2011. július 12., kedd

Finding Love (Vagy Lust) Online


"Találkoztunk a neten" nem egy mondat akkor hallani túl gyakran.

De míg ausztrálok is félénk bevallani partnerének egy társkereső honlapon található, sok közülük a net megtalálni a szerelmet - vagy csak egy fellángolás.

Tény, hogy 23%-a felnőttek New South Wales használt online társkereső és további 35% fontolgatja azt, állítja egy 2010 "dátum a nemzet" jelentése RSVP, az egyik poplular helyszínek mellett sugardaddie.com , eHarmony, match.com és rengeteg hal.

Most egy brit tanulmány megállapította, hogy az internet dating egy sikeresebb módja találni a hosszú távú szerelem és a barátság több ezer ember, mint azt korábban gondolták.

Dr. Jeff Gavin, a University of Bath, azt mondja, hogy ha a párok, akik épített ki szignifikáns kapcsolat a levelezést, vagy online csevegés találkoztak először, 94% ment, hogy látjuk egymást újra.

Talán meglepő, a tanulmány azt is megállapította, hogy a férfiak voltak, érzelmileg függő, hogy "e-partnerek", mint a nők és elkötelezte magát a kapcsolatot.

"Ez a tanulmány azt mutatja, hogy az online társkereső működhet sok ember számára, ami egy sikeres találkozót szinte mindenki azt megkérdezett," mondja.

"Tekintettel arra, hogy a legsikeresebb kapcsolatokat tartott legalább hét hónapig, és néhány esetben több mint egy éve, úgy tűnik, hogy ezek a kapcsolatok, hasonló szintű siker is kialakult, több hagyományos módon."

Egy pár, akik találkoztak RSVP - és most tervezi, hogy feleségül - a John, 41 és Katie, 40, a Ballina.

Amikor belépett a honlapon, John nem volt biztos benne, amit keresett, túl találkozó néhány kompatibilis nők, kiment a kávé vagy a dátum és az, hogy nyitott a lehetőség a kapcsolat.

De hamarosan jött át Katie, aki küldött neki egy "csók", megnyitása kommunikációs csatornaként.

Ők e-mailben a RSVP belső levelezési rendszer - a biztonsági berendezés, hogy John azt hiszi az egyik oka a helyszín annyira jól tekinthető, különösen a nők.

Kimentek egy ideig - a filmeket, 10-pin bowling - de továbbra is látni más emberek.

A társkereső ment sokáig, amíg ő és Katie elkezdte salsa osztályok együtt "lépett fel egy fokkal", John.

Ezután Katie elment nyaralni, hogy Új-Zéland és John hiányzott neki. Azt mondta neki a lány visszatér, és úgy döntött, hogy létrehoz egy kapcsolatot, tömítő azt az első valós csók, nyolc hónappal azután, hogy először találkoztunk.

Ez csók volt tavaly áprilisban, és az újév napján ebben az évben lettek vonni, és tervezi, hogy feleségül a Sziklák Beach tavasszal.

Ez egy mese véget egy nagyon modern világ helyzete.

Míg mások esetleg félénk körülbelül internet romantikus, John nem. De ő az egyetlen ember, amit találtunk, hogy beszéljen nyíltan a tapasztalatot és a nők ebben a cikkben kérte, hogy nevét meg kell változtatni.

A következtetés az ő kereső annyira fantasztikus, John azt mondja, hogy ő énekel a dicséretét internetes társkereső minden és a különböző.

Ez a legjobb módja a modern világban, hogy kielégítse a partner, aki számol.

"Vagyok nagyon praktikus ember. Hány ember, akikkel találkozol, ha menni? És milyen sokan valóban kompatibilis? Én szociálisan aktív - sok a dolgom a Byron Bay - de nem voltam találkozón sok alkalmas ember. "

Ő és Katie nem veszik salsa leckéket többé. Már haladt a 50-es évek rock 'n' roll osztályok.

