzalom?

Az aranyszabály, hogy a nők, kivéve, ha azt tervezi, hogy egy óriási összeg, a kozmetikai sebészet, mielőtt az első időpont, felad egy újabb képet. Egy nemrégiben fotó kevesebb, mint 2 év. 95%-a, amikor egy férfi zokon ha az nem félrevezető. Ez nem így kezdeni minden dating kapcsolatot.

5. Ön on-line profilt kell kreatív és szórakoztató show oldalán, a személyiség. Ez az első benyomás. Ha megy a fáradságot, hogy akár kiszerelve egy profilt, majd nézd meg a nyelvtani és helyesírási hibák. Én szó szerint láttam társkereső oldalak, amelyek a helyesírás-ellenőrző és az on-line dater nem zavarta, hogy használja az eszközt. Ha szörnyű a helyesírás, majd vágjuk ki és illessze be a profil a böngészőbe, ahol a teljes helyesírás-ellenőrzést. Ha nem találja az időt, hogy pontosan szavakat helyesen profilját, akkor hiányzik az elkötelezettség, hogy komolyan időpontot.

6. Mindig meg kell hallgatni a megérzés. Ha után egy pár időpontok, tudod, hogy nem mész vissza, hogy az édességbolt és válasszon másik javára. A legrosszabb dolog, amit tehetünk, úgy, hogy az emberek változást. Megígérem neked a dolgokat, hogy zavarom az elején csak bánt meg inkább a kapcsolat előrehaladtával. Ön bél reakció a legtöbb helyzetben, ha tudatosan él általában igaza van. Stop kifogásokat vagy létrehozása fantasy, amit remélem fog kiderülni a kapcsolatot.

7. Mindig figyeljen oda a biztonságot ülés nyilvános helyen az első időpont. Nincs kivétel e szabály alól. Nem érdekel, milyen jól is tudod, hogy a dátum, mert akkor e-mailben egymással, illetve beszélt a telefon számos alkalommal. Ez a biztonság hamis érzetét. Lehet, hogy jól érzik magukat, mert van megosztotta legmélyebb titkait (ami mellesleg egy teljes időpocsékolás), de meg kell még megfelel egy nyilvános helyen, így értékeli az időpontot személyesen.


2010. június 15., kedd

A boldog pár, Párkeresés volt jó ötlet


Körülbelül két évvel ezelőtt, Steve Filley volt elfoglalva El Paso üzletember és elvált apja négy fiú.

Bár a hétvégén tele voltak a futball és baseball játékok, Filley azt fontolgatta, a dating jelenet. Csak nem volt biztos benne, hogyan indul el. Barátai nem sok közös ismerősök, és nem volt egy bár, menő.

Ötszáz mérfölddel távolabb, Jaclyn "Jackie" Kelley volt a vállalkozó él a szüleivel és 9 éves fia, Blake, a Canyon Lake közelében lévő San Antonio. Csaknem öt év alatt egyetlen, Jackie készen állt egy értelmes kapcsolatot.

Mindkét megkopogtatta az Interneten körüli időben a 2005 tavaszán. Miután több eseménytelen párosítás, Steve és Jackie volt párosított április 12-én a eHarmony.com.

Ezer keystrokes később Steve és Jackie Filley élő bizonyítéka, hogy a szerelem is felkeltette, és virágozhat, az egyébként hideg és személytelen technológiát. Ők már házasok hét hónapra, és egy közös otthon, hogy öt gyermeke az El Paso.

A pár online szerelmi történetet választotta eHarmony a sikertörténet az év Texas. Az online társkereső szolgáltatás a kiválasztott egy pár, akár részt, vagy házas, minden állami.

Tisztviselők mondani a válogatások nem volt könnyű.

"Olyan sok csodálatos történeteket mondani. Egy átlagos nap Amerikában, több mint 90 eHarmony tagjai feleségül következtében, hogy jön ki a helyszínen," mondta Lou Casale, alelnöke a vállalati kommunikációt.

Casale mondott 10.000 15.000 új felhasználók regisztrálni naponta keresnek segítséget szedés valaki csak jobb nekik.

"Elfogyott az összes ember akkor találkozik az életben, csak nagyon kevés lenne egy jó partner kapcsolatot. Némelyiket nem tetszel. Mások még nem érettek meg a kapcsolat. ... Ez az, ahol eHarmony kezdődik" mondta. A szolgáltatás irányítja a kommunikációt a lehetséges találatok.

