2010. június 17., csütörtök

Have Fun közben keresése Mate


By: Gail Barsky

Én lelkesen kihívást próbálja ki on-line társkereső. Forrest Gumpâ € ™ s mama, â € œalways mondta az élet olyan, mint egy doboz bonbon, sosem tudhatod, mit youâ € ™ re fog geta €. Gail Barsky mindig azt mondja, â € œDating egy numbersâ € ™ játékot, és meg kell lennie, mint egy gyerek a cukorka storeâ €. Önnek kell megközelítenie járni egy gyermeki kíváncsisággal. Ismerkedés nem kell szopni.

Meg kell szórakozni, miközben megismerni magad jobban, mint te menj át a kiküszöbölésére irányuló eljárást, hogy megtalálod a párodat. Újra kapcsolatot, hogy a belső gyermeket, akik egykor oly izgatott feltárásával új kalandok. Ahelyett, hogy sírás, ha esik le, ha a gyermek talán lenne, csak lásd a humorral, a dating tapasztalatait. Ne vegye elutasítását személyesen korai szakaszában randi.

Ahhoz, hogy sikeres, hozzáértés Internet dater, meg kell felelnie e hét tippek.

1. Mielőtt időpontot követően a válás, akkor meg kell elégednünk azzal a közös életet. Tudnod kell, hogy egyetlen élet nyújt neked a lehetőséget, hogy újra felfedezni, hogy ki vagy, és fedezze fel az új lehetőségeket. Mit gondolsz, miért olyan sok a házas barátai élnek helyettesként rajtad keresztül? Néha titokban szeretnék lehetne őket egységes, mint te. Valaha észre, hogy feleségül vette az emberek annyira érdekli minden részletét a randi élet? Közben meg egy baráti annyira elfoglaltak vesz a randi túl komolyan az életet.

2. Élvezze időpontban akkor is, ha isnâ € ™ ta â € œMatchâ €. Megközelítést, mint ha egy cukorka története tele különböző ízesítésű, méretű és formájú ízlés szerint. Ne feledje, a jól érezték magukat próbál új dolgokat. Meg kell megközelítés társkereső azonos módon. Ön mintát az édességet, amíg meg nem találja a kedvenc ízét. Most csukd be a szemed, és képet magadnak egy édességbolt, mint egy gyerek, ahol meg akartam próbálni minden fajta, de anyád azt mondta, â € œNo, ha canâ € ™ t volna minden Thema €. Valójában, azt talán mondta neked, hogy csak csákány egy pár darab csokoládét. Nos, van egy felnőtt, és nincsenek korlátozások így megy előre és a minta kiválasztására.

3. Ne fogja vissza magát, hogy egy adott típusú ember, aki meg csak úgy a mai napig. Valahogy, amikor internetes társkereső mesterséges kritériumokat használják gyakrabban, mint nem. Honnan tudom, hogy ez igaz? Ez azért van, mert kell alkalmazni a különböző előírásokat lakóit személyesen. Látod, más minőségű, hogy nem tud esetleg előjönnek írásbeli profilt. Ne írja öntött el a napját a vezető szerepet, mielőtt a játék elkezdődött.

4. Meg kell felad egy fénykép, ha szeretné maximalizálni a válaszokat. Ha Ön nő, férfi kell, hogy a vizuális képet, mert ez része a kik ők tehát csak elfogadhatja anélkül, elítélve azokat. Nem lesz sok idő, hogy â € śThe valós youâ €. És a férfiak idő előtt abbahagyja a mentség, hogy a szakmai élet nem teszi lehetővé, hogy felad egy fénykép. Elmúlik vagy nem dátuma on-line. Miért kell vagy nem vesztegeti az idejét, hogy ha van egy kezdeti testi vonzalom?

Az aranyszabály, hogy a nők, kivéve, ha azt tervezi, hogy egy óriási összeg, a kozmetikai sebészet, mielőtt az első időpont, felad egy újabb képet. Egy nemrégiben fotó kevesebb, mint 2 év. 95%-a, amikor egy férfi zokon ha az nem félrevezető. Ez nem így kezdeni minden dating kapcsolatot.

5. Ön on-line profilt kell kreatív és szórakoztató show oldalán, a személyiség. Ez az első benyomás. Ha megy a fáradságot, hogy akár kiszerelve egy profilt, majd nézd meg a nyelvtani és helyesírási hibák. Én szó szerint láttam társkereső oldalak, amelyek a helyesírás-ellenőrző és az on-line dater nem zavarta, hogy használja az eszközt. Ha szörnyű a helyesírás, majd vágjuk ki és illessze be a profil a böngészőbe, ahol a teljes helyesírás-ellenőrzést. Ha nem találja az időt, hogy pontosan szavakat helyesen profilját, akkor hiányzik az elkötelezettség, hogy komolyan időpontot.

6. Mindig meg kell hallgatni a megérzés. Ha után egy pár időpontok, tudod, hogy nem mész vissza, hogy az édességbolt és válasszon másik javára. A legrosszabb dolog, amit tehetünk, úgy, hogy az emberek változást. Megígérem neked a dolgokat, hogy zavarom az elején csak bánt meg inkább a kapcsolat előrehaladtával. Ön bél reakció a legtöbb helyzetben, ha tudatosan él általában igaza van. Stop kifogásokat vagy létrehozása fantasy, amit remélem fog kiderülni a kapcsolatot.

7. Mindig figyeljen oda a biztonságot ülés nyilvános helyen az első időpont. Nincs kivétel e szabály alól. Nem érdekel, milyen jól is tudod, hogy a dátum, mert akkor e-mailben egymással, illetve beszélt a telefon számos alkalommal. Ez a biztonság hamis érzetét. Lehet, hogy jól érzik magukat, mert van megosztotta legmélyebb titkait (ami mellesleg egy teljes időpocsékolás), de meg kell még megfelel egy nyilvános helyen, így értékeli az időpontot személyesen.