Sőt, rock 'n' roll lesz a témája a közelgő esküvő.

Az egyik dal, hogy nem lesz éneklés Heartbreak Hotel.

Csók egy béka és megtalálni ... egy varangy

Jessica, egy csinos nő 29 volt, egy bárban várják a fiatal férfi, akivel együtt kattintott az interneten társkereső OasisActive.

"Úgy tűnt, szép és találkozott igazán jól a telefont," Jessica mondja.

De amikor meglátta a 32 éves gyalogos feléje visel Superman T-shirt tudta, hogy hibázott.

"Szinte azonnal elkezdte mondani, nagyon személyes dolog, mint hogy ő volt Insomniac, és egy drogfüggő, hogy ő most külön az ő felesége," mondja.

Udvarias, hogy hiba, Jessica beszélgettek két órán keresztül, majd tette kifogásokat és a bal

Ő texted neki többször utána: "Tényleg véletlen dolog, mint az a tény is azt tette zabkása vacsorára az ő nagyanyja, ahol élt."

Jessica volt egy másik időpontban egy férfival, aki azt állította, hogy 30, de ki is ő megesküdött volt "egy kis Botox. Úgy nézett ki több, mint 40 ".

Nyugtalanító elég, de bizonyosan nem a legrosszabb és a legfurcsább meséket Ön valószínűleg hallani a világ az internetes társkereső: szinte végtelen történet részesült nők "zsákmány kéri" a szex, a bludgers, furatok és aranyásók.

De online társkereső terjed, mint egy kiütés az egész szociális szférában. Közel 70%-a az NSW ismer valakit, aki használt internetes szolgáltatás.

Oasis több száz fiatal, vonzó, látszólag normális emberek rajta, akik a szeretet, a barátság, vagy egy alkalmi "hook-up".

Jessica azt mondja, a lány életkora is egyre nehezebb megtalálni jogosult kislemez.

"A legtöbb barátom van a kapcsolatokban, vagy házasok, így ha megyek bár nem találkozom egyetlen fiúk", mondja.

Ő számol az internet nyújt hatékony módja a találkozó ember ő is jól kijön - és kiszűrjük a többit.

Minden az ő egyetlen társaik csinálni, mondja, és néhány közülük találkoztam igazán szép partnerek.

Sarah, egy vonzó 40 éves a Ocean Shores, kint volt a második alkalommal egy férfival, akivel találkozott keresztül az online társkereső RSVP, amikor azt mondta neki: "Tudod, akkor már igazán szép, amikor fiatalabb voltál . "

Nem ő volt az egyetlen varangy azon kapta magát, ül az asztal, és bár ő tapasztalata férfi moronism nem ritka, ő is mondta, hogy találkozott sok "Nagyon szép fiúk" a virtuális világban.

Az egyik ilyen fickó Péter. Wanda, 50, már élő Peter nyolc hónappal találkozott vele a RSVP, az online szolgáltatás ő úgy döntött, több mint eHarmony, amely gondolta volna egy globális.

Azt mondja, hogy a hátránya az internetes társkereső a férfi, aki kiderül, hogy nyilvánvaló "játékosok", kihasználva a "svédasztalos" potenciális a rendszer.

"Ezek megfelelnek egy érdekes nő, felfedezni a legcsekélyebb összeférhetetlenség, menjen haza, és azonnal jelentkezzen be, hogy megtalálja egy másik nő ... végtelenségig. Kétségtelen, vannak olyan nők, akik a játékosok is. "

Észrevételeit ponton akár egy figyelmen kívül hagyott csapdák az online társkereső szolgáltatások: lehet addiktív.

Iratkozzon fel - ez ingyenes! - És hamarosan lesz "csók" vagy a "bélyeget" jön az utat.

Van egy instant "hit" és a hirtelen népszerűség is üdítő.