Visszatekintve, Jackie azt mondja eHarmony valószínűleg nem jobb munkát találni neki egy társ, mint ő volna az övé.

"Ez nem olyan, mint te menj és vedd át," Ó, hogy az egyik aranyos. " És így alapul, amit kitöltött, akkor válassza ki az emberek, akik, talán, ha nem adták volna a lehetőséget, sőt nézett, mondta.

Mind a lány, és Steve kuncogott, mert gondoltam, hogy ül egymással az irodában a Montessori Escuela del Valle, ha mindketten dolgozni.

Steve az üzleti igazgatója, és Jackie az adminisztratív asszisztens. Mindkét munka Steve mamája, Marti Filley, az alapító a iskolai és oktatási igazgatója.

"Ha találkoztunk volna 10 évvel ezelőtt nem lett volna összenéztek. Vonzott a rosszfiúk" Jackie mondta.

Az ő tiszta vágott arcon és a fiús frizura, Steve tudja, hogy közel sem Colin Farrell állapotát.

Az odaadó apa, ez egy áldás, hogy találjanak egy másik személy, aki megértette a felelősségét, hogy a szülő.

"Még ha a gyerekek a saját anyukája, van elfoglaltsága. És mi is értendő, különösen a második házassága, ahol a gyerekek van szó, hogy nem lehet rólunk," mondta Steve.

Mindkettő churchgoing részt vevő szülők, akik szoros kapcsolatot a nagycsaládok.

"Az egyik dolog, amit igazán ragadt meg velem a profilját, hogy azt mondta, ő nem keres egy anyuka az ő gyermekei. Volt igazán jó és gondozzák őket, és szerettem volna valaki, aki egy jó partner," Jackie mondta.

Egy napok kérdése, a kettő e-mailben egymással naponta többször. Barátok ugratták őket a lehetőségéről, hogy csatlakozik egy esetleges STALKER vagy magányos pincében. De a két nevetett le azokat a javaslatokat, és tovább építeni a barátság.

Úgy döntöttek, hogy eleget szembe, amikor néhány Steve fia játszott egy labdarúgó torna a San Antonio terület Memorial Day hétvégéjén 2005.

"Mi volt érdekes az volt, hogy a futballpályán volt, 10 percre a háza," mondta.

Az utazás lehetősége nemcsak, hogy megismerjék egymást, jobban, hanem azt is, hogyan reagált az összes gyerek.

"A többi a hétvége, mi mindenféle lógott ki, és ez több volt egy családi összejövetel," mondta Jackie. Néhány Steve fiú ment halászat Jackie fia, és még maradt egy éjszakán át.

Steve haza érzés pozitív viszonyáról szól, és az e-mailben folytatódott. Körülbelül havonta egyszer, vagy Steve Jackie fog repülni egy látogatást.

Jackie azt mondta az anyja tudta, Steve volt az egyik, amikor látta, hogy Jackie nem volt hajlandó, hogy kap egy gépet El Paso. "Csak nem repülnek," mondta.

Steve javasolta, hogy Jackie március 15. - a születésnapján -, és a két házasságot július 8-ban a hagyományos egyházi esküvő Jackie szülővárosában.

Bár ő és fia költözött el szüleitől, a lépés, hogy El Paso volt egy jó lépés, Jackie mondta.

"Azt mondta egyszer egy barátom, hogy ha találkoztam egy kedves apám egy csomó gyerek, hogy ... lehet csak megragad egy takarót, és mindannyian egy nagy, boldog család, szeretném csinálni, mondta.

És néhány nap múlva találkoztam Steve. "

Carol Cofer, Jackie anyja azt mondta, a lánya szerencséje volt.

"Hogy őszinte legyek, én tétova róla találkozhatnak valakivel, online," mondta. "Féltem, hogy aki a lány beszélt, hogy nem lenne valódi és őszinte."

"De Jackie egy jó fej a vállán. És Steve egy nagyszerű apa, és nagyon család-orientált. És van egy csomó közötti hasonlóságok és Jackie Steve - Êbut is a családunkkal," mondta.

Steve mamája, Marti Filley, aki látja a lányát, a gyakorlat szinte minden nap dolgozik, úgy véli, Steve fogott egy jót a Jackie.

