2010. június 14., hétfő

Következtetés: Férfi és Nő Brain különbségek és azok hatása Ismerkedés


Férfiak tekintik agresszívabb a két nem. Gyakran tekintik az egyetlen agresszív szex. Ez egy tévhit. Férfi és női nem agresszív áramkörök, az agyuk, de másképp kell alkalmazni. Nők összpontosít verbális konszenzus kap az utat â € "talán kifejezés használata, â € ~ Ön is selfishâ € ™ helyett a fizikai ütés. A férfi arra törekszik, hogy fizikailag uralni, mint a szex és az agresszió központok nagyobb. Elképzelhető, hogy a nők â € œin chargeâ € fognak teremteni a társadalmi struktúra a verbális és pszichológiai manipuláció szemben a nyílt fizikai erőszak. A todayâ € ™ s kor, civilizáltabb idő (néhány ember számára, egyes társadalmi rétegek) férfi használja a meggyőzés művészete, hogy elérje az üzleti politikai hatalom. Ez az oldal jobb egy womanâ € ™ s könyvet. Valójában, ez nem véletlen, hogy a nők egyre inkább politikailag aktív â € "az idő lehetővé teszi, hogy bizonyos készségekre kell használni hatalomra. A kora fizikai uralom (6000bc a 2000ad?) Úgy tűnik, hogy véget ér. Ezt megelőzően, persze több ezer éve, vagy több, az uralkodása matriarchális társadalmak. Ezek a kultúrák didnâ € ™ t volna írásban ilyen kevés nyilvántartásokat azok léteznek. (Bővebben később).

Az egyik legfontosabb készségek ember kell kialakítania a siker társkereső (és általában a nők) ez: További All About You Can Body Language. A nők mesterei a testbeszéd, az arc kifejezése, érzelmi töltését voiceâ € | ez az, amit ők természetesen módosíthatóak, hogy képes megcsinálni. Ahhoz, hogy lépést tartson a nőket egy férfi kell tanulni hang tónusát, olvasás kifejezések és milyen testbeszéd mozgásokat jelent.

Leginkább, a férfiak és a nők a STOP várta a többi viselkedni velük. Egy nő is sokat beszélnek. A fiú gyakran figyelmen kívül hagyja. Egy nő is akarja a nagy szerelmet. A férfi szeretne sok szex. Ezek a természetes hajlamait a férfiak és a nők. Ha ki szeretné próbálni, és változtassa meg a tiszt, hogy megpróbálja megváltoztatni nagyon agyi struktúrák, mi teszi őket a férfiak és nők. Akkor szerezhet új készségeket és az agyad is â € ~ growâ € ™, hogy segítsen elérni a céljait. De te canâ € ™ t cserél alapvető funkcióit.

Még akkor is, ha egy nő üti a férfit a térbeli játékok, vagy egy férfi megüt egy nőt a társadalmi hatékonyság, a részei az agy használják az azonos vagy hasonló funkciókat más és más. Tehát még akkor is, ha egyik nem olyan jó vagy jobb, mint az ellenkező nemű a valamit, ami a tartomány különböző kérdéseit az agyuk majd hasznosítani ezt ugyanezen feladatok ellátására. Agyi szkennelés végzett a férfiak és nők IQ tesztek során, például azt mutatták, hogy még hasonló pontszámokat ugyanazon a vizsgálatok, a lányok eltérő területeken a fejüket, hogy megoldja ugyanazt a problémát.

Tehát a férfiak és a nők mindig is más hasonló tapasztalataikra alapozva. Vonatkozásában ez a különbség, élvezze ezt a különbséget, és akkor mindig az egészséges kapcsolatok kialakítása, és / vagy sikeres a randi.