Ha valaki ellenőrzi téged kap egy e-mailt mondván: "Te vagy népszerű! A következő tagok hozzá Önt a kedvencek listájához! "

Tippek a sikerhez


2011. július 11., hétfő

Kanadai Erősítőgépek Ban férfi


A kanadai női fitness terem hagyta kedden a díjak, hogy illegálisan hátrányos megkülönböztetésben egy férfi az eltiltó váljon az ügyfél.

A British Columbia emberi jogok bíróság kimondta, Ralph Stopps nem igazságtalanul bántani azzal, hogy megtagadta tagság Csak Ladies Fitness, a piacok is a nők, akik nem akarnak használni coed létesítményeket.

"Az adott körülmények között a jelen ügy kezelése Mr. Stopps ugyanaz, mint ezek a nők valójában eredményez kedvezőtlen következményei ezek a nők," a bíróság azt írta, mondván, hogy Stopps lehetősége volt a többi coed edzőtermek.

Stopps azt mondta, megpróbált csatlakozni a tornaterem, mert ez volt otthona közelében a Vancouver külvárosában Burnaby, de a bíróság szerint volt egy coed létesítmény, amely valójában közelebb.

A tornaterem része egy fitness lánc, amely 40.000 nő tagja van. Az 300 alkalmazott csak négy férfi - akik közül az egyik a vállalat elnöke és alapítója.

Copyright © 2006 Reuters Limited

eHarmony perfil datando o conselho


2011. július 10., vasárnap

Pickup Bootcamp


Charm School Boot Camp oktató Dan Williams - vagy a szociális stopposoknak, ahogy az ismert, a hangszedő közösség kínál a leckét a nap, hogy egy tábla a férfiak, a Bamboo Hut Észak Beach egy újabb péntek este.

"OK srácok," mondja, "nem akarom látni egyedül. Tudod, mit nevezünk, hogy - magányos sorban. Nem akarom látni egyedül álló, valaha.

"Továbbá, nem érnek véget a beszélgetés túl korai. Ne szakítsuk meg a beszélgetést, mielőtt valaki, mondjuk, ha tolja el, és azt mondja:" Menj el, "mondja vigyorogva. "Komolyan, tudsz beszélni valakivel sokkal tovább, mint gondolnád."

Az öt diák, kezdve a kora 22-től késő 40-es évek, és egészen a karrier főiskolai hallgató a pénzember, bólintott. Arcukat szorosak. Minden fizetett 1600 $ tölteni két és fél nap tanulás művészete a pickup a Karizma Művészetek alapított cég az egyik legismertebb név a hangszedő világ Wayne Elise, más néven zsonglőr. Ezek töltötte péntek délután egy kis szoba a Westin St. Francis Hotel, ismerkedés egymással, a oktatók és az alapvető tételei a zsonglőr módszer. Rájöttek, néhány új szót - "kino" a megható, "PUA" azt jelenti: "hangszedőt művész", "SOI": a "nyilatkozat az érdeklődés", "a vákuum" az a tér, beszélgetés, ami történik, miután egy kérdést . Ők szerepet játszott, és ellenőrizni az érzéseikkel. Már kérdezte sok-sok kérdést. Néhány tettek megjegyzéseket.

De most itt az ideje, hogy ezeket a tanulságokat a területen.

Bár a helyszín hangulatát sikolyok "fél" a piros lámpánál, tiki fáklyák és a tánczene, az érzés, az asztalnál is jeges. Az egyre zsúfoltabb bár úgy tűnik, mérfölddel arrébb, és száz láb magas a szempontból az ülő tanulók.

"OK, srácok", mondja Chad de la Vega, a másik oktató, hangzású, mint egy edző feltüzelve csapata a második tartógerenda cím pályára a leánykori összecsapás. "Menj oda! Go!"