"Ő volt áldás, hogy családunk és a friss levegőt," Marti Filley mondta. "És ezek kiegyenlítik egymást igazán jól. Van egy csomó energiát, és ő általában jobban meg döntését, hogyan csinálja a dolgokat."

Mindkét család is felkarolta az új unokái.

"Azt szokta mondani, mit szeretne a nő, férfi, négy fiú?" Marti Filley mondta. "Ez olyan, mintha Isten válaszolt az imáinkra -, és a tetejére le, kaptunk egy extra unokája."

A házaspár szerint eHarmony.com reklámblokk elég ostoba. De ők is látják magukat ebben a helyen, előmozdítása online dating.

"Ó, igen, mondta," Én is teljesen látnak bennünket rá. "


2010. június 14., hétfő

Következtetés: Férfi és Nő Brain különbségek és azok hatása Ismerkedés


Férfiak tekintik agresszívabb a két nem. Gyakran tekintik az egyetlen agresszív szex. Ez egy tévhit. Férfi és női nem agresszív áramkörök, az agyuk, de másképp kell alkalmazni. Nők összpontosít verbális konszenzus kap az utat â € "talán kifejezés használata, â € ~ Ön is selfishâ € ™ helyett a fizikai ütés. A férfi arra törekszik, hogy fizikailag uralni, mint a szex és az agresszió központok nagyobb. Elképzelhető, hogy a nők â € œin chargeâ € fognak teremteni a társadalmi struktúra a verbális és pszichológiai manipuláció szemben a nyílt fizikai erőszak. A todayâ € ™ s kor, civilizáltabb idő (néhány ember számára, egyes társadalmi rétegek) férfi használja a meggyőzés művészete, hogy elérje az üzleti politikai hatalom. Ez az oldal jobb egy womanâ € ™ s könyvet. Valójában, ez nem véletlen, hogy a nők egyre inkább politikailag aktív â € "az idő lehetővé teszi, hogy bizonyos készségekre kell használni hatalomra. A kora fizikai uralom (6000bc a 2000ad?) Úgy tűnik, hogy véget ér. Ezt megelőzően, persze több ezer éve, vagy több, az uralkodása matriarchális társadalmak. Ezek a kultúrák didnâ € ™ t volna írásban ilyen kevés nyilvántartásokat azok léteznek. (Bővebben később).

Az egyik legfontosabb készségek ember kell kialakítania a siker társkereső (és általában a nők) ez: További All About You Can Body Language. A nők mesterei a testbeszéd, az arc kifejezése, érzelmi töltését voiceâ € | ez az, amit ők természetesen módosíthatóak, hogy képes megcsinálni. Ahhoz, hogy lépést tartson a nőket egy férfi kell tanulni hang tónusát, olvasás kifejezések és milyen testbeszéd mozgásokat jelent.

Leginkább, a férfiak és a nők a STOP várta a többi viselkedni velük. Egy nő is sokat beszélnek. A fiú gyakran figyelmen kívül hagyja. Egy nő is akarja a nagy szerelmet. A férfi szeretne sok szex. Ezek a természetes hajlamait a férfiak és a nők. Ha ki szeretné próbálni, és változtassa meg a tiszt, hogy megpróbálja megváltoztatni nagyon agyi struktúrák, mi teszi őket a férfiak és nők. Akkor szerezhet új készségeket és az agyad is â € ~ growâ € ™, hogy segítsen elérni a céljait. De te canâ € ™ t cserél alapvető funkcióit.

Még akkor is, ha egy nő üti a férfit a térbeli játékok, vagy egy férfi megüt egy nőt a társadalmi hatékonyság, a részei az agy használják az azonos vagy hasonló funkciókat más és más. Tehát még akkor is, ha egyik nem olyan jó vagy jobb, mint az ellenkező nemű a valamit, ami a tartomány különböző kérdéseit az agyuk majd hasznosítani ezt ugyanezen feladatok ellátására. Agyi szkennelés végzett a férfiak és nők IQ tesztek során, például azt mutatták, hogy még hasonló pontszámokat ugyanazon a vizsgálatok, a lányok eltérő területeken a fejüket, hogy megoldja ugyanazt a problémát.

Tehát a férfiak és a nők mindig is más hasonló tapasztalataikra alapozva. Vonatkozásában ez a különbség, élvezze ezt a különbséget, és akkor mindig az egészséges kapcsolatok kialakítása, és / vagy sikeres a randi.