Egyenként, az emberek, aki megkérdezte, hogy nem állapítható meg, nyomja magukat a kör stand és bár felé. Két diák pár ki, hogy egymással beszélgessenek, miközben méregette a tömeget. Az egyik a fiatalabb diákok megmarad egy pillanatra egyedül a végén a bárban, mielőtt vesz néhány kísérleti lépéseket egy nő ül egyedül. Ő kiegyenesíti az ingét, majd dől felé.

A két oktató dőljön hátra a fülkében, és bólintott elismerően. Úgy néz ki, esetlen, fidgeting, szemmel jól összpontosított helyszínen mögött bár nem a nő arcát, de ez még mindig sikeres. Ő közeledett egy idegennel, és elkezdtünk beszélgetni. Ő már úton van.

De ahogy a hétvége kibontakozik, valami furcsa történik: az emberek ne beszélni a nők. Válnak összpontosít távolabbi cél, másodlagos azonnali jutalom az egyszerű társas. Az öt diák és számtalan más ember, aki már készült a "csábítás közösség", ha elolvassa Neil Strauss "bestseller könyve," The Game ", a szociális szorongás gátolja több, mint a társkereső élet. Ők jöttek össze, mert a szavai egy 26 éves szeminárium résztvevője, hogy "kiszívja a kommunikációt."

És a végén a hétvége, a egyezik a telefonszámokat (a rekord a csoport öt gyűjtött, összesen három szám és egy rögtönzött kávé dátum) nem is a szám a végső elemzés szerint a férfiak mennek körül egy kört, és beszélni elvárásaikat elején a hétvége, és mit éreznek értek el. "Nem vagyok szűz többé, amikor a társasági élet," mondta az egyik diák boldog.

Volt egy csomó beszélnek "jó érzés" és a "megnyitását" és a "tanulási magamról." Egy ember hosszasan beszélt a tendencia, hogy önző az ő kölcsönhatások, és hogyan kell válnia empatikus másokkal. Ölelést bőven. A hétvégi kabalája tűnt, hogy több, mint Robert Bly Don Juan.

A válasz a diákok nem meglepő az oktatók. "Azt mondjuk az emberek, ez egy kicsit egy trükk," mondta Williams. "Jönnek ide, hogy megtanulják, hogyan kell beszélni a nőkkel, és megtanítjuk nekik, hogyan kell beszélni mindenkinek."

Charisma Arts több illedelmes, mint a legtöbb iskolában a csábítás közösség, vagy ahogy ismert, a Közösségben. Mint megörökítettek a "The Game", a közösségi kapta indul a 80-as évek végén a hozzászólás online üzenőfal egy ember nevű Ross Jeffries, aki elfogadta hipnotikus technikákat úgynevezett "NLP" fejlesszen ki a pickup módszert nevezte " Speed ​​csábítás. " Mint más üzenőfalak kerekedett, más neveken megjelent az elmúlt hat évben - Rejtély, zsonglőr, Papa, Tyler Durden - aki írta egymást, találkoztak egymással, és megpróbálta megtalálni üzembiztos módon, hogy a siker a nőknél - gyakran szigorúan meghatározott, mint a szex vele. Strauss, a New York Times író, aki feladta identitását Neil Strauss, figyelembe a becenév "stílus", hozta, hogy a világ, hogy a mainstream az ő Times cikket és könyvet, amelyet optioned, mint egy film.

Ellentétben a rutin nehéz Rejtély módszer, az agresszív beképzelt-vicces David D'Angelo módszer, a hipnotikus Speed ​​csábítás technikája vagy akárhány utánzásra oldalak, Charm School összpontosít megfoghatatlan cél "légy önmagad."

Az első délután, de la Vega lefektetett alapvető szabálya a zsonglőr módszer: Mindenki érdekes. "A Te feladatod, hogy megtudja, mi egyedi és különleges a mindenki beszél," de la Vega azt mondja, mivel a csoport bámul rá. "Mi nem tanítani rutin. És nem akarom, hogy egész idő alatt teljesítő - a beszélgetést kell 50-50. Egyszerre lányok nevettek, és nevetett, de ha nem hozott semmilyen erőfeszítést, hogy nem vagyunk elkötelezettek. Olyan, mint egy TV-show - mindig kapcsolja ki. "

Ha a "set" nyitva van, a neve a játék jutalom és eszkalálódik, minden lépést társalgási, ott kell előrelépést fizikailag (kino!). De a hangsúly továbbra is a társalgási készségek, amelyek vonatkoznak egyformán férfiak és a nők. Nem volt addig, amíg a harmadik és egyben utolsó nap, hogy flörtöl technikák kerültek elő - a "push és pull", ahol a pozitív kijelentések megfogalmazva negatív létrehozni humor és feszültség, és a "szexuális korlátok" kerülnek bevezetésre, mint az "I akar csókolni, de attól tartok, túl sok ember figyel. "

"Nem fogok hazudni," mondta Williams. "Én vagyok a férfi, és azt akarom szex és én talán lesz akarják gyorsabb, mint a nő. De ez egy tiszteletteljes módja annak, hogy a szándékok ismert."

Egy hosszú pénteken az osztályteremben, és péntek este a területen, ahol a csoport ugrált a Velvet Lounge után eltöltött idő, a Bamboo Hut, szombaton hozott sem enyhülnek a srácok. Ez a Boot Camp, elvégre. Események után az éjszaka is átmegy egy kávézóban (senki sem több, mint beszélgetni a bánya, de minden férfi jelentett nagyobb bizalmat, miután kénytelen kapcsolatba idegenekkel a három óra), eljött az ideje egy új lecke : nappali pickupok. A csapat élén át Határok ki Union Square kezdeni beszélgetni akár könyv szerelmeseinek.

A strukturált szabályokat, szoros hierarchia és támaszkodás kódszavakat, a csábítás játék átitatva kamasz fiú kötés rituálék. Mint Strauss megjegyzi: "The Game", "Semmi sem kötés, mint felvenni a lányok együtt. Ez az alapja a nagy barátság. Mert utána, amikor a lányok elmentek, akkor végül egymásnak a nagy-öt meg" Már kínálása, mióta találkoztam velük ... Ez nem csak a hang a bőr üti a bőr, ez a hang a testvériség. "

A sikeres szakmai PUAs, mint a zsonglőr, felismerik ezt, és bizonyos fokig kihasználni, hogy: mind a három oktatók Charm School Boot Camp volt egy időben az ügyfelek a Charm School Boot Camp. Pályakezdő Boot Camp hozzáférjenek magán üzenőfal, ahol kérdéseket tehetnek fel, és mesélni az élet utáni Boot Camp, valamint egy órás hívás egy oktató. Az oktatók azt mondják, hogy közös a diplomások tartani a kapcsolatot, és lógni sokkal azután a szeminárium vége.

Mivel ebben a csoportban, nem valószínű, hogy bármely PUAs jelennek. Minden résztvevő azt mondta, hogy a rutin hiánya vagy bonyolult manipulációk voltak, mi vonzotta őket a zsonglőr módszer az első helyen. De ez könnyen belátható, hogyan lehetne még elcsábította a csábítás játék. Egy e-mailt egy héttel a tanfolyam után, a 26 éves diák rave "Én elmentem egy srác, aki félt, hogy beszél egy idegen, mert nem tudtam, mit mondjak, egy srác, aki félek, hogy beszél egy idegen, mert az idegen nem fog kezdeni nyit, és ez csak azért furcsa számomra, mert én még soha életemben volt az emberek nyitnak nekem, "de a végén az e-mail egy sötétebb jegyzetet.

"Az egyetlen dolog, félek minden percét életem után a műhely, hogy megyek vissza, hogy a régi önmagát," mondja. A megoldás erre a problémára? Ő: "Folyamatosan dolgozunk a módszer."

http://www.sfgate.com